Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne mutlu sana boyle bir ailen var arkanda. sen de dik dur. kararliligini gostermissin . simdi arkasinda durma zamani. asla egilme. cocuk olmamasi en buyuk olumlu yani. insanın en iyi doktoru bence kendisi. o yüzden kalemi kagidi elinize alip yasadiginiz her seyi yazin iyisiyle kötüsüyle en ufak ayrıntısına kadar. sonra da ne kadar guclu olduğunuzun farkina varin. bir daha geriye donup bakmayin. ben boyle yaptimBoşandıktan 1 gün sonra işe başladım ailem herzaman arkamda çok şükür,sen ettin sen yaptın cümlesini 1 defa bile kurmadılar
Yaşadıgım kötü günler için, hiç bu igrenç yüzünü göstermedi, tam 1 sene peşimden koştu flört için sonra evlenmek için baskı yapanda kendisiydi...Umarim uzuntun esine severek ayrildigindan degildir,gecirdigin mutsuz anlarindandir,zira boyle bir anneci adamdan kurtuldugun icin kutlama bile yapmalisin.Hersey gecicek zamanla,bu insanlarla bir omur hayatini mahvetmektense ,bir hafta bilemedin bir ay uzulur unutyr gidersin hatta bir kac ay sonra yeni hayatina alisinca yeniden nefes almaya basliyormussun gibi olacak,bundan sonraki hayatinda insallah mutlu olursun
o zaman gercwkten verilmis sadakan varmis yol yakinken kurtulmuşsun. hic üzülme zamana ihtiyacin var toparladiginda eminim daha da iyi hissedeceksinKalem ve kagıdı alıp yazdım ama iyi hiç birşey yok,kötü taraf hep doldu...
Başlığından Sanki böyle bir evlilikten kurtulduğun için Mutlu değilsin gibi anlaşılıyor.bence Sevinç'ten havalara uçman lazım.farzetki evlenmedin bekarsın ki zaten bekarsın 11 aylık evlilik evlilik değil eş olacak kişi ile ev arkadaşı olmuşsun kardeş gibiMerhabalar kk üyeleri,2 sene konusup 1 sene nişanlı kaldıktan sonra evlendik,severek evlendik.nişanlıyken saçının teline kıyamayan adam evlendikten sonra canavara dönüştü,kayınvalideyle altlı üstlü oturuyorduk güya evimiz ayrıydı peh.ilk başlarda oturmak istemedigi söyledim, ama eski eş haftada 1 inip cıkarız kapımız ayrı evimiz ayrı ben senin yanındayım diyerekten kabul ettim,evlendikten 15 gün sonra beraber yeme başladı hiç istemedim sürekli tartısıyordum beraber yemek istemiyorum yeni evliyiz başbaşa yiyelim diye ama o adam gitti bambaşka biri vardı,annem ne derse o olur dedi,hafta da bir evimize zor cıkıyorduk.canımın istedigi bişey oldıgunda mutfagımda pişirmeknistedigimde kayınvalide hem aşşagıda pişşin hem yukarda mı pişsin diyerek dogalgazımı kapatıyordu,bunları eş kişisi görmüyordu.evimizde 1 defa yemek yedik ondada o kadar gergin ve çok sinirlendi.11 aylık evliligimde 1 defa yemek yiyebildim ne kadar yediysek işte.annesinin ve babasının yüzünden şiddet uyguluyordu neden aşagıya inmiyormuşum niye hal hatır sormuyormuşum gibisinden zehir oldu hergünüm.hergün agladım.annesine hergün inip evini silip süpürüp sonra kendi evimi yapacakmısım.annesinin eli ayagı tutuyor ve çok titiz bir insan,gerçekten yardıma ihtiyacı olsa hiç gocunmaz yaparım.ama yaptıgım hiç bir işi begenmiyordu.annesi ogluna çok düşkün,oglu da annesineydi,evi ayırmayı kabul etmedigidelim dedim herşeye ragmen istemedi,ölene kadar buradayız ben arkamdan bıraktı gitti dedirtmem dedi,bak yuvamız bozulacak dedim ama s...g.... dedi.annesinin sözünden cıkmazdı.annesi şişirip şişirip üstüme gönderirdi,oglum seninle ilgileniyor benimle ilgilenmiyor diye,kuma gibi gördü beni hep,ve eşimde hep agzına baktıgı için annesinin sonunda bitti geçen hafta,görümce denen densiz eşyalarım toplanırken bizim gardasımız bekar siz düşünün dedi hiç birşey demedim,hepsini rabbime havale ettim...
