Boşandım bebeğim 2 yasında.sorularım var.yardım edin

çocuğunu aramayan adam yazında almaz die düşünüyorum ama babanne dede falan görmek isterse eski eşinizde o sebeple alıp götürebilir.böyle bir durumdada sakinliğinizi koruyarak ''çok huysuz bu aralar hiç durmuyor,uyumuyor,birazda siz ilgilenin.bende tatile gidicem arkadaşlarla'' falan derseniz belki sizin bu olumlu yaklaşımınızı görüp almaktan vazgeçer.

Son gelişme kızlar.eski eşim benim facebook sayfama girmiş.herkese acıktı facebookum.oğlumun resimlerini koymuştum.onları kopyalamış sitemden kendi sitesine koymuş.ne yapmaya calışıyor bu adam.çok sinirlendim.bir kez aramadı şimdide resimlerini benden alıp kendi sitesine koymuş

Buarada ben görmeyim diyede beni engellemiş.fotoğraflarımı çalmış konumda ya.

Ayşece sizin aranızdaki sorun ne olursa olsun onunda oğlu.
Tam boşanma sebebinizi bilemiyorum tabi ama oğlundan boşanmadı sonuçta.
İki ay gelmemesi belki seninle yüzyüze gelmek istemeyişindendi.
Keşke yuvalar yıkılmasa, çocuklar hem anne hem babalarıyla yaşasa
Ama hayat işte.
Sen yinede oğlunun iyiliği için aralarındaki ilişkiyi sağlam tutmaya çalış.
Olgunluk, büyüklük sende kalsın.
Çok zor durumlar bunlar , bıçak sırtı farkındayım ama takma kafana fazla.

Bence aşırı saçma bır karar bu cocuk 2yasında anneye ıhtıyacı var 1ay aNNEDen uzaklastırılamaz asla ..Bence kanun vardır bununla
ılgılı madem esın böyle talepte bulunmadı o zaman kagıtta yazmazdı ..Eşini arayıp sorsan ya ?Neden 1ay ıstedın cocugu dıye bence onun talebı bu..Ama asırı sacma bu cocugun bır duzenı var annesı bılıyor ..Daha mınıcık sehırdısında işi ne...Sakın yollama cnm..Ben olsam asla yollamam ..Boşanırsam maddelere mutlaka koydurcam en az 7yasına kadar sehırdısına tek cıkartılamaz dıye asla yollamam..senın kaynananlar da cok ıstıyorsa gelıp ayagına kendı evınde görsunler torunlarını...Minicik bebegın annesız ne ısı var baska sehırde 1 ay(

içini ferah tut, o da babası çocuk çok üzülürse zorla tutacak değil yanında....
avukatınla görüşüp mahkemeye başvursan, mahkeme reddetse, eğer almaya niyeti yoksa bile alır.
iş inada biner bence.
bu kadar kötü düşünme, başlarda insanın gözünün önüne çocuğunun sürekli ağladığı gibi şeyler geliyor seni anlıyorum ama geçecek. kimse o durumda çocuğu anneden ayırmaz, o da babası...

arkadaşım ne yazık ki karar saçma değil daha doğrusu yasalara göre böyle olmak zorunda... eğer eşler aynı şehirdeyse haftasonları bir gün ve yaz aylarından birinde 20 gün, eşler farklı şehirdeyse haftasonu alma olamayacağı için yazın ki hep bu temmuz ayı oluyor nedense 30 gün velayet sahibi olmayan ebeveyne görüş hakkı veriyorlar... hatta bayramlarında ilk günü alma hakları var... yani bu taleple olmuyor hakimler bu kararı veriyor.... çocuğun yaşıda ne yazık ki bunu engeleyemiyor... ne kadar mantıksız olsa da böyle... bende bir anne olarak çocuğumun değil 1 ay ,1 gün bile benden uzakta hatta başka bir şehirde olmasına asla tahammül edemem.. allahtan benin rahmetli!!!! kocamda ilgisiz bir babada böyle talepleri olmuyor.....
kırmızıyla işaretlediğim maddeye benzer bir madde de bende koydurmak istemiştim mahkeme karaına ama hakim kesinlikle kabul etmedi... bu tarz kararların özellikle de çocukla ilgili kararların kesin maddeleri var ve değiştirilemiyor... hatta ben '' babanın ileride velayet için dava hakkından feragat ettiğini ''de eklemiştim dilekçeme ama onuda kabul etmedi... isterse her zaman dava açabileceğini söyledi...

anne olarak hassasiyetinizi bence herkes anlayışla karşılar fakat biraz daha sakin düşünüp babasını da arada görmesi gerektiğini düşünün yani eşiniz çok kötü bir baba mıydı neden bu kadar korkuyorsunuz ki, 2 yaş bence de çok küçük belki bir sene sonra olabilir, eşinizle çocuğunuz için konuşmalısınız bence en azından mesaj atın bu konuyla ilgili fikrinizi face te birbirinizi engelleyerek ne geçecek ki elinize eşiniz de tuhafmış ama madem o çocuk beraber yapıldı geleceği içinde birlikte karar verin, babayla evladın arasına girmeyin ilerde görüşmek istemezse zaten görüşmez ama şimdiden soğutmayın bence, haklı sebepleriniz varşa (içki, şiddet gibi) mahkeme babasına vermeyebilir evet ama bu durumlar yoksa çocuğunu görmek onun da hakkı bence.

öncelikle allah yardımcın olsun. bebeğin emiyomu. eğer anne sütü emiyosa mahkemeye bunu bildirebilirsiniz etkili olabilir. emzirme iki yaşa kadar ama hiç bir hakiminde memeden zorla çocuk ayıracağını sanmam. ayrıca tamam çocuk yaz tatilinde babasında olur ama 2 yaş bunun için baya küçük geldi bana. avukatınla görüşsen iyi olucak. bide sen eminmisin eşnin böyle bir talebi olmadığına mahkeme sana yada avukatına sormadan çocuğun 20 gün babasında kalmasına belki kabul verir ama bunun tarihi sizede uygunmudur diye sorması gerekir belkide önünüzdeki davada sorar bunu. üstelik çocuğunu hiç görmeyi talep etmeyen bi baba 20 olunca olay senin leyhine dönebilir. avukatınla bi konuşmalısın

2 yaş coçuğun anneden ayrı 20 gün geçirmesi için çok erken.Görüşsün tabi babası nihayetinde ama bebek daha o gün içerisinde alsa akşam geri getirse keşke tabi farklı olumsuz bir durum yoksa.Bu benim şahsi fikrim.
Sitede avukat bölümü var sanırım orda avukat olan üyeler soruları cevaplıyorlar,ön bilgi salabilirsin.
Boşanma avukatınla irtibata geçip neler yapılabileceğini konuşmalısın bence.Umarım sorun hallolur.

Google da arama yaparken gördüm ve okudum. Ben de benzer durumdayım sonuçlanan mahkeme kararımız yok ama çocuğumun babasından ısrarla böyle bir talep var. Üzerinden çok geçmiş, neler oldu nasıl atlattınız bu süreçleri paylaşır mısınız

Konu sahibi en son 2013 senesinde girmis,sanırım yardımcı olamaz fakat geçen okudum aynı sorundan muzdarip bir üye vardı burda konu açarsanız görürse yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…