Boşandıktan sonra ayrı eve çıkmak ve baba baskısı

Babama karşı vicdan azabı da hissediyorum
Aynı Zamanda çok da kızıyorum

Vicdan yapma sonra kizginliginda geçer. Vicdan yapacak birsey yok. Senin isteklerin, babanın istekleri ve senin hayatın var. Hayat senin olduğu icon babanın isteklerinin bir değeri yok.

Doğru ya uyuştrucu partisi vermiycem evde, adam kesmiycem niye bu kadar abartıyorlar ki
Herşey kadına suç zaten ya bu erkekler ellerinden gelse soyumuzu kurutup birbirleriyle takılacaklar
Yapabilen kadını öldürüyor yapamayan eziyor da eziyor yaşayan ölüye çeviriyor. Baba evinde de koca evinde de hep ezildim baskı gördüm, hep emir aldım benim yerime kararları erkekler aldı hep
Oysa o kadar güçlü becerikli Bi kadınım ki içimde. Babam da eski kocam da kendi kendime Bi karar alırsam deliye dönerlerdi. Hep namus konusundan vurmaya çalışmalar falan.
Bekarken babam gezme, geniş kıyafet giy çok ahlaksızsın bana layık değilsin, çok zekisin yeterince çalışmadın daha iyi yerlerde olabilirdin bilmem ne diye beynimi z.kti
Evliyken kocam eve kapattı yıllarca sadece kaynana ve görümce eşliğinde sokağa çıkarttı tabi işe de gönderip maaşımı alıyordu, Bi süre sonra alamadı tabi vermedim.
Şimdi geldim babamın yanına tekrar, yok dulsun yok sen artık bekar diilsin sokağa çıkma, kız arkadaşlarla bile görüşmek yok telefonda uzun konuşma yasak benim iyiliğimi düşünüyormuş. İki lafından biri erkekler seni kullanmak ister
Ayyy şu erkekler beni Bi kullansaydı en başından belki hayatım z.. klmezdi yani bıktım bu salak erkek laflarından ya
Ve var ya babam da kocam da hep beni çok sevip iyiliğimi düşündükleri için bunları yaptıklarını söylüyorlar bazen inanıyorum hatta :,(

Baban telefonda uzun konuşma diyecek kadar ileri giden adam ayrı eve çıktığını öğrenince fıttıracak demektir. :) sen geri basma sakin. Yeni hayatın sana huzur ve mutluluk getirsin canım

Canimm hakkinda hayirlisi olsun..bende bosandim 2sene oldu bende ailemle yasiyorum fakat o 2seneyi sen bana sor ölüm gibi...baski,yanlis evlilik yaptigim icin diger kardeslerime ornek gosterilmem,hayatimi yasayamamak,eve 1 dk gec kalinca kiyamet kopması,hayatina kimseyi sokamamak, zor yaptigin doğrular bile ailene yanlış geliyor buda bizi yipratiyor..bende seninle ayni durumdayim fakat soyle bisi oldu martta kismetse evime cikicam ailemde senin gibi düşünürdü fakat zamanla dusuncelerinden vazgeciyorlar bedel ödüyorsun fakat sonradan hatalarini anliyorlar..canini sıkma alisicaklar bi sure gorusme bile nasil olsa annen destek oyuzden canini sıkma babalarin hepsi boyle inan....

Aldirma bu hayat senin onlarin değil sakın vazgecmee tavrını koy seni güçlü görsünler...inan kendi duzenin sana cok iyi gelicek millet der desin Rabbim o boş konusanlari oyle bi imtihan ederki..guclu olmaliyiz

Çocuğunuz varmış siz işteyken çocuğunuza kim bakacak, kaç yaşında çocuğunuz?

30 yaşında insansın ve kendi paranı kazanma becerine sahipsin gayet normal artık kendi başına yaşaman çünkü artık ailenle olmak sorun olur yiyecek konusunda başka alışkanlıklar konusunda taşınmak en mantıklısını yaparsın artık teknoloji ilerledi merak ettiklerinde sana tel veya bilgisayardan ulaşabilirler babanı ikna etmen için akrabalardan belki
yardım isteyebilirsin

Kızlar ayrı evime geçtim, tamamen kendi elimle herşeyi yaptığım için mi artık bilmiyorum ailem kötü tepki vermedi. Biraz küser gibi oldular sadece. Ama bağıran çağıran olmadı.
Maddi manevi hiçbir destek istemedim ailemden inşaat temizliğini bile tek başıma yaptım o derece.
Şuan düzenim kuruldu, çocuğum da evimizi çok sevdi. Çok şükür mutluyuz.
Apartmanda Bi komşuyla tanıştım kocadan ayrıldığımı duyunca " Ayy seni yaşatmazlar bu şehirde insanlar dul olarak Nasıl yaşıyacaksın" dedi cahil. Gıcık oldum ve bu kadar cahil olduğu için onun adına üzüldüm.

