Boşandıktan sonra eşi geri gelip pişman olan var mı??

siyahbeyaz2012

SiL BaŞTaN BaŞLaMaK GeReK BaZeN...
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.647
842
198
Kızlar merhaba,
Ben buraya yeni üye oldum ve ilk konumu derdim var bölumunde anlattım ..
Boşanmak üzereyim..
Eşim evi terk etti ve beni 8aylık bebeğimle bırakacak(
Çocuklu bir kadın için boşanmak 2 katı zor gibi geliyor bana..
Oysa erkek bekar hayatına alısacak,eskısı gıbı özgur takılacak..
Karısan görusen hesap soran yok,sorumluluk yok...
Hiç kocası evi terk edip boşandıktan sonra pişman olup geri gelen
ve tekrar birleşmenizi isteyen var mı aranızda??
Ben pek olacagına ınanmıyorum da fikrimi paylasıp bıraz rahatlamak istedim..
Kaç yıl sonra geri geldi,ne dank etti ya da nasıl gitmişti..Anlatır mısınız??

kocam gerı gelecek umuduyla beklersenız ve hayatınıza devam etmesenız hayata baglanamazsınız bosanma sebeplerınız nelerdır kım haklı kım haksız bılmıyorum ama eger sıze sevgısı kalmayan bır adamsa asla donmez bunuda sızden daha ıyı anlayabılecek bır baskası olmaz kocanızın hıslerını gecelım sızın hıslerınızde onemlı sız hala donmesını bekledıgnıze gore hala sevıyor olmalısınız pekı ama o sızı sevmıyorsa acıkcası yorum ıcın bıraz daha detaya ıhtıyacım var ancak sadece yazdıklarınıza yorum yapacak olursam aynı nehırde ıkı kere yıkanılmaz derım ve yolunuza devam etmenızı onerırım..

yok daha gıtmedı zaten su an sert bır ayrılma asamasındayız dedıgın gıbı ıkımızde de sevgı saygı bıttı
ben sadece merak ettım böyle olan var mı dıye..Merak etme dönse de bır daha arkama bakmam ben!
Sadece bunu sormak ıstedım..Cunkı cok fevrı davrandıgını ve bebegımın guzel caglarını kacırdıgına
ılerde bos bekar hayatının anlamsız oldugunu gördugunde pişşman olacagını dusunuyorum ..Tabı gerı
gelmez ama var mı dıye merak ettım
hatta bgn bosanan ve kocasının dönmesını kızı ıcın bekleyen (4yıldır) bır arkadasımla konustuk da kocası
ataga kalkmıs sen benı ben senı sevıyorum neden aıle olmuyoruz demıs..Bir örnek görmus oldum :))

sanırım hala sevgin bitmemiş. eğer bitmiş olsaydı bu konuyu açmazdın. insan kesinlikle bitirse hiç bişeyi gözügörmez ardına dahi bakmaz. güzelim ya 8 aylık bebeğiniz varmış yani aşırı bi sorun yoksa bi daha düşünseniz. belki aile terapisi falan işe yarar dı ha?bebeğin sadece anne ya da sadece babaya ihtiyacı yokki. ha huzursuz ortamda büyümesi de iyi değil tabi

canım boş bekar hayatın anlamsız oldugunu dusunup pısman olsa bıle

bu sıze donecek anlamına gelmez kı .gıder kafa yapısına uygun bırını bulur evlenır

bu boyledır canım .elbette sızı cok hırpaladı uzdu hakkınızı yedıyse eger

ıllakı pısman olacaktır .ılahı adalet dıye bırsey vardır cunku ,ama bu yıne de

donecek anlamanına gelmez .eger insansa size yaptıklarından dolayı vıcdanen

huzursuz olur ,vıcdan azabı ceker .ama sıze karsı ask sevgı saygı duygularını

yıtırdı ıse,asla donmez

Son düzenleme:
Ben boşanan ve eşi geri dönen veya dönmeyenlere bırsey sormusum ama herkes
''esını bekleme''yazmıs.anlam veremıyorum.Dönmedıyse eşlerınız dönmedı dıyerek
hıkayenızı anlatabılırdınız.Ben esımı beklemıyorum zaten daha bosanmadım .

