Boşandıktan sonra görüşelim diyen ex eş

başıma buna benzer bişey oldu bende boşandım ama aileme gitmiş ben çok seviyorum ayrılmak istemiyorum bilmem ne diyormuş bana gelince yooo öyle bişey demedim vs vs dedi hatta adliyede son kez konuşmak istiyorum felan dedi taviz vermedim ben istemiyorum dedim ama boşanmadan önce bana şey demişti biz bşandıktan sonra gelirim ki birlikte oluruz gidip başkasıyla mı brilikte olacaksın gibi iğrenç şeyler söylemişti ondan sonra zaten evden kovdum gitmiş annem gile ben arayı düzeltmek için gittim beni evden kovdu vs demiş ben boşandıktan sonra onu heryerden engelledim numaramı değiştirdim hatta numarası benim üzerimdeydi gittim onu kapattırdım ben kullanmıyorum felan dedim sonra hayatıma döndüm şimdi misler gibiyim sende heryerden engelle muhattap olma ama gerçekten ondan vazgeçtiysen içinde ufacık bile bişey varsa atamazsın o içindeki küçücük şey yine büyür ama otele gidelim bilmem ne demiş öyle şey mi denir sonuçta sen onun namusuydun şimdi kalmış sana ne teklif ediyor bence taviz verme kesinlikle söyledikleriyle alakalı gaza gelip muhattap olma o zaten seni sinirlendirip alevlendirecek ki onunla kavga et sonrada yakınlaşırız gözüyle bakıyordur

Yalnız eski konulardan birini okudum şimdi, üye zaten siz evli değilmişsiniz ki. Yani bir imza silinmiş sadece. :halay::rolleyes: 1 yıl mı ne yazıyor. Onda ya ayrıl barış. Totalde ne kadar bir arada kaldınız desem her halde 1 ayı geçmez. Yani .. sinir stres tekrar tekrar düşünmek. Hatta görüşmek bayağ yersiz .

başıma buna benzer bişey oldu bende boşandım ama aileme gitmiş ben çok seviyorum ayrılmak istemiyorum bilmem ne diyormuş bana gelince yooo öyle bişey demedim vs vs dedi hatta adliyede son kez konuşmak istiyorum felan dedi taviz vermedim ben istemiyorum dedim ama boşanmadan önce bana şey demişti biz bşandıktan sonra gelirim ki birlikte oluruz gidip başkasıyla mı brilikte olacaksın gibi iğrenç şeyler söylemişti ondan sonra zaten evden kovdum gitmiş annem gile ben arayı düzeltmek için gittim beni evden kovdu vs demiş ben boşandıktan sonra onu heryerden engelledim numaramı değiştirdim hatta numarası benim üzerimdeydi gittim onu kapattırdım ben kullanmıyorum felan dedim sonra hayatıma döndüm şimdi misler gibiyim sende heryerden engelle muhattap olma ama gerçekten ondan vazgeçtiysen içinde ufacık bile bişey varsa atamazsın o içindeki küçücük şey yine büyür ama otele gidelim bilmem ne demiş öyle şey mi denir sonuçta sen onun namusuydun şimdi kalmış sana ne teklif ediyor bence taviz verme kesinlikle söyledikleriyle alakalı gaza gelip muhattap olma o zaten seni sinirlendirip alevlendirecek ki onunla kavga et sonrada yakınlaşırız gözüyle bakıyordur
Oha . :KK57: ne ne. Başkasıyla mı Olcan. Canın çekince gel demiş mahlukat. :skandal: yok artık ya. Keşke şey deseydin yok canım ince teklifin için teşekkürler, ama başka tatlara bakmak daha iyi gelir . Hem doyurucu da olur. (Kaşınmış ama) .rZira senin tadın bayağ mayhoş:KK67: Allah'ım ya. Ay sinirim bozuldu.

Oha . :KK57: ne ne. Başkasıyla mı Olcan. Canın çekince gel demiş mahlukat. :skandal: yok artık ya. Keşke şey deseydin yok canım ince teklifin için teşekkürler, ama ben başka tatlara bakmak daha iyi gelir . Zira senin tadın bayağ mayhoş:KK67: Allah'ım ya. Ay sinirim bozuldu.
maalesef canım ahh ahh valla verilmiş sadakam varmış ilk başlarda tanıyamamışım ş...... :sinirli: istesem zaten şuan olurduk ayrıca yoklukta bile gelmem sana felan demiştim :KK53::KK53::KK53: ama nolduuuuu beter oldu benden ayrıldıktan sonraa Rabbime dua etmiştim duyayım bi şekilde diye kulağımada geldi çok şükür beter olsun hadsiz

Barışılacak gibi iyi biri değil. Yoksa çoktan düzelirdi ama karaktersiz, sapık düşünceli gerçekten berbat biri. Ama o yanlarını arada gizlediği için bir anda değil zamanla görülüyor
Boşver o zaman bulaşma çocuk da yokmuş kurtulmuşsun
Hayat kısa ya kimse kimseyi çekmek zorunda değil.

