- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi Beyazlale144
neden sevmediğini düşünüyosuuz veya şöyle sorayım neden sizi sevmedi? görücü usulü mü evlendiniz? nişanlıyken de böyle miydi?Her istediğimi aldı ama sevgisi uoktu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden sevmediğini düşünüyosuuz veya şöyle sorayım neden sizi sevmedi? görücü usulü mü evlendiniz? nişanlıyken de böyle miydi?Her istediğimi aldı ama sevgisi uoktu
Çocuk benden olmayabilir dedi.soyle ki ben vajinismusum.kocam testis ameliyatı geçirmiş.iliskiye girmeden yüzeysel borliktelikle üç beş günde olan bir çocuk onu çok şaşırttı.o konuda onu anlayabiliyorum.hamileliktw şiddeti anlayamıyorum.dogru.bu yaptığı yanlisyi .babamı tanımıyorsun beni bile çileden çıkarıyor.babam o gün gerçekten hataliydi.siddwt yanlıştı tabi ki ama onun o kadar üzerine gitti ki anlatamam.babam zaten düzgün adam olsa şu an ben ev aramazdimÖzle, özle. Sana hayat kadını muamelesi yapan, çocuğun kendinden olduğuna inanmayan, hamileyken karnının üzerinde tepinen, babana bile şiddet uygulayan adamı özlemeyeceksin de ne yapacaksın. Ben senin yerinde olsam özür diler ayaklarına kapanırdım affetmesi için. Çünkü böyle bir adam dünya üzerinde bir tane bulunur ancak.
Olay sadece konfor değil.inan bana değil.konfor için insan sabah akşam aglamazBen size bişey söyleyim mi? Siz eşinizi sevmiyorsunuz. Onun size sağladığı konforu seviyorsunuz. Eşinizde bunu farkettiği için size kinli. Çalışan ayakları üzerinde duran sorumluluk sahibi bir anne değilsiniz. Sadece kendinizi düşünen değişik bir bencilliğiniz var. Özverisiz birisi olduğunuz için iletişim ve ilişki kurmada ve devam ettirmede zorluk çekiyorsunuz.
Bence yardım alın artık.
Eşimle 5 yıllık birlikteliğin ardından evlendim 10 yıllık evliyim. İki çocuğum var. 15 yıldır beraberiz yani. Boşansam çoook üzülürüm evet.ama beni o sürece getiren nedenlere odaklanırım. Önüme bakarım. Acımı yaşayım vahlayıp tühlemem yani.
Olay sadece konfor değil.inan bana değil.konfor için insan sabah akşam aglamaz
Çocuk benden olmayabilir dedi.soyle ki ben vajinismusum.kocam testis ameliyatı geçirmiş.iliskiye girmeden yüzeysel borliktelikle üç beş günde olan bir çocuk onu çok şaşırttı.o konuda onu anlayabiliyorum.hamileliktw şiddeti anlayamıyorum.dogru.bu yaptığı yanlisyi .babamı tanımıyorsun beni bile çileden çıkarıyor.babam o gün gerçekten hataliydi.siddwt yanlıştı tabi ki ama onun o kadar üzerine gitti ki anlatamam.babam zaten düzgün adam olsa şu an ben ev aramazdim
Buraya yazmayacağım.ama ben babamın iyi bir baba olmadığını netlikle söyleyebilirim.neden diye sorma anlatmaya çağın.ama o onları savunsun.sorun degilBaban düzgün adam, sen düzgün bir evlat değilsin. Üzgünüm ama gerçek bu.
Olay sadece para değil.bwn kendimi ccc ok yalnız hissediyorum.Gerçekten bir kişinin kendini kandırması çok acı bişey. Bakın buradan onlarca insan size aynı şeyi söylüyor. Siz sadece rahatınızı - bu rahatlık maddi oluyor- dünüyorsunuz.
Şimdi bile "çocuk" size yük. Evlense maaşı işi gücü olsa gel bende kal tüm ihtiyaçlarını karşılayım dermisiniz. Babanıza kızmaya hiç hakkınız yok.
