• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandim.. ama cok kötüyüm

Hayır ben gerçekten köy bazında söylemedim genel tr deki erkek kayırmacılığını söyledim. Benim de teyzem boşandı aldatma ve kumar borçları yüzünden sonra eniştem gitti hiçbir şey olmamış gibi tanıdıklarından biriyle evlendi teyzem hala kendini toparlayamadı… Hayat erkeklere güzel valla herkes kadını suçlamaya o kadar hazır ki :KK43: Ne güzel umarım herkes sizin çevrenizi örnek alır da kadınlarımız kurtulur şu çevre baskısından
amin :) bunları biz düzelteceğiz yeni nesil :D annemin bir lafı var kızı olan bilip bilmeden kadın hakkında dedikodu yapmasın diye canım anam

O kendine üzülmüştür, kimi itip kakıp istediklerini yaptıracak şimdi. İstediğiniz kadar anlatın kimse yaşadıklarınızın boyutunu anlayamaz görmeden, yaşamadan. Bu yüzden üzülmüşlerdir eski kocaya. O da çok çabuk toparlanır merak etmeyin.

Bugün anlaşmalı boşandim. Nafaka, tazminat hic bisey istemedim. Hatırlarmısınız bilmem karı kocalık ilişkimiz çok azdı, sürekli köyüne gidiyorduk, annesine, ninesine baktiriyordu. Yapmayınca da sen beni sevmiyorsun flan diyordu. Neyse çocuk yok. Mahkemede son kez karşılaştık çok kötüydü. Avukatim ve arkadasi ilk kez üzüldüm dediler. Hakime cevap verirken kekeledi faln. Ben ama zamanında barışmak istediğimde evinde değil köyde yaşayacaksın demişti. Boşanmak istemiyordu herhalde dedi herkes. Ama ben katılasmısım , zamanında çok üzülmüştüm ama şu an çok mutluyum. Nasil desem suratı çok düşüktü , ağlayacak gibiydi. Benle konuşmadı sadece uzun uzun baktı hep. O kadar buyukkonuştu ki sadece pişman olurmu onu merak ediyorum. Ama mahkemedeki haline herkes acıdı,ama ben çok mutluyum. Bayilcak gibi oldu. Ben üzülmedim kötü birimiyim sizce

Kölesini kaybetti diye üzülmüştür pislik, acımayın duygu sömürüsü bunlar

Başlıkla içerik ne alaka?
Sanırım duygularınızı anlamlandıramamışsınız daha.
Boşanmanız en iyi olmuş ama. Tebrik ederim
Benimde bu kısmı dikkatimi çekti.
Eski eşi için şöyle kötü oldu böyle kötü oldu derken acaba kendisinden mi bahsetti.
Başlık çok kötüyüm, konu çok mutluyum. Benimde aklım ermedi.

İyi ki boşanmışsınız. Bu dünyaya sürekli eşinizin peşinden köye gidip ailesine bakmak için gelmediniz. Belli ki sizi sevmemiş, değer vermemiş. Karşısında hakim var diye heyecanlanmıştır sadece, şimdi annesinin dizinin dibinde ne güzel kurtulduk diyip kutlama yapıyolardır.
Neyi kutlayacaklar ? Bir dahaki köle yapmaya çalışacağımız talihli kim olacak diye kafa yoruyorlardır.

Ruhsal olarak alacağınızı almışsınız.

Pişman olur mu şeklinde soruları arkanızda bırakın derim. Yolunuz açık olsun.

Bence kendi yaşadıklarını adama yansıtıyor ..Adamın bayılacak gibi olduğunu nereden biliyor ki ? Bence kendi kendisine kuruyor.

Yaşadığı asıl durum konunun başlığı, konunun içeriğini de polyanna yazmış!
Bu süreci atlatabilmesi için, konu sahibinin uzman desteği alması şart.
Konuları "mış gibi "anlatmak da moda oldu.Adam duruşmada çok kötü üzgün görünüyordu diyelim ki,burada bir konuda kadın yazmışti ex duruşmada çok aglakti ama boşandıktan bir ay sonra evlendi diye..Erkeklerde duygu mu var

Bugün anlaşmalı boşandim. Nafaka, tazminat hic bisey istemedim. Hatırlarmısınız bilmem karı kocalık ilişkimiz çok azdı, sürekli köyüne gidiyorduk, annesine, ninesine baktiriyordu. Yapmayınca da sen beni sevmiyorsun flan diyordu. Neyse çocuk yok. Mahkemede son kez karşılaştık çok kötüydü. Avukatim ve arkadasi ilk kez üzüldüm dediler. Hakime cevap verirken kekeledi faln. Ben ama zamanında barışmak istediğimde evinde değil köyde yaşayacaksın demişti. Boşanmak istemiyordu herhalde dedi herkes. Ama ben katılasmısım , zamanında çok üzülmüştüm ama şu an çok mutluyum. Nasil desem suratı çok düşüktü , ağlayacak gibiydi. Benle konuşmadı sadece uzun uzun baktı hep. O kadar buyukkonuştu ki sadece pişman olurmu onu merak ediyorum. Ama mahkemedeki haline herkes acıdı,ama ben çok mutluyum. Bayilcak gibi oldu. Ben üzülmedim kötü birimiyim sizce
Niye kötü olasınız, zamanında o size acıdı mı? Hiç düşünmeyin yeni hayatınıza bakın.

Eziyetten kurtulmuş birisin bacım hizmetçi olacakmışsın Allah kurtarmış üzülme ben de boşandım mis gibi hayatım var şu an. Acıma yetime piliiiizzzz

Böyle bir konunun sonu da insan niye ben kötü birimiyim diye sorarki. İyi yapmışmiym bosamakla diye sorsan çok iyi yapmışsın deriz. Ama nerden bilelim bir konuyla iyimi kötümü olduğunuzu

Back
X