Bosandim.. ama cok kötüyüm

Okadar cekmiş,ailesine bakmıs,kadınlık duygunuzu yasayamamıssınız bi zahmet karsılık olarak bir kac kurus alsaydınız heriften ne demek nafaka tazminat almadım..

Bugün anlaşmalı boşandim. Nafaka, tazminat hic bisey istemedim. Hatırlarmısınız bilmem karı kocalık ilişkimiz çok azdı, sürekli köyüne gidiyorduk, annesine, ninesine baktiriyordu. Yapmayınca da sen beni sevmiyorsun flan diyordu. Neyse çocuk yok. Mahkemede son kez karşılaştık çok kötüydü. Avukatim ve arkadasi ilk kez üzüldüm dediler. Hakime cevap verirken kekeledi faln. Ben ama zamanında barışmak istediğimde evinde değil köyde yaşayacaksın demişti. Boşanmak istemiyordu herhalde dedi herkes. Ama ben katılasmısım , zamanında çok üzülmüştüm ama şu an çok mutluyum. Nasil desem suratı çok düşüktü , ağlayacak gibiydi. Benle konuşmadı sadece uzun uzun baktı hep. O kadar buyukkonuştu ki sadece pişman olurmu onu merak ediyorum. Ama mahkemedeki haline herkes acıdı,ama ben çok mutluyum. Bayilcak gibi oldu. Ben üzülmedim kötü birimiyim sizce
Hayır asla kötü biri değilsiniz. Aksine size köle muamelesi yapan, emirler yağdıran birinden kurtulduğunuz için kendinize değer verdiğinizi gösterdiniz tebrik ediyorum. Evlilikte fedakarlıklarında bir sınırı vardır. Ailesine baktırmakla yetinmiyor köyde yaşayacaksın diyor. O zaman düşünecekti bunları. Köyde kim yaşayacak şimdi benimle diye strese girmişte olabilir :))

Samimi olarak soruyorum aylarca kayınvalide evinde köyde kalabildiğiniz nasıl bir işiniz var?

1 2 yil sonra baskasi ile evlenir . erkkler boşanmayi cabuk atlatiyor o anin heyecanı vardir adamda.
düzenleri bozuluyor diye bi sure adepte olamıyorlar .
lakin size es cok onada kadin cok unutmayın yolunuz acik olsun

Vicdan yapılacak bir durum yok.
Yol yakınken bırakmıssınız.
Bundan sonra kendı hayatınıza bakın.

Keşke darp raporu alıp boşasaymışsınız görürdü o zaman gününü.Köyde yaşanır yaşanmaz diye birsey yok ama eviniz işiniz oradadır tamam ama eviniz işiniz orada değil anasına danasina baktırmak için sizi oraya sürüklüyor cinsellik yok şiddet var eeee.Böyle evlilikmi olur.Allahtan cocuk yok yoksa iyicene zıvanadan cikarmis bu adam.Bence fakir fukara sevindirin bu adamdan kurtulduğunuz için.

Bugün anlaşmalı boşandim. Nafaka, tazminat hic bisey istemedim. Hatırlarmısınız bilmem karı kocalık ilişkimiz çok azdı, sürekli köyüne gidiyorduk, annesine, ninesine baktiriyordu. Yapmayınca da sen beni sevmiyorsun flan diyordu. Neyse çocuk yok. Mahkemede son kez karşılaştık çok kötüydü. Avukatim ve arkadasi ilk kez üzüldüm dediler. Hakime cevap verirken kekeledi faln. Ben ama zamanında barışmak istediğimde evinde değil köyde yaşayacaksın demişti. Boşanmak istemiyordu herhalde dedi herkes. Ama ben katılasmısım , zamanında çok üzülmüştüm ama şu an çok mutluyum. Nasil desem suratı çok düşüktü , ağlayacak gibiydi. Benle konuşmadı sadece uzun uzun baktı hep. O kadar buyukkonuştu ki sadece pişman olurmu onu merak ediyorum. Ama mahkemedeki haline herkes acıdı,ama ben çok mutluyum. Bayilcak gibi oldu. Ben üzülmedim kötü birimiyim sizce
Hakkında hayırlısı olsun

gözünüz aydın, diğer konunuzu okumuştum. kötü değilsiniz, herkes hak ettiğini yaşar, o 1,5 yılın rahatlığı o... adam bunu hak etmiş...

