- 10 Temmuz 2020
- 67
- 30
- 38
- 42
- Konu Sahibi rozalindaaam
-
Burada çeşitli konularda boşanmış kadınların genellikle kıskançlık, eşimle aynı ortamda olmasın gibi konularla hep ötekileştirildiği, dışlandığı konuşulur fakat işin sanırım bu yönü de var. Ben 35 yaşında evlenmiş bir kadınım, eşimle tanışana dek evlilik düşüncem de yoktu. Bekar arkadaşlarım da vardı, evli çocuklular da. Kimse için bak görüyor musun gözüme sokuyor demedim. Çünkü ben eksiklik olarak görmüyordum. Şu an 1 yıllık evliyim, çocuk hiç düşünmüyorum, ama sevdiğim bir arkadaşım doğum yapsa mutlu olur, her adımında da yardımcı olurum. Gözüme soktu demem. Çünkü ben bir eksiklik ya da başarı görmüyorum medeni halimde.mrblar yeni boşandım sayılır bir kızım var ilk zamanlar bana güzel görünsede özgür olma ve bundan sonra istediklerini gerçekleştirme fikri sonra sonra bazı olumsuz tecrübeler yaşadıkça yerini hayal kırıklığına bıraktı eski eşime geri dönmekten bahsetmiyorum zaten istemiyorum.olumsuz tecrübelerden kastım çevrenizdeki insanları elemeye başlıyorsunuz örnek evli bir arkadaşınız sürekli size kocasından bahsediyor neden boşandınki evlilik gibisi varmı dercesine gözüne sokuyor resmen vb gibi şu anda şarjım bitmek üzerinden detay yazamıyorum sanırım anlamışsınızdır benim gibi olanlar ve düşünenler tanışalım aynı kafa yapısında olan arkadaşlara ulaşmaya ve dertleşmeye ihtiyacım var bu aralar
Bende yeni boşandim hatta dün şu an hafiflemiş hissediyorum ama tabi insanda burukluk oluyor,herkesin evliliği bir değil ki benim evliligim güzel değildi ki bitirdim evlilik gibisi var mı demek için o evliliğin şahane olması lazım ben kendime bakarım değildi hatta şiddet vardı 3 büyük sebepten biri şimdi ben evlilik gibisi var mı diyebilir miyim size bu söylendi ise çok ayıp etmiş görüşmeyin ama bunun dışında insanlar evliliklerini yaşayacaklar biz boşandik ama onların devam ediyor üzerinize alinmayinmrblar yeni boşandım sayılır bir kızım var ilk zamanlar bana güzel görünsede özgür olma ve bundan sonra istediklerini gerçekleştirme fikri sonra sonra bazı olumsuz tecrübeler yaşadıkça yerini hayal kırıklığına bıraktı eski eşime geri dönmekten bahsetmiyorum zaten istemiyorum.olumsuz tecrübelerden kastım çevrenizdeki insanları elemeye başlıyorsunuz örnek evli bir arkadaşınız sürekli size kocasından bahsediyor neden boşandınki evlilik gibisi varmı dercesine gözüne sokuyor resmen vb gibi şu anda şarjım bitmek üzerinden detay yazamıyorum sanırım anlamışsınızdır benim gibi olanlar ve düşünenler tanışalım aynı kafa yapısında olan arkadaşlara ulaşmaya ve dertleşmeye ihtiyacım var bu aralar
Bence kendinize biraz zaman verin.mrblar yeni boşandım sayılır bir kızım var ilk zamanlar bana güzel görünsede özgür olma ve bundan sonra istediklerini gerçekleştirme fikri sonra sonra bazı olumsuz tecrübeler yaşadıkça yerini hayal kırıklığına bıraktı eski eşime geri dönmekten bahsetmiyorum zaten istemiyorum.olumsuz tecrübelerden kastım çevrenizdeki insanları elemeye başlıyorsunuz örnek evli bir arkadaşınız sürekli size kocasından bahsediyor neden boşandınki evlilik gibisi varmı dercesine gözüne sokuyor resmen vb gibi şu anda şarjım bitmek üzerinden detay yazamıyorum sanırım anlamışsınızdır benim gibi olanlar ve düşünenler tanışalım aynı kafa yapısında olan arkadaşlara ulaşmaya ve dertleşmeye ihtiyacım var bu aralar
konu sahibi oyle bi sey dememis ki. Yeni bosanmis bir insana neden bosandin evlilik gibisi var mi alt metinler barindirdan cumlelerin kurulmamasi gerektiginden bahsediyor, morali bozulmus cok normalDaha yeni boşanmış hata daha boşanma aşamasındaki bazı kadınların tekrar evlenebilirmiyim telaşını anlamaya çalışıyorum.
