• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım diye hasta mı olmalıyım

Morelinin yüksek olmasına sevindim yoksa kk hep boşanmış kadınları teselli ediyoruz ,üzülme diye ..... Bence eniyisini yapıyorsun
ama işte ne yapacaksın genel olarak kariyerden çok evlilik hayatına insanlar yoğunlaşır ve insanı oradan vurmaya çalışırlar nede olsa eninde sonunda iş hayatı bitiyor emekli olunuyor ya birde şu evlilik programları çıktı ya
kariyerden çok evli olmak olmazsa olmazı ülkemizde

Ben insanları anlayamıyorum. Neden yani. Boşanıyorum diye illa ruh sağlığımın bozulması mı gerekiyor. Ben iyiyim huzurluyum mutluyum rahatım. Niye kimse bunu anlamıyor. Mesela herhangi bir konuda bir itirazda bulunsam annem de dahil çevremdeki bazı yakınlarım "evliliği kötü gitti ya psikolojisi bozuk" damgasını yapıştırıyolar.
Artık sinirlenmeye tepki vermeye korkuyorum. Hakkımı savunmama bile müsaade edilmiyor. En basiti trafikte önüme kıran birine korna çalsam bunda bile hemen boşanıyo ya işte diye başlıyolar. Ya da birinin evliliği hakkında yorum yapsam sen kendine bak deniliyor. Boşanıyor olmam benim başarısızlığım yada sağlıksız olduğum anlamına mı geliyor. Oysa evliliğini zorla devam ettiren birçok kadından daha mutluyum. Yemin ediyorum mutluyum. İşim var kariyer hedeflerim var geziyorum yani keyfim gayet yerinde. İnsanların saçmasapan lafları olmasa daha rahat olucam. Bu böyle mi olucak arkadaşlar. Herzaman boşanmış kadın olduğum için konuşmam gereken yerde bile susmak zorunda mıyım :KK43:
Zamanla laflar sozler hepsi gececektir.

O kadar iyi anliyorum ki sizi ,sanki herkesin evliligi dort dortluk ,isdinde basaridan basariya kosuyor ,
Aslinda kendi eksikliklerini bizim kirilan bir tarafimiza atifta bulunarak kapatiyorlar ,
Ezik psikolojisi malesef :-)

Ay aynı saçma yorumları bana da yapanlar olmuştu. Aile bir şekilde atsan atılmaz durumu var ama beni çok sevdiğini düşündüğüm bir iş arkadaşım yaptığı iş hatasını müdüre raporladım diye bunu boşanmama bağlayıp sağda solda dedikodumu yapmıştı.
50 küsür yaşındaki koskoca adam, 27 yaşındaki bir kız çocuğuna insanların içinde KARADUT çayı içiyorum diye KARADUL demişti. O kadar zoruma gitmiş o kadar ağrıma gitmişti ki bu sözü. Üstelik başından 2 evlilik geçmiş, yaşadıklarımı yaşamış bir abiydi...
Bir kaç ay sonra o çok sevdiğim iş yerimden eski eşimin laf göndermeleri ve bu abinin lafları yüzünden ayrıldım. Yeni gittiğim iş yerinde kimseye söylemedim boşandığımı. Çünkü insanlar çok ama çok acımasız...
Ara ara o eski iş yerime gidiyorum, ben yeniden evlendim çok mutluyum, o abi yüzüme bakamıyor görseniz ne havalarda. Ve ben, eğer bi hakkım varsa helal etmiyorum. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.

Sen en güzelini yapıyorsun. Bu yaşadığın şey senin eksikliğin değil insanların düşüncesizliği. Düzelmesi gereken biri varsa o da sen değilsin o gerikafalı insanlar. Ne yazık ki bunların hepsi toplumumuzun dayatmaları sonucu oluşuyor. Sen nasıl iyi hissediyorsan onu yapmaya devam et :)

Hayir degilsiniz. Ne mutlu size, keske her bosanan kadin sizin gibi olsa. Sizi tebrik ediyorum.

Bunları yaşadım . Her verdiğin tepkide hastalikliymissin gibi bakıyorlar bide. Ama geçti gitti. Bi arkadas demiş ya mutlulugunu gözlerine sok diye çok haklı. İnan öyle biliyomusun. Yeri gelicek artık çok canın bile yansa en yakınına bile hissettirmiyceksin. Bende kendimi eğitime verdim derslere okula öyle güzel atlattimki kimse lafını etmiyor artık. Edenlerde mahalleli birkaç kendini bilmezler olur ya onlardi. Mesela geçenlerde bi abla var oda boşanmış evine gittik annemle. Ben çok çalışan biriyim zamanım olmuyo gezmeye hemen diyoki " ay valla sende bosaninca kendini derslere verdin kendini bu kadar sıkma " çok sinir oldum ama caktirmadim . Çünkü onun cahillgi yani var böyle tipler. Oysa benim dersim cslismam cok onceden beri vardi ben hep ayniydim.biz unutmusuz önümüze bakıyoz onlar hala ordalar. İnsanlar zayıf yerinden vurmayi Seviyo bilerek yada bilmeyerek. Hep mutlu ol sevgiyle kal boşver :)

