- 7 Eylül 2020
- 358
- 507
- 23
- 39
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
-
Boşanmış diye bir medeni durum yok. Evli ya da bekar var. Siz de evli olmadığınıza göre bekarsınız. Boşandığınızı ilk anda söylemek zorunda değilsiniz. Laf lafı açar o zaman kısa cümleyle söylersiniz başımdan bir evlilik geçti diye. Ayrıntıları bilmelerine gerek yok.6 ay oldu bosanali .Bu süreçte hep evdeydim .İşte şimdi okullar açıldı ve başladık .Yeni bir okulda görevlendirmem var .Evli misiniz diye soranlara kem kum ediyorum .En sonunda ayrıldım diyorum .Nedeni ise boşanmış arkadaşlarımin yaşadığı olumsuz tecrübeler .11 yıllık bir evlilikti .Yani uzuuun bir süreç .Alışırım elbet ama gerçekten dilime zor geliyor .
Bu utanılacak birşey değil . Herkes yasayabilir anlaşamamış boşanmışsın yani anormal bir durum değil . Evet bekarım boşandım bu kadar basit .6 ay oldu bosanali .Bu süreçte hep evdeydim .İşte şimdi okullar açıldı ve başladık .Yeni bir okulda görevlendirmem var .Evli misiniz diye soranlara kem kum ediyorum .En sonunda ayrıldım diyorum .Nedeni ise boşanmış arkadaşlarımin yaşadığı olumsuz tecrübeler .11 yıllık bir evlilikti .Yani uzuuun bir süreç .Alışırım elbet ama gerçekten dilime zor geliyor .
Boşandım demenized3 gerek yok artık bekarsınız6 ay oldu bosanali .Bu süreçte hep evdeydim .İşte şimdi okullar açıldı ve başladık .Yeni bir okulda görevlendirmem var .Evli misiniz diye soranlara kem kum ediyorum .En sonunda ayrıldım diyorum .Nedeni ise boşanmış arkadaşlarımin yaşadığı olumsuz tecrübeler .11 yıllık bir evlilikti .Yani uzuuun bir süreç .Alışırım elbet ama gerçekten dilime zor geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?