- 7 Kasım 2023
- 2.222
- 3.850
- 53
- 41
- Konu Sahibi siyah_puding
Nereden daralıyorlarNumaraları bile yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereden daralıyorlarNumaraları bile yok
Sonunda guleen emoji olunca öyle anladımŞaka mısınız? Hastalığınıza gülmedim. Benimde sağlık sorunum olduğunu strese girmemem gerektiğini yazdım.
Eşimi arıyorlar ne olucakNereden daralıyorlar
Eşini de engelle tarla da çalışan yanında olmayan adam nie sana stres yüklüyor bu dönemdeEşimi arıyorlar ne olucak
Benim yanımda olmuyacaklari için söyleme gereği duymadım oyuzdenKimse yanımda yok demişsiniz de, insanlara hasta olduğunuzu söylememişsiniz ki?
Eşiniz zaten ara, sor, anneme git diye darlayan bir adam değilmiş, bayramda kırk yılın başı arayıp bayramınız kutlu olsun dememek için bu kadar strese değer mi? Annenizi bile dahil ettiniz
Numaraları yok görüşmüyorsunuz , yukardakiler yorumlar da hastalığımı söylemedim yazdınız - sonrasında da yanımda kimse yok bi annem var yazdınız . İnsanlar hasta olduğunuzu bile bilmiyorlarmış ki nasıl yanınızda olmalarını bekliyorsunuzNumaraları bile yok
İsdeEşini de engelle tarla da çalışan yanında olmayan adam nie sana stres yüklüyor bu dönemde
Bilseler bile umursamazlar bu sefer tam doldururlar esimiNumaraları yok görüşmüyorsunuz , yukardakiler yorumlar da hastalığımı söylemedim yazdınız - sonrasında da yanımda kimse yok bi annem var yazdınız . İnsanlar hasta olduğunuzu bile bilmiyorlarmış ki nasıl yanınızda olmalarını bekliyorsunuz
Söylemediyseniz yanımda değiller diyemezsiniz ki? Bilmeden etmeden nasıl yanınızda olsunlar? Söyleseniz ve ona rağmen arayıp sormasalar çok haklı olurdunuz.Benim yanımda olmuyacaklari için söyleme gereği duymadım oyuzden
Ben iki yıl önce miyom ameliyatı oldum aramadilar gelmediler bile ordan biliyorumSöylemediyseniz yanımda değiller diyemezsiniz ki? Bilmeden etmeden nasıl yanınızda olsunlar? Söyleseniz ve ona rağmen arayıp sormasalar çok haklı olurdunuz.
Alt tarafı bayramda iki dakikalık bir konuşma yapmamak için hem kendinizi strese sokuyorsunuz hem evliliğinizi yıpratıyorsunuz, siz bilirsiniz
benim gelinim de bayramda bile aramasa ben de kendisini değil oğlumu arar sorarım eşin nasıl iyi mi diye, sizde numaraları bile yok niye beklentiye girdiniz ki bu kadar,Ben iki yıl önce miyom ameliyatı oldum aramadilar gelmediler bile ordan biliyorum
O kadar haklısınız ki ben kv kp de ayni neden aramıyorsun diye takmış kafaya ki ben ara sıra arıyorum ama onlar hiç. Neden sürekli ben aramak zorundayım saçmalığa bak bende kesicem aramayıArkadaşlar benim çok ciddi hastalığım var onlA uğraşırken kaynanam eşimi karın niye beni aramiyor diye dolduruyor sizce ne yapmalıyım bunaldim zaten hastayimm bayramda geliyor gene bunaltacak akıl verin bana lütfen
Nasıl dolduracaklar?Bilseler bile umursamazlar bu sefer tam doldururlar esimi