boşandıktan sonra

Patavatsızlık başka bir şey değil malesef. Aslnda zamanla acınız dindiğinde bunlar sizin gözünüze gözükmemeye başlayacak. Öyle düşünüyorum ki hayatınızın belki büyük bir kısmında bu konuşmalar olacak çünkü bir yaşanmışlık var...

bana hic boyle birseyler olmadi..
cunku o fasli cokdan gectim..
heralde bana yasattiklarindan ortada duygu namina birsey kalmadi??
ne dugun ne nisan hicbirseyi hatirlamiyorum..
ben suan yasadiklarimi dusunuyorum eskiyi degil..

Yani 1 sene uzun zaman degil daha uzun yillara ihtiyacin var. bir gun gelecek AYY AYNEN NE GUZEL OYNAMISTIK DUGUNDE der gecersin o kadar sallamazsin ki aklin sasar

bana hic boyle birseyler olmadi..
cunku o fasli cokdan gectim..
heralde bana yasattiklarindan ortada duygu namina birsey kalmadi??
ne dugun ne nisan hicbirseyi hatirlamiyorum..
ben suan yasadiklarimi dusunuyorum eskiyi degil..
yani inan bende de duygunun zerresi yok..hiç oturup düşünmüyorumda aklımada gelmiyor. ama etraftan hatırlatıyorlar hala rahatsızlık veriyor bana

yani inan bende de duygunun zerresi yok..hiç oturup düşünmüyorumda aklımada gelmiyor. ama etraftan hatırlatıyorlar hala rahatsızlık veriyor bana
Zamanla gecer merak etme..
bana kim ne hatitlatirsa hatirlatsin cok uzulmuyorum bazen binde bir uzuluyorum yasadiklarima..
yani hayat neler yasatiyor insana....

bazen insan söylememeliyim dikkat etmeliyimdedikçe ayhnı konuyu açıp duruyor ya farkında olmadan belki onun gibi bişeydir bilinçli yapılmıyordur ama haklısın unutmak çok zaman alır

bazen insan söylememeliyim dikkat etmeliyimdedikçe ayhnı konuyu açıp duruyor ya farkında olmadan belki onun gibi bişeydir bilinçli yapılmıyordur ama haklısın unutmak çok zaman alır

umarım olmaz...ne kadar eski sevgilililerin konusu açılmıyorsa hatırlatılmıyorsa buda açılmasın yaşandı ve bitti..
bu durum beni sosyal ortamımdan çevremden uzaklaştırıyor..

Tatlım bende bosanma aşamasındayim subat ta mahkemem var ama çevre bir rahat bırakmiyor sürekli birleştirme çabası hem ona Hem bana stres yasatiyrolar boşanmanın verdiği travmayı çevre denen şahıslar yasatiyormus onu anladim biraksalarda Biz düşünsek ya biraz ne anlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…