İnsan elbette ki karşı cinsiyette birisi tarafından kabul görmek,begenildigini hissetmek istiyor belki zamanla bu duyguları yasayacagin başka bir adamı hayatına alabileceksin ama lütfen kabul et evliliğin pek de şu an senin anılarında kaldigi gibi "güvenilir limanin" şeklinde değildi. Zor gününde sana kimse destek olmaz dusuncene ise hiç katılmıyorum.Cok zor günler yaşadım bana el atan ,destek olan genelde yine arkadaşım,komşum seklindeki aile uyem olmayan başka kadınlardı.(aile uyem olan insanların da çok desteğini gördüm elbette) Ama sen kimsenin derdine derman olmazsan kimsenin de senin için birşeyler yapması pek mümkün olmaz.İki hafta önce ücretsiz izinden ise döndüm.Ben coluk çocuk seminer dönemine okula gideriz diye planlarken 3 gün 60 km uzaktaki il merkezine toplantıya çağrıldım.Kaldim ortada !!... Allah razı olsun haftada iki-üç kez bir araya gelip kahve içtiğim o günün sıkıntılarını konuşup paylaşımda bulunduğum yan komşum üç gün çocuklarımla ilgilendi ben eve donene kadar. Her zaman her sorun parayla çözülmüyor.Lutfen insanlarla sağlıklı ilişki kurmani engelleyen psikolojik sorunların için destek al ve insanlarla anlamlı ilişkiler kurma ,bunu sürdürme konusunda çaba harca