- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
yok daha gıtmedı zaten su an sert bır ayrılma asamasındayız dedıgın gıbı ıkımızde de sevgı saygı bıttı
ben sadece merak ettım böyle olan var mı dıye..Merak etme dönse de bır daha arkama bakmam ben!
Sadece bunu sormak ıstedım..Cunkı cok fevrı davrandıgını ve bebegımın guzel caglarını kacırdıgına
ılerde bos bekar hayatının anlamsız oldugunu gördugunde pişşman olacagını dusunuyorum ..Tabı gerı
gelmez ama var mı dıye merak ettım
hatta bgn bosanan ve kocasının dönmesını kızı ıcın bekleyen (4yıldır) bır arkadasımla konustuk da kocası
ataga kalkmıs sen benı ben senı sevıyorum neden aıle olmuyoruz demıs..Bir örnek görmus oldum :))
Ben boşanan ve eşi geri dönen veya dönmeyenlere bırsey sormusum ama herkes
''esını bekleme''yazmıs.anlam veremıyorum.Dönmedıyse eşlerınız dönmedı dıyerek
hıkayenızı anlatabılırdınız.Ben esımı beklemıyorum zaten daha bosanmadım .
kk böyle canım
sordugun soruyla aldıgın cevabın cogu zaman alakasız olur
Her iki örnekte var çevremde.
Uzun zaman sonra (muhtemelen aklında kalan ne varsa yaşayıp )senin gibisi yokmuş diyende oldu;
Yıllardır eşinin dönmesini beklediği halde eşinden tek bir olumlu mesaj alamayan da.
Çok yakın arkadaşımın anne babası yıllar sonra hatta her ikiside 2. evliliklerini yaptıktan sonra yeniden evlendiler .
Var mı diyorsan yani evet var.
......aynı mesajdan iki tane olmuş :)
vallahi bilemiyorum ama giden dönmez bence :)Belkı de sana duyurmak ıcın yapıyordur:)
Boşanmayı ben kendim istemiştim.
3,5 sene önce onun hatalarına dayanamayıp ayrılmıştım.
1 ay öncesine kadar haftada en az 3 defa yoklandım. Beni üzdüğü her ana pişmanlıklarını,ağlamalarını,yalvarmalarını kimi zaman dinledim kimi zaman açmadım telefonlarını... İlk zamanlar ben de onunla beraber ağlardım. Dönsek bile mutlu olamayacağımızı bile bile ağlardım işte.
Bu sene artık yolumu çizdim,huzurluyum,hiç bir sözü,gözyaşı beni etkilemiyor tek tek anlattım ve "evleniyorum" dedim.
Ama öyle kızgın,kırgın değil. Çok rahattım. Gerçekten de kendimi çok iyi hissediyorum artık. Şükürler olsun
O da hayatına baksın ve beni rahat bıraksın istiyorum. Bu defa söz verdi,inanıyorum ki artık aramayacak.
Eski eş dönsün diye beklemeyin inanın yeniden başlamak çok zor.
Flört dönemlerimiz gibi değil artık hiç bir şey bu hayatta...
Bu okuduklarım dogru mu?
Evleniyor musun?
Aman Allah im! Cokkkk mutlu oldum Lalem
Gercekten su ikon gibiyim su an:
En son konuştuğumuzda yoktu bu plan ama asırı sevindim maasallah Allah im daha cok mutluluk versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?