- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi biedanur98
başıma buna benzer bişey oldu bende boşandım ama aileme gitmiş ben çok seviyorum ayrılmak istemiyorum bilmem ne diyormuş bana gelince yooo öyle bişey demedim vs vs dedi hatta adliyede son kez konuşmak istiyorum felan dedi taviz vermedim ben istemiyorum dedim ama boşanmadan önce bana şey demişti biz bşandıktan sonra gelirim ki birlikte oluruz gidip başkasıyla mı brilikte olacaksın gibi iğrenç şeyler söylemişti ondan sonra zaten evden kovdum gitmiş annem gile ben arayı düzeltmek için gittim beni evden kovdu vs demiş ben boşandıktan sonra onu heryerden engelledim numaramı değiştirdim hatta numarası benim üzerimdeydi gittim onu kapattırdım ben kullanmıyorum felan dedim sonra hayatıma döndüm şimdi misler gibiyim sende heryerden engelle muhattap olma ama gerçekten ondan vazgeçtiysen içinde ufacık bile bişey varsa atamazsın o içindeki küçücük şey yine büyür ama otele gidelim bilmem ne demiş öyle şey mi denir sonuçta sen onun namusuydun şimdi kalmış sana ne teklif ediyor bence taviz verme kesinlikle söyledikleriyle alakalı gaza gelip muhattap olma o zaten seni sinirlendirip alevlendirecek ki onunla kavga et sonrada yakınlaşırız gözüyle bakıyordur