Kızlar ayrı evime geçtim, tamamen kendi elimle herşeyi yaptığım için mi artık bilmiyorum ailem kötü tepki vermedi. Biraz küser gibi oldular sadece. Ama bağıran çağıran olmadı.
Maddi manevi hiçbir destek istemedim ailemden inşaat temizliğini bile tek başıma yaptım o derece.
Apartmanda Bi komşuyla tanıştım kocadan ayrıldığımı duyunca " Ayy seni yaşatmazlar bu şehirde insanlar dul olarak Nasıl yaşıyacaksın" dedi cahil. Gıcık oldum ve bu kadar cahil olduğu için onun adına üzüldüm.
Ayy o bi gitsin ölsün lütfen,oksijeni boşa harcıyor böyleleri,töbe töbee

vebalımıyız aqnlamadım ki niye yaşatmasınlar bizi.. tövbe yarabbim yaa..

bende ayrı eve çıkma planları yapıyorum ailem müsade etmiyor zaten maddi olarak durumumda yetmiyor. kreş paraları çok fena..

çok çok sevindim bize gelişmeleri yaz lütfen... çocuğunuza kim bakacak?

Kızlar yeni hayatımdan haberdar edeyim dedim.
Ev işini iyki yapmışım. Şuan tüm ailem iyki ayrı ev açmışsın diyorlar.
Gençleştim, zayıfladım baya da koşturmaktan. Maaşım ucu ucuna yetiyor ama çok şükür. Kafam o kadar rahat ki.
Yeni arkadaşlar da edindim. Çocuğun durumu da iyi.
Sadece bazen gece yalnız kalmak kötü oluyor o kadar.
Seneye maddi olarak daha da toparlanırsam kapıda güvenliği olan bi siteye geçicem.
Sizin de herşey gönlünüzce güzel olsun kızlar❤️❤️❤️

Kızlar, eşimden ayrıldım. Bir süre ailemle yaşadım, ayrı eve çıkmak istedim annem hariç tüm aile karşı çıktı.
Şimdi ben de babam ve kardeşlerim şehir dışındayken ayrı eve çıkıverdim. Yarın akşam babam öğrenecek durumu.
Sizce Nasıl davranmalıyım. Daha önce bu konuda çok tartıştık. Ayrı ev olayına çok üzülüyor.
Buarada ben çalışıyorum, maddi gücüm yerinde. Ama babam asla geçinemeyeceğimi söylüyordu ayrı evdeyken.
Aynı evdeyken baskının bini bir para hava kararmadan yarım saat önce evde olunacak falan. Gerçi ben bu yüzden ayrılmadım evden dışarı çıkmam ne olacak da ayrı düzenim olsun istiyorum 30 yaşını geçtim.
Bi de ayrı eve çıkan dul kadınlar bunu sevişmek için yaparlarmış ailem böyle düşünüyor bu konuyu Nasıl aşabilirim
Kızlar, eşimden ayrıldım. Bir süre ailemle yaşadım, ayrı eve çıkmak istedim annem hariç tüm aile karşı çıktı.
Şimdi ben de babam ve kardeşlerim şehir dışındayken ayrı eve çıkıverdim. Yarın akşam babam öğrenecek durumu.
Sizce Nasıl davranmalıyım. Daha önce bu konuda çok tartıştık. Ayrı ev olayına çok üzülüyor.
Buarada ben çalışıyorum, maddi gücüm yerinde. Ama babam asla geçinemeyeceğimi söylüyordu ayrı evdeyken.
Aynı evdeyken baskının bini bir para hava kararmadan yarım saat önce evde olunacak falan. Gerçi ben bu yüzden ayrılmadım evden dışarı çıkmam ne olacak da ayrı düzenim olsun istiyorum 30 yaşını geçtim.
Bi de ayrı eve çıkan dul kadınlar bunu sevişmek için yaparlarmış ailem böyle düşünüyor bu konuyu Nasıl aşabilirim
baban senin için üzülüyosa tek sebep buysa ona en azından denemek istediğini söyle ha olur da başarırsan babana da bu durum da susmak düşer

Gençleştim, zayıfladım baya da koşturmaktan. Maaşım ucu ucuna yetiyor ama çok şükür. Kafam o kadar rahat ki.
Seneye maddi olarak daha da toparlanırsam kapıda güvenliği olan bi siteye geçicem.
:KK15:

Evet sevişmek için güzel bi tespit:)) sevişmek istedikten sonra heryerde sevişilir:)

Ben universiteden sonra ayri eve ciktim ailem hic istemiyor ve izin vermiyordu. Sonra alisiyorlar yanina ziyarete, tatile geliyorlar. Ben sehir degistirmistim bir de:) deniz kenari bir sehre yerlestim once yikildilar ama yapabilecek bir seyim yoktu onlarin takintileri yuzunden hayatimi heba edemezdim. Guclu durdum, mizmizlanmalarina karşı ben iyiyim abartmayin diye telkinlerde bulundum. Baktılar bana bir şey olmuyor, hayatim güzel, mutluyum sen mutlu ol gerisi önemli değil demeye başladılar.
Ben ve benim gibi ne istediğini bilen, zorluklarla başa çıkmayı becerebilen, sadece lafta kalmayıp icraate geçirebilen, verdikleri ogutleri kendileri uygulayamayanlardan olmayan kadınları seviyorum ben. İnsan kendi hayatını kurmalı ya ne öyle evlenene kadar ailenin yanında kalıp evlendikten sonra da maaile yaşamaları felan.. Adam 40ina gelmiş hala ailesinin dizinin dibinde.

Zaten senin mutluluğunu gorunce hata ettiklerini anlıyorlar. Tebrik ederim güzel şeyleri hak eden güçlü bir karakterin var. Muck

Back
X