Gözünüz aydın kurtulmussunuz böyle birinden sadaka verin üzülmeyin...

Neyine acımışlar Allah aşkına?
Bu kadar şeyin üzerine evlilik mi devam edecekti..
O başka birini bulamam bulsam da yine buralara gelirim diye üzülmüştür.

Kadınlar ilişkinin içindeyken tüm üzüntülerini yaşayıp tükettiği için genelde sonradan üzülmez, rahatlarlar. Erkekler de ilişki içindeyken kılını kıpırdatmadıkları için bittiğinde genelde eşekten düşmüş gibi olurlar. Bu bir kuraldır. Kötü değil normalsiniz.

Keşke eski konunuzu da alıntı yapsaydınız ben sizin eski konunuzu okumuştum hatırladım şimdi sizi. O zaman da hepimiz demiştik boşanın diye. Fiziksel şiddet, psikolojik şiddet, cinsel iktidarsızlık, anne kuzusu olma, sevgisizlik, saygısızlık, aile olamama yani ne ararsanız var. İnanın bu adam pişman falan değil boşandığına. Sizi hiç sevmemiş ki pişman olsun. Şimdi annesi ona köyden bir kadın bulur, kadını da kaynana evine getirtip köle yaparlar. Adam da aynı cinsel iktidarsızlığını, dayakçılığını bu kadına da uygular. Şükür edeceğiniz yerde pişman olmayın.
ahahaha yorumuza çok güldüm siz köydeki kızları ne sanıyorsunuz acaba aptal falan mı ? köydeki insanlar boşanmış bir erkeğe kız vermezler genelde en azından benim köyümde öyle . sebebi de kadın 1 sene içerisinde totoya tekmeyi basıp boşadıysa benim kızımın neden başı yansın iyi bir aday olsa karısı terk etmez diye düşünürler . köyden kız bulup köle yapıcak şiddet falan :D kızın annesi de o köyden o ne olacak annesi gelip görmeyecek mi? 2. kez rezil olmamak için köyden aldığı kıza melek olurlar çünkü aynı köyde yüz yüze bakıyorlar . adam iktidarsızmış birde :D köyde duyulmasın diye neler yapar kim bilir adam iktidarsızlığın tedavisini bile bulur o derece :D

ahahaha yorumuza çok güldüm siz köydeki kızları ne sanıyorsunuz acaba aptal falan mı ? köydeki insanlar boşanmış bir erkeğe kız vermezler genelde en azından benim köyümde öyle . sebebi de kadın 1 sene içerisinde totoya tekmeyi basıp boşadıysa benim kızımın neden başı yansın iyi bir aday olsa karısı terk etmez diye düşünürler . köyden kız bulup köle yapıcak şiddet falan :KK70: kızın annesi de o köyden o ne olacak annesi gelip görmeyecek mi? 2. kez rezil olmamak için köyden aldığı kıza melek olurlar çünkü aynı köyde yüz yüze bakıyorlar . adam iktidarsızmış birde :KK70: köyde duyulmasın diye neler yapar kim bilir adam iktidarsızlığın tedavisini bile bulur o derece :KK70:
Adam kadını her hafta sonu köye getirmeye çalışıyomuş, bir sonraki karısını köyden bulur daimi olarak kaynana evinde yaşatır diyorum aptallık ne alaka? Durduk yere köy duyarı yiyorum şaka gibi :KK70:Köyde emin olun eski eşin adı çıkmıştır “bi çocuk yapamadı gelin bize” diye dedikodusunu yaymışlardır çoktan. O yüzden kimse takmaz adamın boşanmış olmasını. Adam zaten dayakçı, iktidarsız bir tip. Böyleleri 40 kere evlense 40 ında da aynı olur. Çaresini falan da aramazlar nasılsa ülkemde her konuda erkeklere haklı denip kadınlara “kadınlık yapsaydın o zaman” deniyor. Şehirlik veya köylük bir durum değil. Kadının şiddet gördüğünü duyunca“yuvanı yıkma kızım” denilen bir ülkede yaşıyoruz. Siz galiba tr gerçeklerinden çok uzaksınız veya köyünüz ingilterede falan.