Bence yapabilirsiniz lütfen kendinize inanın artık.
Burada yazılacak şeyler var yazilmayacak şeyler var.ikisinin ayrımını biliyorum.inan eğer anlatacakları mi dinlesen bana hak verirdin.ama buraya yazamam.babam o çevresindekileri iğrenç insanları savunadursun kötü ben olayım.zamaninda benim haklarımı savunmak bir yana o insanların düğününe gitti takı taktı.ve ben bu kadar iğrençlik gormedim
kocam iyi biri mi.ya da onunla ben olur mu yenidenManolyacım sen sorunlusun. Kusura bakma açık açık yazıyorum ama kendine gelmenin başka yolu yok. Çevrendeki herkes senin için kötü, iş arkadaşların, sosyal arkadaşların, konşuların, baban, kocan, okul çalışanları... Herkes kötü bir sen bunların arasında nadide bir çiçek gibi iyi kalmış gibi hissediyorsun ama durum tam tersi. Burda bizi bile çileden çıkarıyorsun çoğu zaman, aileni/çevrendeki insanları düşünemiyorum. Kendinle ilgili bir aydınlanma yaşamalı, hayatın ya da insanların sana karşı olmadığını anlamalısın artık. Gerekiyorsa bunun için yardım al. Çünkü çocuğun elinde heba oluyor. O da senin gibi uyumsuz, geçimsiz, mutsuz bir insan olup çıkacak.
Ona iyi bir karı olamadıysan suç tamamen sende! Adam iyi ki boşanmış kendine iyi karı bulsun. Tee allahım ya, böyle kafaya böyle cevapBosandik ama hep aklıma yaptığı iyi şeyler geliyo.acaba şunu şunu şöyle yapsaydım bu evlilik kurtulabilir miydi diye defalarca sordum kendime.gecen sene de defalarca evi terk ettim sonra geri geldim, ilişki yalama olmuştu bız yüz göz olmuştuk.
Sanırım seviyorum onu.elimde değil.ondan başkası ile olamam kimse beni almaz gibi geliyo...ailemin içine anamı babamı karistirdigin için pişmanım.ailemle kocam arasında denge kuramadım.kimi bayramlar onu burda bırakıp İstanbul'a aileme de gittim.pismanim.ona iyi bir karı olamadım.
Ama eminim ki o da beni sevmedi.Allah korusun trafik kazasında ölsem ağlamaz bile.bir ara büyük bir kaza geçirdim.oluyorduk biz çocukla dedim de evdeki şu tesisatında bişi yokmuş.usta öyle dedi dedi.o an bu evlilik bitmişti kafamda.ve havalimanında gece 3 te bizi bıraktı almadı çocukla.defalarca aradım gelmedi.
Bizi aslında sevmedi o.hep ben onu sevdim.sevdim nedenini bilmiyorum.onu aeviyorum.cok seviyorum.karsiliksiz da olsa seviyorum.
Olmaz, o iyi karıları hakeden bir adam.kocam iyi biri mi.ya da onunla ben olur mu yeniden
sen artık destek alsan manolya?
kırk kere yazıldı ya gene yazayım bir aydınlanma yaşarsın belki..
çok geçimsizsin bunun sebebini bulup çözmek istemez misin?
eşin,ailen, iş yerindekiler, kreş ve hatta kreş servisinin şoförü? kavga etmediğin kimse kalmadı şu hayatta. biraz kendini iyileştirmeyi denesen artık..
Çocuk benden olmayabilir dedi.soyle ki ben vajinismusum.kocam testis ameliyatı geçirmiş.iliskiye girmeden yüzeysel borliktelikle üç beş günde olan bir çocuk onu çok şaşırttı.o konuda onu anlayabiliyorum.hamileliktw şiddeti anlayamıyorum.dogru.bu yaptığı yanlisyi .babamı tanımıyorsun beni bile çileden çıkarıyor.babam o gün gerçekten hataliydi.siddwt yanlıştı tabi ki ama onun o kadar üzerine gitti ki anlatamam.babam zaten düzgün adam olsa şu an ben ev aramazdim