Burada çeşitli konularda boşanmış kadınların genellikle kıskançlık, eşimle aynı ortamda olmasın gibi konularla hep ötekileştirildiği, dışlandığı konuşulur fakat işin sanırım bu yönü de var. Ben 35 yaşında evlenmiş bir kadınım, eşimle tanışana dek evlilik düşüncem de yoktu. Bekar arkadaşlarım da vardı, evli çocuklular da. Kimse için bak görüyor musun gözüme sokuyor demedim. Çünkü ben eksiklik olarak görmüyordum. Şu an 1 yıllık evliyim, çocuk hiç düşünmüyorum, ama sevdiğim bir arkadaşım doğum yapsa mutlu olur, her adımında da yardımcı olurum. Gözüme soktu demem. Çünkü ben bir eksiklik ya da başarı görmüyorum medeni halimde.
Toplumumuzda boşanmış kadınların maalesef çok azı duygusal olarak istikrarlı ve sağlıklı. Mesela siz benim arkadaşım olsanız sizinle görüşmemi azaltırdım, bu kez de derdiniz ki beni kıskandı ya da kötü kadın muamelesi yaptı. İlgisi bile yok. Benim gibi olanlar anlamıştır yazmışsınız, belki de anlarlar evet ama biraz uzaktan bakarsanız belki sizin de bu içinizde tuttuğunuz hislerin siz farkında olmasanız da arkadaşınıza yansıdığını görebilirsiniz.
Bence bu hisleri yaşayan kadınlar kendileri gibi boşanmış kadınlarla arkadaşlık kurabilir; iki tarafı da bu kadar negatife boğmaya gerek
evet ölei bi telaş oluyor sebebi de şu aslında icraata baksan kızım büyümeden evlenmek istemiyorum ama bir yandan da erkeklerin niyetlerinde de şüphe etmemek için sağlam erkek olmasını istiyorsunuz yani ilişki başladıktan yıllar sonra sizi yüzüstü bırakmayacak evlenebilecek biri ile olmak istiyorsunuz sanırım buradaki telaşın sebebi bu yani acaba doğru erkek karşıma çıkarmı düşüncesi kesinlikle evlilik isteği değilDaha yeni boşanmış hata daha boşanma aşamasındaki bazı kadınların tekrar evlenebilirmiyim telaşını anlamaya çalışıyorum.
evet canım haklısınSize surekli bosandiginizi hatirlatmayacak arkadaslarinizla takilin bi sure. Halden anlamayan kisinin yaninda ya kendinizden suphe edersiniz ya da pisman olursunuz hic uzulmeye degmez gerektiginde insan elemelisiniz tabii ki. Yaldir yuldur konusan insanlarin da agzi torba degil ki buzelim. Cok hadsizler bazen. Kimi duymaniz gerektigine siz karar vericeksiniz
hayır direk söylenmiyor zaten karşımdaki kişilerde evliliklerinden mutlu olan bireyler değil sadece evlilik çatısı altında korunma içgüdüsüne alışmış ve boşanmak isteyip boşanamayan karakterler kötü insanlar asla değiller kıskançlıkları oluyor malesef bahsettiğim bu aslında cesaret kavramı devreye giriyor burda yaniSize birebir "evlilik gibisi var mi" denmemis. alınıyor olabilir misiniz?
hayır direk söylenmiyor zaten karşımdaki kişilerde evliliklerinden mutlu olan bireyler değil sadece evlilik çatısı altında korunma içgüdüsüne alışmış ve boşanmak isteyip boşanamayan karakterler kötü insanlar asla değiller kıskançlıkları oluyor malesef bahsettiğim bu aslında cesaret kavramı devreye giriyor burda yani
Sizinle ortak özellikleri olan kişilerle daha çok arkadaşlık yapın bence boşanmış çocuklu kişilerle daha iyi olur..
konu sahibi oyle bi sey dememis ki. Yeni bosanmis bir insana neden bosandin evlilik gibisi var mi alt metinler barindirdan cumlelerin kurulmamasi gerektiginden bahsediyor, morali bozulmus cok normal
Destek gormek istedigi bi anda "pisman olmalisin" baskisina maruz birakildigi icin cani sıkilmis bi kadindan baska bi sey gormuyorum.Yazdıklarını iyi anlayın bence. Doğrudan dememiş olsa da dolaylı olarak anlatmaya çalıştığı tamamen bu.
Aslında konu sahibinin endişelerini de anlıyorum ve haklı da buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?