BOŞANDIKTAN SONRA OH İYİ Kİ BOŞANMIŞIM DİYEN VAR

aynen arabanı hemen aldır, hiç vakit kaybetme. bebeklerle zaten ihtiyacın var. bazı erkekleri borca sokmak gerekiyor, borca girsin ki kafasını başka işlere sokamasın. acımayacaksın bazı durumlarda. bu konuda hemen harekete geç, 2 ay 3 ay sonra deme. bayramdan sonra altında olsun o araba...
yine 1000 düşün 1 al ama kalanını da at kenara, kendine gizli birikim yap..

Aileniz arkanızda değil, çocuklar çok küçük, meslek yok. Sağlam bir şekilde ayakta durmanız çok zor görünüyor. Adamın tek kötü huyu aldatmakmış. Bana göre tek başına o huyu yeter zaten. Ancak desteksiz işiniz zor. Huylu huyundan vazgeçerse ne ala. Okkalı bir konuşma yapın bakalım ne diyor..

Bu şartlarda boşanıp siz 2 çocukla sağda solda sürünürken, eşinizin bekar hayatı yaşamasına izin vermek pek mantıklı olmaz tabi.
Ama eğer ortada gerçekten aldatma gibi bi durum varsa ben bu adamı sadece bana ve çocuklarıma bakmak zorunda olan biri olarak görür, duygusal ilişkimi bitirirdm. Açık açık da söylerdim "artık bi evin içinde iki yabancıyız. Çocuklar büyüyene, ben iş bulana kadar paşa paşa bize bakacaksın" diye. Bu süreçte de tek amacım iyi bir iş bulmak, yatırım yapmak ve çocuklarımı yetiştirmek olurdu. Kocamın da canı cehenneme ne halt yerse yesin. Odamı, eşyamı her şeyimi ayırır, yeni hayatım için kendimi donatırdım. Şartlar el verince de çeker giderdim.

Yok öyle çocukları annenin başına sar, kendin bekar hayatı yaşa. Toplum baskısı da cabası. Boşanmış kadın olmak kolay değil. Niye ben tek başıma uğraşayım ki bu kadar sorunla. İsteyen buna gurursuzluk desin. Sadece maddi zorluk değil, dışarısı onlarca tehlike ile dolu ben bunca yoklukta çocuklarımı nasıl koruyacağım düşünmek zorundayım.

Bu adamlara müstehak. Öyle bi süre para kasası gibi duracak hayatında, başka da hiç bir değeri olmayacak. Bi nevi iş ilişkisi..

İçinde bulunduğun durumda boşanmamak en mantıklısı madem çocuklarına ilgili çocuklarının geleceği için kendi duygularını unutman gerek

Merhaba harikasın içimden geçenleri yazmışsın. Kizler sizde supersiniz

allah onları bildiği gibi yapsın. bu şartlarda hemen boşanmak doğru bi hamle olmaz gibi. küçük olan biraz büyüsün bence bi işe girmeye bakın. para biriktirin.

Ailem arkamda olduğu halde zorlanıyorum bazen kararı verirken o kadar nettim ki onca çileğe işkenceye rağmen yine de acaba söyle olsa acaba böyle olsa die düşünüp dururum ,ha değer mi değmez ama sevdim ,güvendim hemen silinmiyor dayak da yemiş olsam

Nasil gecineceksiniz?
Unv mezunlari issiz, 2 cocukla nerde nasil yasayacaksiniz?
Bence su durumda bossnmak dogru degil.