Kafanız hayrolsun bu saatte. Baya bi duygularınız karışmış. Kötü birisi miyim demişsiniz, kötüsünüz desek ne olacak? Gidip tekrar evlenip köye mi gideceksiniz?

Onun nasıl göründüğünden, nasıl hissettiğinden size ne hem? Yabancısınız artık, bitti her şey. Artık boşandıysanız önünüze bakın, bugün üzüldü diye mutlu oluyorsanız 2 gün sonra sevgili bulup, foto paylaşırsa oturup ağlarsınız. Haberiniz olsun.
Bu sürecte olan birine çok sert yorum yapmışsınız boşanmalar travmadir ölümden sonraki yas gibidir ve malesef severek de boşanma olabilir yapılanlara dayanamak o yüzden biraz daha karşı tarafı düsünürseniz bayan olarak daha iyi olur ( Çok zor bı süreç Allah yardım etsin )

Adam kadını her hafta sonu köye getirmeye çalışıyomuş, bir sonraki karısını köyden bulur daimi olarak kaynana evinde yaşatır diyorum aptallık ne alaka? Durduk yere köy duyarı yiyorum şaka gibi :KK70:Köyde emin olun eski eşin adı çıkmıştır “bi çocuk yapamadı gelin bize” diye dedikodusunu yaymışlardır çoktan. O yüzden kimse takmaz adamın boşanmış olmasını. Adam zaten dayakçı, iktidarsız bir tip. Böyleleri 40 kere evlense 40 ında da aynı olur. Çaresini falan da aramazlar nasılsa ülkemde her konuda erkeklere haklı denip kadınlara “kadınlık yapsaydın o zaman” deniyor. Şehirlik veya köylük bir durum değil. Kadının şiddet gördüğünü duyunca“yuvanı yıkma kızım” denilen bir ülkede yaşıyoruz. Siz galiba tr gerçeklerinden çok uzaksınız veya köyünüz ingilterede falan.
:D duyar değil sadece merak ettim ama artık eskidenmiş öyle köylerde de kaynana evinde yaşamak kaynanaya bakmak köyde kadının adı çıksa bile herkes bir durup düşünür herhalde ya benim kıza da böyle yaparlarsa diye kırmak istemiştim kızdırdıysam özür dilerim köyde yaşamıyorum ama ailem köyde yaşıyor köylü kızıydım bir zamanlar :) ki öyle artık yuvanı yıkma demek yok köyde oturan kuzenim ( erkek ) sözlü şiddet yüzünden karısı boşadı kız hamileydi birde sadece benim çevremde ve herkes kıza destek oldu kimse arkasından kötü bir cümle kurmadı çünkü tüm köy kuzenimin ne mal olduğunu çok iyi biliyordu :D kızın tek hatası bana göre kuzenime kaçmaktı

:KK70: duyar değil sadece merak ettim ama artık eskidenmiş öyle köylerde de kaynana evinde yaşamak kaynanaya bakmak köyde kadının adı çıksa bile herkes bir durup düşünür herhalde ya benim kıza da böyle yaparlarsa diye kırmak istemiştim kızdırdıysam özür dilerim köyde yaşamıyorum ama ailem köyde yaşıyor köylü kızıydım bir zamanlar :) ki öyle artık yuvanı yıkma demek yok köyde oturan kuzenim ( erkek ) sözlü şiddet yüzünden karısı boşadı kız hamileydi birde sadece benim çevremde ve herkes kıza destek oldu kimse arkasından kötü bir cümle kurmadı çünkü tüm köy kuzenimin ne mal olduğunu çok iyi biliyordu :KK70: kızın tek hatası bana göre kuzenime kaçmaktı
Hayır ben gerçekten köy bazında söylemedim genel tr deki erkek kayırmacılığını söyledim. Benim de teyzem boşandı aldatma ve kumar borçları yüzünden sonra eniştem gitti hiçbir şey olmamış gibi tanıdıklarından biriyle evlendi teyzem hala kendini toparlayamadı… Hayat erkeklere güzel valla herkes kadını suçlamaya o kadar hazır ki :( Ne güzel umarım herkes sizin çevrenizi örnek alır da kadınlarımız kurtulur şu çevre baskısından

Back
X