Boşandım ama

yahsel

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
36
0
296
Ankara
Bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen eski eşim çocuk için gönderdiği nafakayı bundan sonra elden vericem diyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum savcılığa mi başvursam

Bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen eski eşim çocuk için gönderdiği nafakayı bundan sonra elden vericem diyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum savcılığa mi başvursam
Elden versin sonrada nasıl ispatlayacak vermedi diyerek dava açsan? Savcılığa başvur bankaya yatırdın.

vermeyecek o,savcılığa başvur sen.

Bence kabul etme..
Herzamanki . gibi yollasin neden elden vermek istiyorki, ara soyle herzamanki gibi yolla de.

Bu işlerden hiç anlamadığım için benim aklıma direkt sizi görebilmek için elden vermeyi tercih ettiği geldi.:KK36:

Versin de nasıl verirse versin. Getirmezse siz de alacak davası acarsınız. Sorun tam olarak ne bunun dışında? Cok mu kötü ayrıldınız

Sor
Versin de nasıl verirse versin. Getirmezse siz de alacak davası acarsınız. Sorun tam olarak ne bunun dışında? Cok mu kötü ayrıldınız
Evet kötü ayildik ben konuşmuyorum zaten anneme mesaj çekiyor beni terbiye etmeye çalışıyor evliykende yaptırım uygulardi devam ediyor çocuğu bahane ediyor bir ay kaçırır gibi götürdü yeni geldi şimdi bayramda alacakmış oğlum 3 yaşında daha ne olduğunu bile anlamadı çocuk

para kaçırmak diye yorum yapanlar yorumlarınız konuyla alakasız ki...konu sahibinin sanırım güvenligi söz konusu...
eski eşiniz kaba kuvvet birimiydi ?size gözdagı mı veriyor?

zaten elden verdi diyelim hadi...konu sahibi almadım nafakayı diye dava açabilir..sorun bu degilde baska sanirsam...

Elden vermesinin sana zarari yok yahu, tam tersi ona zarari olur nafakayi odedigini ispatlayamaz cunku

Ama sen adamla muhatap olmak istemiyosan kabul etme

Bence tek derdi psikolojik baskı uygulamak.. Sevmediğin Ot burnunun dibinde biter misali, görünecek sana , huzur bozacak

Eşinizin nafakayı elden ödemek istemesi sizin değil, onun aleyhine olan bir durum. Ayrıca eşiniz her nafaka yatırdığında harç adı altında birtakım kesintilerden sonra para tarafınıza ödenir. Belki de kesinti yapılmadan paranın size ulaşmasını istemiştir.En doğrusu kendisine sormanız.
Ayrıca eski eşinizin kötü niyetli olduğunu söyleyenler hangi bilgiye dayanarak bunu söylüyorlar hayret doğrusu.Ya eski eşinizi çok iyi tanıyorlar ya da engin bir hukuk bilgileri var...

O hherseyi ince ince düşünür yani maksadı korkutmaktir parayla terbiye etmek bir kaç kere hoşuna gitmeyen şeylerde ayın 15de değil 29-30u gibi yatırdı para gönderirken kesinti olmuyor

eğer can güvenliğinizden endişe edeceğiniz bir durum söz konusu ise, daha önce şiddete başvurmuşsa, sakın kabul etmeyin..
ilk başta sizi görmek için bahane uydurmuş olabileceği aklıma geldi ama sonra bu şiddet ihtimalini de düşünmek lazım..

Elden versin ne fark eder?
Vermezse de vermiyor diye dava açarsın.
Yüz yüze gelmekten çekiniyorsan o başka.

Bu bir ay vereceğim, bir ay gecikeceğim, sonra aksamalar başlayacak anlamına geliyor sanki.
Nedenmiş peki?

Back
X