İspatlı videoyu nasıl inkar ediyor anlayamadım. Her iyi baba iyi bir koca olamıyor malesef. Çocuklarına düşkünse size de düşkün olacaktı. İnşallah atlatırsınız

Canım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kötü günlerini atlattıp güzel günler görmeyi nasip etsin etsin Rabbim..
İnsan kötü şeyler yaşadığında ister istemez bir korku kalıyor içinde. Acaba tekrar yaşarsam acaba şöyle olursa vs..
Bi çıkmazda gibisin şu an evet çok klasik olacak ama önce bi psikolojik yardım al.
Ve eşinle etraflıca konuş.Madem ki çok iyi çok ilgili bir adam konuşabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bak ne güzel diyorsun her zaman ailesine karşı beni korudu onu kırdığım anlarda bile yanımda durdu diye. 2 senedir şüphede etmiyorsun madem.2 evladının babası düzgünce konuşabilirsiniz.
Ona bahset ona anlat seni anlamasını sağla.Yaşadığın şeylerin kolay olmadığını,bunu onunda bildiğini artık kendinin bi ailesi varken..Zamanında annenden babandan gördüklerini tekrar yaşamak istemediğini..
Yani kısaca hissettiklerini..
Öfkeyle kalkan zararla oturur.Bilgisayarında bişi yok diyorsun engellemiş diyorsun.Eğer yanlış anlamadıysam şuan doğru düzgün bişi yok.
Belkide bu kadar fevri çıkışının sebebi önceden yaşadıkların.
2 tane evladın var Rabbim acılarını göstermesin.
Keşke diyeceğin bi ortam yaratma bu öfkeyle. Bi düşün dua et biraz bekle..Evet hiç bir şeyi bilemeyiz. Ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam korkusu yer bitirir ona da evet. Ama ya yaşamazsam ve mutlu olursak kısmı 2 evlatla daha ağır bence.
Benim fikrim eşinle etraflıca konuşup derdini,sıkıntını,korkularını anlatmandan yana.Ne kaybedersin ki..
İnşiallah herşey çok güzel olur.He kaldı ki bi gün korktuğun durum başına geldi keşke mi acaba mi demezsin en azından..
İnşiallah herşey 2 yavrunun yüzü suyu hürmetine gönlünce olur.Allah isteyen herkesin yuvasına huzur ve hayırlı geçim versin.

Korkularını açıkça dile getir. Kızmadan sinirlenmeyen hakaret etmeden konuşmayı dene... ve eğer senden vazgeçmek istemiyorsa açıkça son şans olsun bu ikimize ben eskileri karıştırmayacağım sen de bundan sonra huzurumuzu bozacak bir şey yapma de...
Herkes son bir şansı hakeder...
Ve gerçekten o duruluyorsa sende yüzüne vurma... sen yüzüne vurursan adamıyım sefer yapmayacaksa da yapar...

Bazen diyorum acaba esim aldatsa mukemmel bi es olur muydu? Nerede aldatan es varsa mukemmel, sanirim bu erkekler vicdan azaplarini karilarina iyi davranarak falan asmaya calisiyorlar.
Supheyle yasamak zor, maddi olarak esin destek cikar mi cocuklara?
Senin icin maddi huzur mu manevi huzur mu onemli olan?

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum ama ben boşanmaya karar verdim hatta çocuğu sabah aldı şimdi bıraktı eve üstünü değiştirdi gitti sanırım ofise gitti(ondan da emin değilim)benim memlekette ev tut diye yazdım gık yok triplerin bini bin para sanki ben yaptım velhasıl kelam ben artık huzur bulmak istiyorum karşı tarafta ne yaparsa yapsın sürekli asalak gibi yanında duran bir kadın olmak istemiyorum artık insanların yaptıklarını çekmesini istiyorum

Yeni bir hayat yeni bir ev yeni bir düzen kolay olmayacak ama güçlü durmak zorundayım

Üzüldüm arkadaşım.hakkinda hayirlisi olsun .Rabbim güzel günler görmenizi nasip etsin inşallah.. umarım kararında pişman olmazsın.

Benim anlamadığım eşiniz iki sene önce aldatmış ve bu kayıt sizin elinize tesadüfen geçiyor? Nasıl iki sene boyunca saklandı,nerden buldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…