kk böyle canım
sordugun soruyla aldıgın cevabın cogu zaman alakasız olur

Her iki örnekte var çevremde.
Uzun zaman sonra (muhtemelen aklında kalan ne varsa yaşayıp )senin gibisi yokmuş diyende oldu;
Yıllardır eşinin dönmesini beklediği halde eşinden tek bir olumlu mesaj alamayan da.
Çok yakın arkadaşımın anne babası yıllar sonra hatta her ikiside 2. evliliklerini yaptıktan sonra yeniden evlendiler .
Var mı diyorsan yani evet var.

kk böyle canım
sordugun soruyla aldıgın cevabın cogu zaman alakasız olur

gercekten ya ben de cok saskınım :)) Ya hemen yargılıyorlar ya da cevap bambaska :))
Ben 3 haftadır uye oldum hep şok yasıyorum okuduklarımla .Herkes burda stres atıyor
,sanırım baskalarını kırarak..

Ben ikisini de istemıyorum sanırım cok muallaktayım su an kafam allak bullak ama
kocam o kadar degısım gösterdı kı o kadar sacma gıttı kı bır gun ahım tutar mı
ya da bu degısım bır kadınla mı ılgılı vs karısık duygularım var.Yanı bu kadar
pislik halıne dönen bırı tekrar ılerde pişman olur mu dıye merak ettım..Yasayacaklarını
yasadıktan sonra o zaten benım olamaz ve dönse de almam ben.Ya sımdı ya hiç.

Açıkçası boşanırken ben de bu konuyu hep merak ettim.dönmesini istediğim için değil,dönmek istese zaten bende kapı duvar, orası ayrı ama insan merak ediyor tabi bir gün kafasına dank eder mi diye,çok insani bir şey yani.
Sorunun cevabına gelince iki yıldır dönme teşebbüsü falan olmadı bizde hatta orda burda iyi ki boşandım çok mutluyum diye dolandığı geldi kulağıma,o derece yani :) böylece benim kendi adıma merak ettiğim bir husus karşısında cevabımı hayattan almış oldum.beyefendi hergün daha mutlu oluyor boşandım diye.
Anlayacağın öküz aynı öküz,değişme yok :)

Açıkçası boşanırken ben de bu konuyu hep merak ettim.dönmesini istediğim için değil,dönmek istese zaten bende kapı duvar, orası ayrı ama insan merak ediyor tabi bir gün kafasına dank eder mi diye,çok insani bir şey yani.
Sorunun cevabına gelince iki yıldır dönme teşebbüsü falan olmadı bizde hatta orda burda iyi ki boşandım çok mutluyum diye dolandığı geldi kulağıma,o derece yani :) böylece benim kendi adıma merak ettiğim bir husus karşısında cevabımı hayattan almış oldum.beyefendi hergün daha mutlu oluyor boşandım diye.
Anlayacağın öküz aynı öküz,değişme yok :)

Boşanmayı ben kendim istemiştim.
3,5 sene önce onun hatalarına dayanamayıp ayrılmıştım.
1 ay öncesine kadar haftada en az 3 defa yoklandım. Beni üzdüğü her ana pişmanlıklarını,ağlamalarını,yalvarmalarını kimi zaman dinledim kimi zaman açmadım telefonlarını... İlk zamanlar ben de onunla beraber ağlardım. Dönsek bile mutlu olamayacağımızı bile bile ağlardım işte.
Bu sene artık yolumu çizdim,huzurluyum,hiç bir sözü,gözyaşı beni etkilemiyor tek tek anlattım ve "evleniyorum" dedim.
Ama öyle kızgın,kırgın değil. Çok rahattım. Gerçekten de kendimi çok iyi hissediyorum artık. Şükürler olsun
O da hayatına baksın ve beni rahat bıraksın istiyorum. Bu defa söz verdi,inanıyorum ki artık aramayacak.
Eski eş dönsün diye beklemeyin inanın yeniden başlamak çok zor.
Flört dönemlerimiz gibi değil artık hiç bir şey bu hayatta...