Ay aynı saçma yorumları bana da yapanlar olmuştu. Aile bir şekilde atsan atılmaz durumu var ama beni çok sevdiğini düşündüğüm bir iş arkadaşım yaptığı iş hatasını müdüre raporladım diye bunu boşanmama bağlayıp sağda solda dedikodumu yapmıştı.
50 küsür yaşındaki koskoca adam, 27 yaşındaki bir kız çocuğuna insanların içinde KARADUT çayı içiyorum diye KARADUL demişti. O kadar zoruma gitmiş o kadar ağrıma gitmişti ki bu sözü. Üstelik başından 2 evlilik geçmiş, yaşadıklarımı yaşamış bir abiydi...
Bir kaç ay sonra o çok sevdiğim iş yerimden eski eşimin laf göndermeleri ve bu abinin lafları yüzünden ayrıldım. Yeni gittiğim iş yerinde kimseye söylemedim boşandığımı. Çünkü insanlar çok ama çok acımasız...
Ara ara o eski iş yerime gidiyorum, ben yeniden evlendim çok mutluyum, o abi yüzüme bakamıyor görseniz ne havalarda. Ve ben, eğer bi hakkım varsa helal etmiyorum. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.
Zaten boşanma olaylatından çok etraftaki bu tür küçük beyinli insanlar yoruyor bizi. Mesela sen şurda hatalısın desem sende boşandın diyolar maalesef. Burdan vurmaya çalışanı Allaha havale ediyorum. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmesin

Zaten boşanma olaylatından çok etraftaki bu tür küçük beyinli insanlar yoruyor bizi. Mesela sen şurda hatalısın desem sende boşandın diyolar maalesef. Burdan vurmaya çalışanı Allaha havale ediyorum. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmesin
Boşanmak hata değil asıl hata evlenmekti bende bu hatamı düzelttim diyebilirsiniz böyle bir durumda... dönüp kendi evliliğini sorgulasın sonra ...

Amannnn ne takiliyorsun bekar olsan koca bulamadi ondan boyle derler dogum yapsan lahusaya ondan derler insanoglu olurde hatasini kabul etmez illa elestirecek burnunu sokacak sorunuda guya iyi niyetle karsiya yukleyecek o yuzfen hic takilma
Herkese dedigim sinirini asana caninda olsa bir hirliycaksin kendini haddini bilecek cok abartani iki payla duzelir.

Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar misali iste..ben de etrafimda aksi ,sinirli,kendini begenmis ,cok bilmis bunlari karakterli bir insan oldugum.icin yapistiryorlar.genelde baskalarini elestiren insanlar kendileri bir gr yetistirmeyen ,istedigi hayati yasayamayan,mutlu olmayanlardir bence.kendi oyle degil ya sen de lafimla mutsuz ol diyor iste.ben negatif insanlardan uzak durmaya calisiyorum.uzak duramadigimda duygu ve dusuncelerini az paylasacaksin ki diyecek laf bulamiyorlar.30 umda anladim bunu:KK70:ama ne kadar becerebiliyorum muamma

Benim de tanıdığım 40 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın var. O kadın da ne yapsa hiç evlenmediği için yapıyor, kocası olsa böyle yapmazdı diyorlar. Halkımızın düşüncesi bu kadar işte, umursamayın.

Bizim kirkli yaslarinda matematik hocamiz vardi ,hic evlenmemiş sinirli bir kadindi. Onun da sinirini sevişmemiş olmasına yorarlardi.
İnsanlara ne takiliyorsun ki?
Benim de boşanan cogu arkadasim sevinç ile boşaniyor. Yürümeleri bile değişiyor,çok umut dolular ...
Ama Türk insani dram seviyor
Nice insanlar var evinde dayak yiyor ama boşanan aile çocuklarina üzülüyorlar. Asil kendi cocuklarina üzül... Boşanmış ailelerin tonlarca mutlu çocuğu var. Bence boşanmak büyük bir fırsat- eğer karadelik gibi bir evliliğin varsa...
Size de yeni hayatinizda mutluluklar diliyorum
İnsanlar böyle maalesef. Benim ailem de ben hiç istemeden eski ilişkime dair bazi seyler öğrendi,
O gün bu gündür 6 aydir evde aşk şarkisi dinleyemiyorum. Hemen tüm gözler bana çevriliyor 'duygulandim mi' diye.
Oysa kendim terketmişim,sonrasinda hayatimda zibilyon tane sey olmuş. Şarkiya duygulandiysam bile senin tahmin ettiğin kişiden değil :)
Ama böyle maalesef...

Bizim kirkli yaslarinda matematik hocamiz vardi ,hic evlenmemiş sinirli bir kadindi. Onun da sinirini sevişmemiş olmasına yorarlardi.
İnsanlara ne takiliyorsun ki?
Benim de boşanan cogu arkadasim sevinç ile boşaniyor. Yürümeleri bile değişiyor,çok umut dolular ...
Ama Türk insani dram seviyor
Nice insanlar var evinde dayak yiyor ama boşanan aile çocuklarina üzülüyorlar. Asil kendi cocuklarina üzül... Boşanmış ailelerin tonlarca mutlu çocuğu var. Bence boşanmak büyük bir fırsat- eğer karadelik gibi bir evliliğin varsa...
Size de yeni hayatinizda mutluluklar diliyorum
İnsanlar böyle maalesef. Benim ailem de ben hiç istemeden eski ilişkime dair bazi seyler öğrendi,
O gün bu gündür 6 aydir evde aşk şarkisi dinleyemiyorum. Hemen tüm gözler bana çevriliyor 'duygulandim mi' diye.
Oysa kendim terketmişim,sonrasinda hayatimda zibilyon tane sey olmuş. Şarkiya duygulandiysam bile senin tahmin ettiğin kişiden değil :)
Ama böyle maalesef...

aynı düşünen birinin yorumunu görmek iyi geldi cidden

Back
X