Bosandim,hayat devam etmiyor..

O orchard_
Eski konunuzu okudum. 1 yıl evli kalmışsınız. Evlilik 2 kişiliktir ama siz hep tek başınıza mücadele etmişsiniz. Sizinki evlilik değilmiş zaten. Ayrıca sadece kv nin değil eşinizin de psikolojik sorunları varmış bence. Cinsellikte sıfırmış. Bu hayatı özlüyor olamazsınız. Beyniniz sizi aldatıyor bence. Hemen çıkın bu ruh halinden

Seni anliyorum. Ben henuz bosanmadim ama uc haftadir ayriyiz. Geri donmeyi dusunmuyorum ama dava da acamiyorum. Cok garip bir his. Evlendiginde su romantik filmlerdeki gibi mutlu sona ulastigini sanip sonrasinda hayatin hic de olmadigini, hayallerinin tuzla buz olduguna sahit olmak cok zor atlatilacak bir durum. Ben esimi degil eski umut dolu beni ozluyorum mesela. İcim olmus gibi hissediyorum.

Aynen öyle cnm ya aynı seyleri yazacaktım...

Eski konunuzu bilmediğim için baktım . Birebir aynı şeyleri yaşadım . Eksiği yok fazlası var. Hiç bir şekilde kendini suçlama sorgulama. Ailesi ile eşi Arasında dengeyi kuramayan erkekten koca olmuyor. Bir hafta aramayıp , elin kolun dolu ziyarete gittiğin gün nerdesin sen kaç gündür diye başlanan cümlenin neler hissettirdiğini iyi bilirim. Ve arkanda durmayan anasını bacısını savunan adamında aynı şekilde. O tarz aileler evlatlarım mutlu olsunda uzak olsun diye düşünmek bir yana , o Mutluluğun içerisinde kendileri kendi istedikleri şekilde olmadıkları sürece evlatlarının mutsuzluğunu tercih ederler. Bugun olmasa eninde sonunda yine bitecekti bu evlilik. En az zararla atlattığın için şükretmelisin. Ben öyle yapıyorum. Keşkeler şeytan işi. Allah böyle istedi. Gün gelecek eğer bu mutsuzluğu yaşamasaydım şu anki Mutluluğu elde edemeyecekten diyeceksin. 2 ay çok kısa süre .hissettiklerin normal . Hepsi zamanla geçiyor. Sadece sabır .

4 yil oldu bosandin cocugum bende ne ariyor ne soruyor calisiyorrun kizimla ilgileniyorum gerektiginde geziyon egleniyorun hayatimi yasiyorun onnla olsaydim daha mutsuz olcaktim calisiyormusin bana calismak cok iyi geldi

Kolay olmuyor evet. Ben boşanalı dört yıl oldu. Pişman değilim. Bazen başka çaren kalmıyor. Herkes mutlu bir yuvası olsun istiyor ve bu olmadığı için onun hüznü insanı bırakmıyor. Ama senin dönemlerin şu an en zorları. Sana tavsiyem eski eşin ile görüşen insanlarla sen görüşme. Gelip giden sözler insanı gereksiz üzüyor. Ondan söz etme. Gerek yok. Barışmayı düşünmüyorsan en hızlı şekilde unutmaya çalış. Kin tutma. Herkes anlaşmak zorunda değil diye düşün. Çok kısa sürmüş evliliğin o açıdan şanslısın.

Onceki yazini okudum ve dehsete dustum. Verilmis sadakan varmis. Ev kurmak hic kolay degilken yikmak bir anlik...
Benim ablam da bosanali 8 yil oldu. O git gel surecleri cok iyi bilirim.
Ama atlatiliyor canim. Kendine ugraslar bul. Dua et cocuk yok. Ablamin bir de cocugu vardi. Sen tamamen koparabilirsin bagini ve yepyeni bir hayata baslayabilirsin. O bocalama surecini herkes yasiyordur eminim. Umarim seni deli gibi seven ve kiymetini bilecek biri cikar karsina ve butun acilarina merhem olur.
Tek yapacagin sey bugunlerde dusunmeye firsat vermemek olacaktir.

Cok tesekkur ederim hepinize.guc doluyorum bunlari okudukca.insanin beynine hukmetmesi ne zormus.dogruyu bilsende zorlaniyorsun.benimde sinavim bu sanirim..

Recete cok hos, bosanmak sart degil ben kendim de yazdiklarindan ornek alacagim insan acayip mutlu olur bunlarla, kocaman tebrikler

Bence dil kursuna başla iş başvurusu yap herşey daha güzel olacak buna inan
Allah büyük çekilen sıkıntıların mükafatı illeki olacak

Çok zor bir durum bende daha atlatamadım tam olarak.... Zaten ortada güzel bir şey olsaydı hiç birimiz boşanmazdık . Tüm hayallerin bir karaktersizin yüzünden kayıp gidiyor. sadece bunu kabullenmek çok zor

Son düzenleme:
Yeni çevre edinin. Kursa gidin spor yapın. Düşünecek boş zaman bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…