Son düzenleme:

Bu okuduklarım dogru mu?
Evleniyor musun?
Aman Allah im! Cokkkk mutlu oldum Lalem
Gercekten su ikon gibiyim su an:
En son konuştuğumuzda yoktu bu plan ama asırı sevindim maasallah Allah im daha cok mutluluk versin

Bu okuduklarım dogru mu?
Evleniyor musun?
Aman Allah im! Cokkkk mutlu oldum Lalem
Gercekten su ikon gibiyim su an:
En son konuştuğumuzda yoktu bu plan ama asırı sevindim maasallah Allah im daha cok mutluluk versin

Hayır bebemmm..
O aramasın diye öyle dedim.
Evlenir miyim ayol ben? Kolay kolay kanmam artık!!!

Zaten boşanmadan önce dönmezse bu kapı duvar olacak.
Yenı hayata baslayan kadın da dönup arkasına bakmaz!
Ayrıca cocugumun en zor gunlerınde ben bakıp buyuttukten sonra ona hazır cocuk
sunacak da degılım!

nasıl başlasam bilemiyorum. benim içim çok yanıyor. beni 2. kez terk edişi 8 ay oldu ve salak gibi neyi bekliyorum bilmiyorum dönmem artık ama. herşey güzelken bitti. herşey rayına oturmuş düzelmiş tam işte hayat bu derken birgün gitti ve geri gelmedi. evi de ona bıraktım sokakta kalmasın diye. çocugumuz olmuyordu onu çocuğum gibi gördüm acıdım. ailemle yaşıyorum ama zor. evimin kokusunu onun kokusunu hayatın güzel kokusunu o kadar çok arıyorum ki. hiç bir şey düzelmiyecekmiş gibi yıkıldım. zayıfladım çirkinleştim çalışamıyorum sürekli ağlıyorum. hayatım bitti gibi. ben çok güçlüydüm. bende bu yazanlar kadar herkese öğüt verirdim. bir kadının eşi tarafından terk edilmesi ne kadar acıdır bilemezsiniz. bu sevgili nişanlıya benzemiyor. heleki çok seviyorken bir dk. da bitmesi. hayatınızı ona bağlayıp ben evli kadınım deyip herşeye mesafe koyduğunuzda o mesafeler boşandığınızda yüzünüze nasıl çarpılıyor bilemezsiniz. gençliğiniz gidiyor. aşk hemen olmuyor. başkası dokunsun istemiyorsunuz. ama o hayatını yaşarken gözünüzün önünde yabancı gibi. kimse kadınları suçlamasın. intahar eden kadının bile arkasından konuşan yine bir kadın. bizim doğamızda var çabalamak. aldatan kadınında terk edilen kadınında terk eden kadınında muhakkak bir nedeni var. ve muhakkak bu ilişkinin bitmesinin arkasında yine bir kadın. bilmeden kimse kimseyi yargılamasın. masada yemek yerken karşı çifte nisbet yapıp benim yemeklerim çok güzel demeye benzemiyor boşanmak. yemek yerken bile iki çifti birbirine düşürmeyi becere bilen yine bir kadın. ya metres ya yanında çalışan mutsuz bir kadın yada kaynana bitiriri bir ilişkiyi. elimizi tutmadan bile uyumazken bir dk. da nasıl biter diye halen şoktayım. nasıl bir adalet hayat anlamadım. sonuç olarak evet dönen var ama aynı şekilde yeniden terk ediliyorsun. aynı nedenlerden dolayı. yine iyiyiz dediğin bir dakikada yine bitiyor bu sefer atlatamıyorsun. çünkü en iyi işi yapma evlenme aşk yaşama yaşın geçmiş oluyor. ailen artık yaşlanmış kaldıramaz oluyor. kimse seni dinlemek istemiyor çünkü 2. hata boynun eğik. ayrıldıgında sevinen düşmanların kahakahalarla karışına geçiyor. sevmedigin annesi babası ohhh kurtulduk bir daha başardık diyor. ŞOK SADECE ŞOK.

amannn o kadar pişman olup döndüde ne oldu sankiii...
en fazlaaa 2 haftaaaa
can çıkar huy çıkmaz derler..
en iyi koca ölü koca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…