boşandıktan sonra benim gibi hisseden var mı?

Evet bosanmislarin psikolojileri bozuk kocasizliktan kafayi yemisler her gun başkasıyla boynuzlanip susan kadinlar veya agzina iseyim kavgasi yapip evli kalanlar daha mutlu ben de arkadas secerken böyle olmasina dikkat ediyorum bosanmis bosanmisla arkadas olsun o kim ki benim gibi evli mutlu bir kadinla arkadaslin yapsin yarin kocama goz koyar alimallah

Size başka bir açıdan cevap vermek istiyorum. Özellikle toplumuzda gerçekten mutlu olan ve mutlu da sürdürecek olan evliliğini o kadar az çift var ki! Geçim sıkıntısı, aileler, çocukların sorumluluğu, doyumsuz bir döneme denk gelmiş olmak vs. Size kocasını vs övenler olacaktır hiiiç sallamayın devir gösteriş devri olmuş birebir tanıdığım birbirini yiyen çiftleri sosyal medyada bir görün ya da göz yuman kadınlar var çoğunlukla adam kadını zerre sevmiyor siz dışardan görüp hissediyorsunuz kadın kocam da kocam diyor. Siz onların cesaret edemeyeceği bir şeyi yapmış cesur bir kadınsınız bu onların canını sıkıyor.
Geçen gün seansta terapistime evliliğimin çok kötü gittiğini kendimi başarısız hissettiğimi söylediğimde bana 33 yıllık tecrübeme dayanarak söylüyorum ki birçok evlilik kağıt üzerinde evlilik o nedenle kendini çok garip bir yerde görme çok yaygın bu yaşadığın his dedi. Uzun zamandır boşanmayı düşünüp taşınan biri olarak söyleyeyim siz mutsuzluğa hayır demiş birisiniz. Kendi korkularını bastırmak için sizi üzen herkesi hayatınızdan çıkarın. Bunu yapan herkes acınası bunu da unutmayın

Ohooo çok şeyler yaşadım. Çok şükür kısa sürdü. Evlendim yeniden. Başlarda çok umursuyordum kimin ne dediğini. Hatta kim ne der diye salak bir evliliği bitirmeye çekiniyordum. Sonra kulağımı tıkadım herkese. Mutluluk süreci de tam o noktada başlıyor. Siz de tıkayın.

En gerçekçi yorum bu oldu farkındalığınız için tebrik ederim kendi adıma

Tşk ederim deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…