Aynı evde iken mutlu olduğumuz zamanları ama onlarda çok kısa sürmüştü belkide aile evindeki rahatlık huzur böyle etki etti. Gerçekten o günler kabus gibiydi. Haklısınız basit ve adi biri. Yani herkesin uzak durması gereken biri. Birde geçen gün dedi ki birini bulamazsam belki yasak ilişki yaşarım dedi. Dedim evli kadınkarla mı. He dedi. Dedim bu ahlaksızlık sonra dedi yok şaka ama bulurum belki birini kimseyi bulamadım daha dedi. Sonraki günde seni hala seviyorum yine olsa seninle olurum bilmem ne

Bu adam gercekten hem kötü bir insan hem karaktersiz bir insan. Bir tane iyi tarafi yok. Engelleyin gitsin sukredin cocuk yok. Onunuze bakin.

E hatayı kendinizde arayın. Boşanmışsınız çocuk da yok, daha ne uzatıyosunuz mesajlaşmak nedir. Özledim seni dersen, gel özlem giderelim der. Gel yeniden evlenelim demesini bekliyodunuz heralde.
Gerçekten doğru evlenelim dedi ama ben ayağına gideceö
Bu adam gercekten hem kötü bir insan hem karaktersiz bir insan. Bir tane iyi tarafi yok. Engelleyin gitsin sukredin cocuk yok. Onunuze bakin.
Gerçekten öyle birde ben red edince işte birilerini bulmam lazım yasak aşk bile yaşarım. Bunun için evli imiş, önemli değil. Herkesi pis düşüncelerle hayal eden biriydi ben bunları unutmuştum. Konuştukları ile daha iğrenç biri olduğunu gösterdi. Allah kurtardı bundan beni ailemde öyle diyor çevremde öyle diyor. Şükretmem gerekiyorken muhattap olmak çok yanlış. Rezil bir şahıs engelledim bir daha muhattap olmak asla yok. Hayatım güzel giderken onunla muhatap olup berbat etmem de kendime yaptığım saygısızlık

O sizi degil de "Aman sabahlar olmasını" özlemiş. Hadsiz, pisman olan özleyen cinsel hayatını ortaya koymaz. Cocuk yoksa muhatap olmayın, ne ölüme ne dirime hesabı. Medeni şekilde gorusulebilecek biri değil.

Son düzenleme:
Bu zamana kadar engellemediğiniz hata.

Eski konularınızı biliyorum. Bu adam sizi sadece cinsel tatmin için çağırmıyordur. Giderseniz sizi otelde öldürebilir bile.
Boşanma arefesinde yanımda olsan boğardım öldürürdüm demişti sırf boşanmak istedim diye. O zamanlar dışarı çıkınca bile acaba karşıma çıkar mı diye korkuyordum. Yapardı ama Allah korudu

O sizi degil de "Aman sabahlar olmasını özlemiş. Hadsiz, pisman olan özleyen cinsel hayatını ortaya koymaz. Cocuk yoksa muhatap olmayın, ne ölüme ne dilime hesabı. Medeni şekilde gorusulebilecek biri değil.
Aslında öyle konuşulacak muhattap olunacak biri değil. Fikri zikri sapıkça hayaller ki evli iken de bunu yapardı. Arkadaşımla konuşurken telefonu elimden alıp kıza sapık sapık şeyler yazardı. İşte sende gel aramıza tadına bakayım üçlü olsun yabancıya gitme daha neler. Ben kızınca da ne var şakasına dedim derdi. Ama arkadaşımla bunun yüzünden tartıştık. Çok rahatsız olurdu bir süre bunun yüzünden arkadaşımla konuşamadım. Özür diledim arkadaşımdan ama kız haklıydı rahatsız olmakta

Yani siz boşandığınız adamla ne diye mesajlaşıp kendinize macera arıyorsunuz ki anlamıyorum ben
Çok doğru evliliği geçelim gerçekten muhattap olunacak biri değildi. Sapık ruhlu,narşist vicdanı olmayan birisi. Engelledim ama bir kere daha iğrençliğini gördüm

Madem görüşecektiniz neden boşandınız?
Madem boşandınız neden görüşüyorsunuz?
Çocuğunuzda yokmuş. Evliyken cinsellik yaşadığınıza göre, boşandığınız adamın mesajına cevap verdiğinize göre bu adam bu cesareti sizden alıyor.

Back
X