Sadece alışkanlıklar var vede,bana yaşattıgı igrenç anlar geliyor aklıma,çok şükür daha iyi oldum hepinizin sayesinde...Başlığından Sanki böyle bir evlilikten kurtulduğun için Mutlu değilsin gibi anlaşılıyor.bence Sevinç'ten havalara uçman lazım.farzetki evlenmedin bekarsın ki zaten bekarsın 11 aylık evlilik evlilik değil eş olacak kişi ile ev arkadaşı olmuşsun kardeş gibi
Merhabalar kk üyeleri,2 sene konusup 1 sene nişanlı kaldıktan sonra evlendik,severek evlendik.nişanlıyken saçının teline kıyamayan adam evlendikten sonra canavara dönüştü,kayınvalideyle altlı üstlü oturuyorduk güya evimiz ayrıydı peh.ilk başlarda oturmak istemedigi söyledim, ama eski eş haftada 1 inip cıkarız kapımız ayrı evimiz ayrı ben senin yanındayım diyerekten kabul ettim,evlendikten 15 gün sonra beraber yeme başladı hiç istemedim sürekli tartısıyordum beraber yemek istemiyorum yeni evliyiz başbaşa yiyelim diye ama o adam gitti bambaşka biri vardı,annem ne derse o olur dedi,hafta da bir evimize zor cıkıyorduk.canımın istedigi bişey oldıgunda mutfagımda pişirmeknistedigimde kayınvalide hem aşşagıda pişşin hem yukarda mı pişsin diyerek dogalgazımı kapatıyordu,bunları eş kişisi görmüyordu.evimizde 1 defa yemek yedik ondada o kadar gergin ve çok sinirlendi.11 aylık evliligimde 1 defa yemek yiyebildim ne kadar yediysek işte.annesinin ve babasının yüzünden şiddet uyguluyordu neden aşagıya inmiyormuşum niye hal hatır sormuyormuşum gibisinden zehir oldu hergünüm.hergün agladım.annesine hergün inip evini silip süpürüp sonra kendi evimi yapacakmısım.annesinin eli ayagı tutuyor ve çok titiz bir insan,gerçekten yardıma ihtiyacı olsa hiç gocunmaz yaparım.ama yaptıgım hiç bir işi begenmiyordu.annesi ogluna çok düşkün,oglu da annesineydi,evi ayırmayı kabul etmedigidelim dedim herşeye ragmen istemedi,ölene kadar buradayız ben arkamdan bıraktı gitti dedirtmem dedi,bak yuvamız bozulacak dedim ama s...g.... dedi.annesinin sözünden cıkmazdı.annesi şişirip şişirip üstüme gönderirdi,oglum seninle ilgileniyor benimle ilgilenmiyor diye,kuma gibi gördü beni hep,ve eşimde hep agzına baktıgı için annesinin sonunda bitti geçen hafta,görümce denen densiz eşyalarım toplanırken bizim gardasımız bekar siz düşünün dedi hiç birşey demedim,hepsini rabbime havale ettim...
Alışkanlıklar bırakılabilir eğer kafanda bitirdiysen . Seni üzen tarafları kaderine say ders çıkar bir daha da erkeklere inanmaSadece alışkanlıklar var vede,bana yaşattıgı igrenç anlar geliyor aklıma,çok şükür daha iyi oldum hepinizin sayesinde...
Güzel kız kardeşim benim :)
Daha ne istiyorsun acaba...
Kurtulduğun için şükür namazı falan kıl, fakir sevindir, çocuk giydir.
Ne üzülmesi?
Senin bayramın bu.
Boşandığın tarihte her sene parti yap.
Harika bir hayatın olsun.
Ye, iç, gez, öğren!
En büyük hediye budur dünyada. Bekarlığının, kurtulmuşluğunun tadını çıkar ve inanılmaz mutlu ol!
Mutlu olmaman için bir sebep göremiyorum.
Umarım bu ölü toprağını en kısa zamanda atarsın.
Yeni ve mutlu günlerini kutluyorum.
En güzel aşklar ve maceralar senin olsun :)
Merhabalar kk üyeleri,2 sene konusup 1 sene nişanlı kaldıktan sonra evlendik,severek evlendik.nişanlıyken saçının teline kıyamayan adam evlendikten sonra canavara dönüştü,kayınvalideyle altlı üstlü oturuyorduk güya evimiz ayrıydı peh.ilk başlarda oturmak istemedigi söyledim, ama eski eş haftada 1 inip cıkarız kapımız ayrı evimiz ayrı ben senin yanındayım diyerekten kabul ettim,evlendikten 15 gün sonra beraber yeme başladı hiç istemedim sürekli tartısıyordum beraber yemek istemiyorum yeni evliyiz başbaşa yiyelim diye ama o adam gitti bambaşka biri vardı,annem ne derse o olur dedi,hafta da bir evimize zor cıkıyorduk.canımın istedigi bişey oldıgunda mutfagımda pişirmeknistedigimde kayınvalide hem aşşagıda pişşin hem yukarda mı pişsin diyerek dogalgazımı kapatıyordu,bunları eş kişisi görmüyordu.evimizde 1 defa yemek yedik ondada o kadar gergin ve çok sinirlendi.11 aylık evliligimde 1 defa yemek yiyebildim ne kadar yediysek işte.annesinin ve babasının yüzünden şiddet uyguluyordu neden aşagıya inmiyormuşum niye hal hatır sormuyormuşum gibisinden zehir oldu hergünüm.hergün agladım.annesine hergün inip evini silip süpürüp sonra kendi evimi yapacakmısım.annesinin eli ayagı tutuyor ve çok titiz bir insan,gerçekten yardıma ihtiyacı olsa hiç gocunmaz yaparım.ama yaptıgım hiç bir işi begenmiyordu.annesi ogluna çok düşkün,oglu da annesineydi,evi ayırmayı kabul etmedigidelim dedim herşeye ragmen istemedi,ölene kadar buradayız ben arkamdan bıraktı gitti dedirtmem dedi,bak yuvamız bozulacak dedim ama s...g.... dedi.annesinin sözünden cıkmazdı.annesi şişirip şişirip üstüme gönderirdi,oglum seninle ilgileniyor benimle ilgilenmiyor diye,kuma gibi gördü beni hep,ve eşimde hep agzına baktıgı için annesinin sonunda bitti geçen hafta,görümce denen densiz eşyalarım toplanırken bizim gardasımız bekar siz düşünün dedi hiç birşey demedim,hepsini rabbime havale ettim...