- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Diyorum onlara ama kendime bu kadar güvenip sevdiğim insan böyle çıkınca kendime olan güvenim de sarsılıyor.Birini bulmayı düşünmüyorum diyemiyor musunuz?
Birini bulmak istemiyorum ama yorum ve tavırlar her şey bitmiş gibi hissettiriyor.
Tavır dediğim yeni evlisin bekleseydin tarzındaSoyeldilriniz hiç inandırıcı gelmiyor. Çünkü kim niye boşanmış bir kadına tavır yapsın.
Tavır dediğim yeni evlisin bekleseydin tarzında
Ben de 27 yaşındayım tabiki onlar boş konuşuyor benim kendimle hesaplaşmam bitmiyor.Ben mutsuz bir ailede büyüdüm .Babam bipolar hastası annem babami çekmiş , bırakmamış .Her zorluğu çektik maalesef .Ben de çok severek hızlı bir şekilde inandığım için evlendim .Mutlu aile , iyi eş nasıl davranır bilmiyorum.İlk evlendigimde eşimin tepkilerini anlayamıyordum, sonra çevreme ve kadınlar kulübüne yazdıkça nelere maruz kaldığımı fark etmeye başladım.
Başlamıştım maddi durum olarak sıkışığım devam edemedim.Sizi anlıyorum ama içinizdeki bu şey her neyse çıkarıp atmanız lazım. Bunun için imkanınız varsa terapi alın. Çok işe yarıyor.
Yemin ediyorum Turkiyedeki en kronik sorun hadsizlik ya bunlar nasil laflar sunlari öz kiz kardeşime bile söylemem tek bir cumlesini dahi. Insanlar ne kadar sigir ya.Evet kızlar tamamen akraba çevresine boşandığımı açıkladım , çoğu yeni evli (1 yıl) olduğu için çok şaşırıp tepki gösterdiler .Hepsine uygun cevabı verdim .Bayramda tura gitmeyi düşünüyorum ve çok fazla insanların önünde olmak istemiyorum .Benim en çok kafama takılan işte daha iyi birisini bulabileceğini mi sanıyorsun, kendine yapmışsın biraz daha baksaydın vs tarzı takmıyorum ama insanlara güvenim tamamen kalmadı , iyi birileri var mı diye düşünmeden edemiyorum .
elbette sizde bu boşanmadan sonra bir hayat tecrübesi oluştu her zaman insanın arkasından konuşulur boşanmış olman gerekmiyor siz de bundan sonraki hayatınız da daha dikkatli olun ve kendi karekterinize , alışkanlıklarınıza uygun istriyorsanız bu şekilde eş seçimi yapınız ,en nefret ettiğin boşanmış kadınların boşanmamış erkeklerle metres hayatın yaşaması ve bunuda gayet normal görmeleri ve toplumda bunu normalleştirmeleri !!!Evet kızlar tamamen akraba çevresine boşandığımı açıkladım , çoğu yeni evli (1 yıl) olduğu için çok şaşırıp tepki gösterdiler .Hepsine uygun cevabı verdim .Bayramda tura gitmeyi düşünüyorum ve çok fazla insanların önünde olmak istemiyorum .Benim en çok kafama takılan işte daha iyi birisini bulabileceğini mi sanıyorsun, kendine yapmışsın biraz daha baksaydın vs tarzı takmıyorum ama insanlara güvenim tamamen kalmadı , iyi birileri var mı diye düşünmeden edemiyorum .
Valla öyle bir bulursunki daha iyisini .. zaten daha iyisini hak ettiğini düşündüğün için boşandın aynen böyle iletEvet kızlar tamamen akraba çevresine boşandığımı açıkladım , çoğu yeni evli (1 yıl) olduğu için çok şaşırıp tepki gösterdiler .Hepsine uygun cevabı verdim .Bayramda tura gitmeyi düşünüyorum ve çok fazla insanların önünde olmak istemiyorum .Benim en çok kafama takılan işte daha iyi birisini bulabileceğini mi sanıyorsun, kendine yapmışsın biraz daha baksaydın vs tarzı takmıyorum ama insanlara güvenim tamamen kalmadı , iyi birileri var mı diye düşünmeden edemiyorum .
Niye daha iyisini bulamayacakmışsın? Çevreniz çok toksik.hem daha iyisi gelmeyecek diye anlaşamadığın adamla mi yaşayacakmışsın.bir erkekle yaşamak şart sanki.Evet kızlar tamamen akraba çevresine boşandığımı açıkladım , çoğu yeni evli (1 yıl) olduğu için çok şaşırıp tepki gösterdiler .Hepsine uygun cevabı verdim .Bayramda tura gitmeyi düşünüyorum ve çok fazla insanların önünde olmak istemiyorum .Benim en çok kafama takılan işte daha iyi birisini bulabileceğini mi sanıyorsun, kendine yapmışsın biraz daha baksaydın vs tarzı takmıyorum ama insanlara güvenim tamamen kalmadı , iyi birileri var mı diye düşünmeden edemiyorum .
Daha iyisi yok dogru soyluyorlar ama yok diye ömür boyu kotuyu de cekemezsinEvet kızlar tamamen akraba çevresine boşandığımı açıkladım , çoğu yeni evli (1 yıl) olduğu için çok şaşırıp tepki gösterdiler .Hepsine uygun cevabı verdim .Bayramda tura gitmeyi düşünüyorum ve çok fazla insanların önünde olmak istemiyorum .Benim en çok kafama takılan işte daha iyi birisini bulabileceğini mi sanıyorsun, kendine yapmışsın biraz daha baksaydın vs tarzı takmıyorum ama insanlara güvenim tamamen kalmadı , iyi birileri var mı diye düşünmeden edemiyorum .
Ben ayrįldığįmda babam 3 ay millet konuşup susar sen kararlımısın dedi ve bosandim 1 senelik evlilikti aynen sizinki gibi. Ve daha iyisini buldum evet suan 4 yillik evliyim 2 tanede cocugum varEvet kızlar tamamen akraba çevresine boşandığımı açıkladım , çoğu yeni evli (1 yıl) olduğu için çok şaşırıp tepki gösterdiler .Hepsine uygun cevabı verdim .Bayramda tura gitmeyi düşünüyorum ve çok fazla insanların önünde olmak istemiyorum .Benim en çok kafama takılan işte daha iyi birisini bulabileceğini mi sanıyorsun, kendine yapmışsın biraz daha baksaydın vs tarzı takmıyorum ama insanlara güvenim tamamen kalmadı , iyi birileri var mı diye düşünmeden edemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?