Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babama karşı vicdan azabı da hissediyorum
Aynı Zamanda çok da kızıyorum
Doğru ya uyuştrucu partisi vermiycem evde, adam kesmiycem niye bu kadar abartıyorlar ki
Herşey kadına suç zaten ya bu erkekler ellerinden gelse soyumuzu kurutup birbirleriyle takılacaklar
Yapabilen kadını öldürüyor yapamayan eziyor da eziyor yaşayan ölüye çeviriyor. Baba evinde de koca evinde de hep ezildim baskı gördüm, hep emir aldım benim yerime kararları erkekler aldı hep
Oysa o kadar güçlü becerikli Bi kadınım ki içimde. Babam da eski kocam da kendi kendime Bi karar alırsam deliye dönerlerdi. Hep namus konusundan vurmaya çalışmalar falan.
Bekarken babam gezme, geniş kıyafet giy çok ahlaksızsın bana layık değilsin, çok zekisin yeterince çalışmadın daha iyi yerlerde olabilirdin bilmem ne diye beynimi z.kti
Evliyken kocam eve kapattı yıllarca sadece kaynana ve görümce eşliğinde sokağa çıkarttı tabi işe de gönderip maaşımı alıyordu, Bi süre sonra alamadı tabi vermedim.
Şimdi geldim babamın yanına tekrar, yok dulsun yok sen artık bekar diilsin sokağa çıkma, kız arkadaşlarla bile görüşmek yok telefonda uzun konuşma yasak benim iyiliğimi düşünüyormuş. İki lafından biri erkekler seni kullanmak ister
Ayyy şu erkekler beni Bi kullansaydı en başından belki hayatım z.. klmezdi yani bıktım bu salak erkek laflarından ya
Ve var ya babam da kocam da hep beni çok sevip iyiliğimi düşündükleri için bunları yaptıklarını söylüyorlar bazen inanıyorum hatta :,(
Ayy o bi gitsin ölsün lütfen,oksijeni boşa harcıyor böyleleri,töbe töbeeKızlar ayrı evime geçtim, tamamen kendi elimle herşeyi yaptığım için mi artık bilmiyorum ailem kötü tepki vermedi. Biraz küser gibi oldular sadece. Ama bağıran çağıran olmadı.
Maddi manevi hiçbir destek istemedim ailemden inşaat temizliğini bile tek başıma yaptım o derece.
Şuan düzenim kuruldu, çocuğum da evimizi çok sevdi. Çok şükür mutluyuz.
Apartmanda Bi komşuyla tanıştım kocadan ayrıldığımı duyunca " Ayy seni yaşatmazlar bu şehirde insanlar dul olarak Nasıl yaşıyacaksın" dedi cahil. Gıcık oldum ve bu kadar cahil olduğu için onun adına üzüldüm.
Kızlar ayrı evime geçtim, tamamen kendi elimle herşeyi yaptığım için mi artık bilmiyorum ailem kötü tepki vermedi. Biraz küser gibi oldular sadece. Ama bağıran çağıran olmadı.
Maddi manevi hiçbir destek istemedim ailemden inşaat temizliğini bile tek başıma yaptım o derece.
Şuan düzenim kuruldu, çocuğum da evimizi çok sevdi. Çok şükür mutluyuz.
Apartmanda Bi komşuyla tanıştım kocadan ayrıldığımı duyunca " Ayy seni yaşatmazlar bu şehirde insanlar dul olarak Nasıl yaşıyacaksın" dedi cahil. Gıcık oldum ve bu kadar cahil olduğu için onun adına üzüldüm.
Kızlar, eşimden ayrıldım. Bir süre ailemle yaşadım, ayrı eve çıkmak istedim annem hariç tüm aile karşı çıktı.
Şimdi ben de babam ve kardeşlerim şehir dışındayken ayrı eve çıkıverdim. Yarın akşam babam öğrenecek durumu.
Sizce Nasıl davranmalıyım. Daha önce bu konuda çok tartıştık. Ayrı ev olayına çok üzülüyor.
Buarada ben çalışıyorum, maddi gücüm yerinde. Ama babam asla geçinemeyeceğimi söylüyordu ayrı evdeyken.
Aynı evdeyken baskının bini bir para hava kararmadan yarım saat önce evde olunacak falan. Gerçi ben bu yüzden ayrılmadım evden dışarı çıkmam ne olacak da ayrı düzenim olsun istiyorum 30 yaşını geçtim.
Bi de ayrı eve çıkan dul kadınlar bunu sevişmek için yaparlarmış ailem böyle düşünüyor bu konuyu Nasıl aşabilirim
baban senin için üzülüyosa tek sebep buysa ona en azından denemek istediğini söyle ha olur da başarırsan babana da bu durum da susmak düşerKızlar, eşimden ayrıldım. Bir süre ailemle yaşadım, ayrı eve çıkmak istedim annem hariç tüm aile karşı çıktı.
Şimdi ben de babam ve kardeşlerim şehir dışındayken ayrı eve çıkıverdim. Yarın akşam babam öğrenecek durumu.
Sizce Nasıl davranmalıyım. Daha önce bu konuda çok tartıştık. Ayrı ev olayına çok üzülüyor.
Buarada ben çalışıyorum, maddi gücüm yerinde. Ama babam asla geçinemeyeceğimi söylüyordu ayrı evdeyken.
Aynı evdeyken baskının bini bir para hava kararmadan yarım saat önce evde olunacak falan. Gerçi ben bu yüzden ayrılmadım evden dışarı çıkmam ne olacak da ayrı düzenim olsun istiyorum 30 yaşını geçtim.
Bi de ayrı eve çıkan dul kadınlar bunu sevişmek için yaparlarmış ailem böyle düşünüyor bu konuyu Nasıl aşabilirim
Kızlar yeni hayatımdan haberdar edeyim dedim.
Ev işini iyki yapmışım. Şuan tüm ailem iyki ayrı ev açmışsın diyorlar.
Gençleştim, zayıfladım baya da koşturmaktan. Maaşım ucu ucuna yetiyor ama çok şükür. Kafam o kadar rahat ki.
Yeni arkadaşlar da edindim. Çocuğun durumu da iyi.
Sadece bazen gece yalnız kalmak kötü oluyor o kadar.
Seneye maddi olarak daha da toparlanırsam kapıda güvenliği olan bi siteye geçicem.
Sizin de herşey gönlünüzce güzel olsun kızlar![]()
Evet sevişmek için güzel bi tespit:)) sevişmek istedikten sonra heryerde sevişilir:)Kızlar, eşimden ayrıldım. Bir süre ailemle yaşadım, ayrı eve çıkmak istedim annem hariç tüm aile karşı çıktı.
Zaten senin mutluluğunu gorunce hata ettiklerini anlıyorlar. Tebrik ederim güzel şeyleri hak eden güçlü bir karakterin var. MuckKızlar yeni hayatımdan haberdar edeyim dedim.
Ev işini iyki yapmışım. Şuan tüm ailem iyki ayrı ev açmışsın diyorlar.
Gençleştim, zayıfladım baya da koşturmaktan. Maaşım ucu ucuna yetiyor ama çok şükür. Kafam o kadar rahat ki.
Yeni arkadaşlar da edindim. Çocuğun durumu da iyi.
Sadece bazen gece yalnız kalmak kötü oluyor o kadar.
Seneye maddi olarak daha da toparlanırsam kapıda güvenliği olan bi siteye geçicem.
Sizin de herşey gönlünüzce güzel olsun kızlar![]()