Bence aşırı saçma bır karar bu cocuk 2yasında anneye ıhtıyacı var 1ay aNNEDen uzaklastırılamaz asla ..Bence kanun vardır bununla
ılgılı madem esın böyle talepte bulunmadı o zaman kagıtta yazmazdı ..Eşini arayıp sorsan ya ?Neden 1ay ıstedın cocugu dıye bence onun talebı bu..Ama asırı sacma bu cocugun bır duzenı var annesı bılıyor ..Daha mınıcık sehırdısında işi ne...Sakın yollama cnm..Ben olsam asla yollamam ..Boşanırsam maddelere mutlaka koydurcam en az 7yasına kadar sehırdısına tek cıkartılamaz dıye asla yollamam..senın kaynananlar da cok ıstıyorsa gelıp ayagına kendı evınde görsunler torunlarını...Minicik bebegın annesız ne ısı var baska sehırde 1 ay(
Konu sahibi en son 2013 senesinde girmis,sanırım yardımcı olamaz fakat geçen okudum aynı sorundan muzdarip bir üye vardı burda konu açarsanız görürse yardımcı olabilir.Google da arama yaparken gördüm ve okudum. Ben de benzer durumdayım sonuçlanan mahkeme kararımız yok ama çocuğumun babasından ısrarla böyle bir talep var. Üzerinden çok geçmiş, neler oldu nasıl atlattınız bu süreçleri paylaşır mısınız
İlginiz için teşekkür ederim.Konu sahibi en son 2013 senesinde girmis,sanırım yardımcı olamaz fakat geçen okudum aynı sorundan muzdarip bir üye vardı burda konu açarsanız görürse yardımcı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?