Boşandıktan sonra yeni aşk

cilmaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2018
14
4
1
İyi akşamlar,

daha önce boşanmayı düşündüğümü yazmıştım. Sonrasında boşandım ve boşandıktan sonra aldatıldığımı da öğrendim. Şimdi daha mutluyum; fakat... 5 senedir görüşmediğim bir adam vardı, geçenlerde instagram üzerinden tekrar yazışmaya başladık. Önceden de karşılıklı bir hoşlantı vardı fakat şu an benim açımdan çok daha yoğun. Tek korkum: evlenip boşandığımı bilmiyor. Buluştuğumuzda söylemek istiyorum, söyleyeceğim de. Ama... Ya bu yüzden uzaklaşırsa benden? Şu an erkeklere güvenmekte çok zorluk çekiyorum. Bu tarz bir şey yaşarsam uzun süre başka kimseye açamam kendimi... 2,5 ay evli kalmıştım, şu an 24 yaşındayım. Boşanalı 7 ay oluyor. Benzer şeyler yaşayan oldu mu? Söylerken nasıl söylemeliyim, nelere dikkat edeyim? Veya siz ne düşünüyorsunuz, gerçekten kafamdan çıkmıyor bu konu günlerdir...

Buluşmadan söylesen. Ya dahada aşık olursan buluşunca. Oda ogrenince istemezse üstüne. Birde o adam degilde duygu yoğunluğu özlediğin şeyler sana böyle hissettirmiş olabilir

5 yıldır görüsmediginiz Adamla 19 yasinda gorusmussunuz oncelikle iyi tanidiginiza eminmisiniz?

Hayır, tanımıyorum. Yani insanlar değişebiliyor. Önceden de pek bir şey yaşamadık. Güzel olabileceğine inandığım için böyle hayallere kapıldım şu an belki. Çok uzuuun zamandır hissetmediğim şeyleri hissediyorum, yine...

Buluşmadan söylesen. Ya dahada aşık olursan buluşunca. Oda ogrenince istemezse üstüne. Birde o adam degilde duygu yoğunluğu özlediğin şeyler sana böyle hissettirmiş olabilir

Ben de ondan korkuyorum ama mesajla veya telefonda söyleyemem böyle bir şeyi. Bana kalsa biraz zaman geçtikten sonra, ciddi bir şeyler yaşayacaksak söyleyeceğim ama geçen zaman zarfında ihanet ediyormuş gibi hissederim, gizlediğim için.

Ben eşimle tanıştığım da evlenip boşandığını bilmiyordum canım. O da 7 sene önce 5 ay kadar süren bir evlilik yaşamış. Aramızda 8 yaş var.. Ve ilk buluştuğumuzda nedendir bilmiyorum sanırım aramızda yaş farkı olduğu için ben pat diye durduk yere, bak daha önce başından evlilik filan geçtiyse senle arkadaş bile olmam çayımızı içeriz kalkarım bir daha da görüşmem dedim. Üstelik tanımıyorum yani içime mi doğdu ne oldu o an bilmiyorum. Meğer ben bunu tam söylemeden önce o bana başından bir evlilik geçtiğini söylicekmiş. E ben böyle pattadanak söyleyince de konuşmam görüşmem bilmem ne filan diyememiş. Sonra neyse aradan bir hafta geçti konuşuyoruz filan telefonda bu soğuk ama.. E ben de üstüme alınıyorum tabi Bak dedim istemiyorsan konuşmayalım bu ne böyle sanki zorla dedim. Ya ben bişey sölicem sana diyerekten anlattı saydırdım ben buna bi daha sakın arama dedim yüzüne kapattım. Beş dakika sonra kendim aradım geri. İş çıkışıma gel şu saatte yüz yüze konuşalım dedim. Bana başından geçenleri anlattı filan. İlişkimiz devam etti. Haydaa sonra ailemi ikna etme çabaları..3 sene sonunda ikna ettik şimdi benden çok seviyorlar. Çok şükür iyi ki eşimle evlenmişim ve o gün geri aramışım.. Bunu böyle uzun uzun niye anlattım bilmiyorum ama :) bence size karşı gerçek şeyler hissediyorsa zaten sizin yanınızda olur demeye getiricem konuyu. Uzatmadan söyleyin derim. İnşallah mutlu olursunuz.

O zaman buluşmaya kadar hatta söyleyene kadar arkadaşca düşün. Bulusmayada bu duygularla git. Şekillenir sonra ne diyim

Bu hisleri yasamaniz cok güzel hayat devam ediyor ama artik daha temkinli davranmalisiniz görüsmek istiyorsaniz gorusun tabi yalniz bir iliskiye baslamanız icin biraz erken bence!tanimaya calisin ...

Çok teşekkür ederim anlattığın için. Haklısın, bazen insanları ne yaşadıklarını bilmeden yargılayabiliyoruz, mühim olan konuşabilmek, anlaşabilmek. Mutluluğunuz daim olsun, çok sevindim senin adına :)

Bu hisleri yasamaniz cok güzel hayat devam ediyor ama artik daha temkinli davranmalisiniz görüsmek istiyorsaniz gorusun tabi yalniz bir iliskiye baslamanız icin biraz erken bence!tanimaya calisin ...

Evet, tekrar kalbimin böyle çarpacağına asla ihtimal vermezdim... Bir ilişkiye şu an zaten hazır değilim, tanımaya çalışacağım. Çok sağ ol :)

Rica ederim inşallah sen de çok mutlu olursun :)

Sen yuva kurmak istemıssın olmamıs ayrılmıssın hemen soyleme ama bir kac hafta sonra söyle kabul etmezse kendı bılır bosver

Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu tarz şeyler çok zaman geçmeden söylenmeli bencr... Karşındaki insan boşanmış olmanı sorun etmez belki ama aylarca ona gerçekleri anlatmadığına takar kafayı ve güven sorunu oluşur...

Daha çok gençsin elbette ki karşına sevip sevileceğin kişiler çıkacak.
Buluşmaya yüzyüze git. Adam'ı biraz gözlemle ondan sonra söyle. Daha şimdiden çok erken.

Bence acele ediyorsun gibi geldi..diğer konunu da okudum...inşallah tekrar yanlış bir karar vermezsin. Mutlu ol inşaallah

Telefonda söyle.
Duruma bak.
Zaten tepkisinden anlarsın.

Konu eskiymiş.
İnşAllah gönlüne göre olmuştur.

İlk buluşmaya kadar; çok fazla samimi olmayın. İlk buluşmada sohbet sırasında söyleyin, evlenip ayrıldığınızı ve kısaca nedenini açıklayın.
Zaten çok geri kafalı birisiyse; direkt kendini belli eder. Sende erkenden tanımış olursun ve hiç başlamadan biter.
Yok zaten o kafada biri değilse; devamı gelir. Ama siz kısaca ayrılık nedenini de açıklayın ki; kafasında soru işareti kalmasın. Yani evlenip ayrıldım diye direkt kestirip atmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…