Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elden versin sonrada nasıl ispatlayacak vermedi diyerek dava açsan? Savcılığa başvur bankaya yatırdın.Bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen eski eşim çocuk için gönderdiği nafakayı bundan sonra elden vericem diyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum savcılığa mi başvursam
vermeyecek o,savcılığa başvur sen.Bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen eski eşim çocuk için gönderdiği nafakayı bundan sonra elden vericem diyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum savcılığa mi başvursam
Bu işlerden hiç anlamadığım için benim aklıma direkt sizi görebilmek için elden vermeyi tercih ettiği geldi.Bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen eski eşim çocuk için gönderdiği nafakayı bundan sonra elden vericem diyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum savcılığa mi başvursam
sebebini sormadınmı?Bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen eski eşim çocuk için gönderdiği nafakayı bundan sonra elden vericem diyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum savcılığa mi başvursam
Evet kötü ayildik ben konuşmuyorum zaten anneme mesaj çekiyor beni terbiye etmeye çalışıyor evliykende yaptırım uygulardi devam ediyor çocuğu bahane ediyor bir ay kaçırır gibi götürdü yeni geldi şimdi bayramda alacakmış oğlum 3 yaşında daha ne olduğunu bile anlamadı çocukVersin de nasıl verirse versin. Getirmezse siz de alacak davası acarsınız. Sorun tam olarak ne bunun dışında? Cok mu kötü ayrıldınız
Bu bir ay vereceğim, bir ay gecikeceğim, sonra aksamalar başlayacak anlamına geliyor sanki.Bana bir akıl verin arkadaşlar lütfen eski eşim çocuk için gönderdiği nafakayı bundan sonra elden vericem diyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum savcılığa mi başvursam