Boşandım,nasıl kendime gelebilirim

ttpz38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
47
29
3
29
Merhabalar kk üyeleri,2 sene konusup 1 sene nişanlı kaldıktan sonra evlendik,severek evlendik.nişanlıyken saçının teline kıyamayan adam evlendikten sonra canavara dönüştü,kayınvalideyle altlı üstlü oturuyorduk güya evimiz ayrıydı peh.ilk başlarda oturmak istemedigi söyledim, ama eski eş haftada 1 inip cıkarız kapımız ayrı evimiz ayrı ben senin yanındayım diyerekten kabul ettim,evlendikten 15 gün sonra beraber yeme başladı hiç istemedim sürekli tartısıyordum beraber yemek istemiyorum yeni evliyiz başbaşa yiyelim diye ama o adam gitti bambaşka biri vardı,annem ne derse o olur dedi,hafta da bir evimize zor cıkıyorduk.canımın istedigi bişey oldıgunda mutfagımda pişirmeknistedigimde kayınvalide hem aşşagıda pişşin hem yukarda mı pişsin diyerek dogalgazımı kapatıyordu,bunları eş kişisi görmüyordu.evimizde 1 defa yemek yedik ondada o kadar gergin ve çok sinirlendi.11 aylık evliligimde 1 defa yemek yiyebildim ne kadar yediysek işte.annesinin ve babasının yüzünden şiddet uyguluyordu neden aşagıya inmiyormuşum niye hal hatır sormuyormuşum gibisinden zehir oldu hergünüm.hergün agladım.annesine hergün inip evini silip süpürüp sonra kendi evimi yapacakmısım.annesinin eli ayagı tutuyor ve çok titiz bir insan,gerçekten yardıma ihtiyacı olsa hiç gocunmaz yaparım.ama yaptıgım hiç bir işi begenmiyordu.annesi ogluna çok düşkün,oglu da annesineydi,evi ayırmayı kabul etmedigidelim dedim herşeye ragmen istemedi,ölene kadar buradayız ben arkamdan bıraktı gitti dedirtmem dedi,bak yuvamız bozulacak dedim ama s...g.... dedi.annesinin sözünden cıkmazdı.annesi şişirip şişirip üstüme gönderirdi,oglum seninle ilgileniyor benimle ilgilenmiyor diye,kuma gibi gördü beni hep,ve eşimde hep agzına baktıgı için annesinin sonunda bitti geçen hafta,görümce denen densiz eşyalarım toplanırken bizim gardasımız bekar siz düşünün dedi hiç birşey demedim,hepsini rabbime havale ettim...

Allah yardımcın olsun canım ya. Şu anki acını anlayabiliyorum ama inan zaman herşeyin ilacıdır. Hepsi geçecek ve iyiki ayrıldım diyeceksin.

Size fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayıp, her gün ağlatan bir adamdan(!) ve o aileden kurtulmuşsunuz.
Asıl şimdi kendinize geleceksiniz.
Şükredin kurtulduğunuza ve yaşadığınız kötü günleri unutmak için sadece kendinize zaman ayırın

Sabredin geçecektir. Allah yardımcınız olsun, çocuk yok anlaşılan. İyi tarafından bakın. Karşınıza neler çıkacaktır, mutluluk yolu açıldı diye sevinin bile

Tüm ailenizi arkadaşlarınızı toplayıp iyi ki boşandım partisi yapın bence hakkınız. Psikologa gidip terapi alın mutlaka. Çok zor günler gecirmissiniz. Gezin tozun hayatı yaşayın onları hiç düşünmeyin.

Anahtarımız hep kapının üstündeydi aldıgım an kıyamet kopuyordı eski eş kişiside anneside babasıda,evimde 1 defa bile rahat ettirmediler.duştayken bile pat diye giriyorlardı,bazen mutluyum bazen alışkanlıklar geliyor aklıma nasıl atlatabilirim midem bulanıyor aklıma geldikçe

Bekar mı? Kendi adıma hiçbir kadının yoktan yere yuvasını yıkmayacağını bildiğimden öyle bir adama her daim şüpheyle bakılacağından eminim. Lütfen üzülme. Boşanırken her türlü hakkını ara. Çocuk yok bu iyi bak. Gül gibi hayat kurarsın kendine bırak onlar düşünsün.

bence siz çoktan kendinize gelmişsiniz ki boşamışsınız bu canlıyı ( insan yada adam diyesim gelmedi ) bundan sonra hayatınız eminim güzel devam eder

Allah kurtarmış zararın neresinden dönersen kardır. Sana saygı duymayan belliki sevmeyen biriymiş eşin. Şiddet uygulayan, annesinin evini temizlemeni bekleyen, hizmetçi muamelesi yapan bir adam. Böyle adamlar neden evlenir anlamıyorum. O sözünden çıkmadıkları anneleriyle mutlu mesut yaşasalarda başka bir kadının canını yakmasalar keşke. Dua et bir de bu adamdan çocuğun olmamış. Ayrılmışsın önüne bak zor olur ilk zamanlar. Mahalle baskısı vs. Ama ömrünü böyle bir adamla geçirmediğin için şükretmeye başlarsın zamanla.

Hizmetciydim resmen,evini sil süpür akşam yemegi yap,bulaşık,çay yada kahve meyveler soyulur,akşam 12 eve çık yat,sabah yine aynı şeyler,1 gün inmesen vayyyy efendim kapımı hiç açmadın ogluna fişşeklerdi

Şükür!

Boşancam işte yazanlardan sonra

Yeni adım uğurlu olsun :)

Hep mutlu ol arkadaşım :)

Aileniz destekliyor mu sizi? Mesleğiniz felan var mı? Ya da çalışacak imkanınız var mı ?
İnanın tek başına daha mutlu olacaksınız. Giden zamana yanmak yerine kendinize mutluluğunuza odaklanın. Mutlu olmak için bir adım atıp, esir hayatından kurtulmussunuz zaten.. Allah yardimciniz olsun bu saatten sonra. Az zamana ihtiyacınız var. Neler geçmedi ki, bu da geçer evelAllah..

Kadın vücudundaki basit bir zara ne kadar mana yüklüyorlar.Ahh güzel allahım niye bu zarı biz kadınlara değilde erkeklere vermedin niyeee????? Ama bu bazı kesimlerde var yani din olayına falan girip polemik yaratma derdinde değilim.Zarın bir ayrım olmadığını düşünen insanlar benim gardaşım bekar sen dulsun hahahaha demiyorlar.Keşke sizde bu lafa karşılık büyük konuşma görümce senden büyük Allah var deseydin.

Kadın vücudundaki basit bir zara ne kadar mana yüklüyorlar.Ahh güzel allahım niye bu zarı biz kadınlara değilde erkeklere vermedin niyeee????? Ama bu bazı kesimlerde var yani din olayına falan girip polemik yaratma derdinde değilim.Zarın bir ayrım olmadığını düşünen insanlar benim gardaşım bekar sen dulsun hahahaha demiyorlar.Keşke sizde bu lafa karşılık büyük konuşma görümce senden büyük Allah var deseydin.
Kendileri sanki zamanın Yusuf'ları, Ali'leri.. İffet onlara işlemiyor çünkü bozulacak zarları yok..

Erkeğe birşey olmaz diyen insanlar kadar iğrenç cahil bir toplum yok. Onlara laf yetistirip zaman harcamakta çok büyük bir kayıp olur..

Back
X