• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonra görüşelim diyen ex eş

Ya hu adam size p*pisine verdiği değeri vermiyor siz adamı anlama derdindesiniz . Neden böyle bi adamla konuşarak kendi değerinizi düşürüyorsunuz. Yazık değil mi canınıza? Neyi aklınız almıyor anlamıyorum, adam karaktersiz, karaktersiz biri her şeyi yapar, buna mantıklı bi açıklama bulmak sizin görevinizi değil. Kendi yolunuza bakın

Niye anlaşamayıp ayrıldığınız adamla konuşuyorsunuz ki yüz bulmuş astarını istemiş özledim o günleri falan da deyince açık kapı bırakmış gibi olmuş bir de mesajıma cevap vermiyor demişsiniz adamın amaç belli ayrı takılacak engellemişsiniz tamam daha takmaya gerek yok tekrar iletişim kurmayın

Boşanmakla en doğru kararı vermişsiniz çocuk yoksa engelleyin
Kesinlikle bir yanda sanki özlüyor gibi oluyorum bende de hata var bende o özledim diye konuşmak hata idi. Numaramı değiştirmek doğru olur mu

Ya hu adam size p*pisine verdiği değeri vermiyor siz adamı anlama derdindesiniz . Neden böyle bi adamla konuşarak kendi değerinizi düşürüyorsunuz. Yazık değil mi canınıza? Neyi aklınız almıyor anlamıyorum, adam karaktersiz, karaktersiz biri her şeyi yapar, buna mantıklı bi açıklama bulmak sizin görevinizi değil. Kendi yolunuza bakın
Biraz kafayı taktım ben basit biri gibi mi gözüküyorum. Neden böyle birşey dedi bana diye canım sıkıldı buna

Burda konumu bilen biliyor hanımlar. Bazen saçmalıyorum eski eş yazınca cevap verdiğim için mi bilmiyorum bugün canımı aşrı sıktı. O konuşmaya başlayınca saçmaladım bende yazmaya başladım. Nasıl yüz buldu ise tabi dil de döküyor ayrıldık ama canım bitanem bilmem ne. Özlediğini söyledi bende hata ettim bende eski günleri özlüyorum ama bitti geride kaldı o günler dedim. Neyse bugün öyle birşey dedi ki sinirlerim bozuldu. Bana dedi ki yanına geleyim otelde kalalım birlikte sende arkadaşımda kalacağını söyle. Ben dedim nikahımız bitti bunu bana nasıl dersin basit biri miyim ben. Oofff sende dedi işte. O kadar sinirliyim ki şuan mesaja cevap vermiyor hesabını sormak istiyorum. Engelledim ama arayıp bunun hesabını sormakta istiyorum beni nasıl düşünüyor aklım almıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Sizi kullanma peşinde 🤷‍♀️

Biraz kafayı taktım ben basit biri gibi mi gözüküyorum. Neden böyle birşey dedi bana diye canım sıkıldı buna
Bakın burada olay sizinle ilgili değil. Burada olay adamın karakteriyle ilgili. Adam karaktersiz, önüne dünyanın en asil leydisi gelse yine aynı tavrı sergiler. Bu o adamın tutumu. Size söyledikleri , sizin değerinizle ilgili değil, o adamın değer yargılarının basitliğiyle ilgili.

Siz kendi değerinizi korumak ve saygıdeğer hissetmek istiyorsanız, bu saygıyı kendinize siz vereceksiniz. Bu adamla gibi biriyle görüşmeyerek kendinize hak ettiğiniz değeri verebilirsiniz. Sizin sorumluluğunuz kendi davranışlarınızla sınırlıdır. Adamın sizi nasıl gördüğü sizi artık boşandığınız için ilgilendirmemeli. Onun düşünceleri , neyi neden yaptığını anlamak sizin işiniz değil.

Bakın burada olay sizinle ilgili değil. Burada olay adamın karakteriyle ilgili. Adam karaktersiz, önüne dünyanın en asil leydisi gelse yine aynı tavrı sergiler. Bu o adamın tutumu. Size söyledikleri , sizin değerinizle ilgili değil, o adamın değer yargılarının basitliğiyle ilgili.

Siz kendi değerinizi korumak ve saygıdeğer hissetmek istiyorsanız, bu saygıyı kendinize siz vereceksiniz. Bu adamla gibi biriyle görüşmeyerek kendinize hak ettiğiniz değeri verebilirsiniz. Sizin sorumluluğunuz kendi davranışlarınızla sınırlıdır. Adamın sizi nasıl gördüğü sizi artık boşandığınız için ilgilendirmemeli. Onun düşünceleri , neyi neden yaptığını anlamak sizin işiniz değil.
Çok doğru haklısınız şimdi biraz daha iyi hissettim. Ben normal arkadaş gibi konuşurken o sapıttı bende hata ahlaksız biri eskiden yaptıklarını ailemin yanındaki rahatlıkla unutur gibi oldum. O da unuttuğumu düşünerek kandırmak istedi. Ama Allah'tan o kadar da bilinçsiz değilim. Buluşmak mı hiçbir şekilde kendi değerimi onunla düşüremem.

Çok doğru haklısınız şimdi biraz daha iyi hissettim. Ben normal arkadaş gibi konuşurken o sapıttı bende hata ahlaksız biri eskiden yaptıklarını ailemin yanındaki rahatlıkla unutur gibi oldum. O da unuttuğumu düşünerek kandırmak istedi. Ama Allah'tan o kadar da bilinçsiz değilim. Buluşmak mı hiçbir şekilde kendi değerimi onunla düşüremem.
Normal arkadaş olamazsınız bu saatten sonra. Zaten arkadaş olabilseydiniz evliliğiniz devam ederdi. Bakın ne amaçla, ne niyetle olursa olsun bu adamla konuşmayın. Yolunuza bakın. Hayat çok güzel, geleceğinize ve yapmak istediklerinize odaklanın. Siz kendinize değer vermeyi öğrenirseniz, size değer veren biri karşınıza mutlaka çıkacaktır.

Back
X