Bosandım rahibe gibi yasamam mı lazım

Cocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Annem nezaman dısarı cıksam mızmızlanıyo 5-6 saat bakmaktan aciz
Hayatımda kimse olmasın istiyo
Neyapacam ben boyle
Ee çocuk bakmak istemiyordur kadın. Ona niye kızıyorsunuz ki. Çocuklar babaları ile görüşürken buluşun sevgilinizle ya da saatlik bakıcı tutabilirsiniz.

Siz bosanduniz eşinizden ayrıldınız çocuklarda babalarından. Onlarında sikilabilecegini gezme tozma isteyebilecegini düşündünüz mü hiç. Neden bırakıp geziyisunuz onceliginiz onlar olmalı napsam iyi vakit gecirsinler demeniz lazım. Anladığım kadarıyla çok yeni ayrilmissiniz. Rahibe gibi konusuna gelince tabiki herşeyi yapmak hakkiniz. Ama acele etmeyin yanlış kararlar vermeyin derim

Anneniz çocuklarınıza bakmak zorunda değil tabii ki çıkın dışarı ama bunun için bir bakıcı ayarlayın bütçenizi ona göre belirleyin.

Cocuklu bir anneyim
Ama sıkılıyorum daralıyorum yalnızlıktan bıktım sevgilim olsun istiyorum ama cocuklar daha kendi evde kalcak yaşta değil
Neyapacam ben boyle
[/QUOT
Kaç yaşında cocuklariniz

Rahibe gibi yaşamak zorunda değilsiniz ama çocuklarınıza siz bakmak zorundasınız anneniz değil. Sevgiliden önce çocuklarınızı düşünün. 5 6 saat az bir süre mi çocuk bakmak için? Sizin isteğiniz çocukları annenize baktırıp özel hayatınızla ilgilenmek. Onu da çocuk yapmadan önce dusunseydiniz

Ben mi yanlış anladım yoksa evde kalamayacak kadar küçük olan çocuklarınızı 5-6 saat(!) annenize bırakıp sevgilinizle vakit geçirmek mi istiyorsunuz? Demek şu an 5-6 saati dert etmediğinize göre evde kalabilecek kadar büyük olsalar yüzlerine bakmayacaksınız. Peki o çocukların günahı ne? Zaten parçalanmış aile çocuğu olmuşlar minicik yaşta. Bir de hem babasız, hem anasız mı büyüsünler? Çocukların düzeni altüst olmuş zaten. Çocukları şefkatinizle sarıp sarmalayacağınıza başınızdan atma derdindesiniz. Allah akıl fikir versin size.

Ha bu demek değil ki yalnız yaşlanın. Tabi ki sevgili de olur, belki eş de olur ama evlat herşeyin önünde gelir benim bakış açıma göre. Onların sizin ilginize ihtiyacı var. Küçücük çocuklarını gün boyu bırakmayı dert etmeyen anne bunu nasıl yapar bilemedim

Ben yapayım 3 çocuğu, 3 çocuğun sorumluluğu ne ki zaten, sıkılırsam annem bakar mantığıyla çocuk ya sonra bir de 5-6 saat bakmaktan aciz de söylen.

Acil bir durum olsa neyse, 3 çocuğu annene bırakıp sevgilinle buluşmaya gidiyorsun, madem rahibe hayatı yaşamak istemiyorsun o çocukları yaparken ben her an onlara yetebilecek miyim diye düşünecektin.

Hayırlı evlat diyip susuyorum.

Cocuklu bir anneyim
Neyapacam ben boyle

Anneniz buna mecbur değil çocuklar sizin ya hani?
Siz yaptınız, siz doğurdunuz falan :işsiz:

Bırakamayacak kadar küçüklerse ve siz de bir taraftan gönlümü hoş edeyim derdindeyseniz, paraya kıyıp güvenilir bir bakıcı bulun.

Ayrıca 5-6 saat birden fazla küçük çocuklarla baya uzun bir süre.

..........

"Eşimden boşandım ve
3 küçük çocukla anne evime döndüm..

Bazen o kadar çaresiz ve bunalmış hissediyorum ki hayatım ne olacak nereye gidecek bilmiyorum.. yeniden sevecek miyim karşıma düzgün biri çıkacak mı , hayat bana da gülecek mı ? kapana kısılmış gibi hissediyorum. Nefes alma ihtiyacı duyuyorum.. bir kafe De oturmayali iki kahve içmeyeli öyle uzun zaman oldu ki kadınlığı bırak insan olduğumu dahi unuttum. . "

Şeklinde açsa idiniz konuyu herkes annen çocuklarla ilgilense sen de bir iki saat kendine vakit ayirsan der üzülürdü..

Konu açmayı hiç bilmiyorsunuz 😂🤣🤣

Ben mi yanlış anladım yoksa evde kalamayacak kadar küçük olan çocuklarınızı 5-6 saat(!) annenize bırakıp sevgilinizle vakit geçirmek mi istiyorsunuz? Demek şu an 5-6 saati dert etmediğinize göre evde kalabilecek kadar büyük olsalar yüzlerine bakmayacaksınız. Peki o çocukların günahı ne? Zaten parçalanmış aile çocuğu olmuşlar minicik yaşta. Bir de hem babasız, hem anasız mı büyüsünler? Çocukların düzeni altüst olmuş zaten. Çocukları şefkatinizle sarıp sarmalayacağınıza başınızdan atma derdindesiniz. Allah akıl fikir versin size.

Ha bu demek değil ki yalnız yaşlanın. Tabi ki sevgili de olur, belki eş de olur ama evlat herşeyin önünde gelir benim bakış açıma göre. Onların sizin ilginize ihtiyacı var. Küçücük çocuklarını gün boyu bırakmayı dert etmeyen anne bunu nasıl yapar bilemedim

Şok oldum resmen.
Bu çocukların evde tek kalabilmelerinin yaşı kaçtır acaba konu sahibine göre?

Allah korusun o çocukları. Anneleri gönlünü eğleyecek diye ileride kendi başlarının ve birbirlerinin çaresine bakacak gibiler.

Allah anneannelerine uzun sağlıklı ömür versin. Yoksa bu anneyle işleri çok zor..

Ben tek çocuğumla şimdi boşansam tek derdim onun yeni düzeni, mutluluğu, eğitimi olurdu. 3 çocuktan kafamı kaldırıp aşk meşk düşünecek enerjim olamazdı.

Tabi ki sevgiliniz olacak ama o cocuklari siz yaptiniz ve bakmak zorundasiniz. Onlardan ayak bagi gibi bahsetmeniz cok aci. Onceliginiz onlar olmali halbuki.
Kim ayak bağı gibi bahsetmis. Bir de 15 kişi beğenmiş. Yani gerçekten şu kk nin her şeye cık cık layan ayiplayan kadinlarina sinir oluyorum.

Cocugum olsun koca hic umrumda olmaz onun gelecegini dusunurum 3 cocukla nasil skiliyorsunuz ona cok sasirdim odevdi camasirdi parkti hic vaktiniz olamamasi.lazim. hani diyoruz ya Allah hayirli evlat versin diye meger once Aile versin demek lazimmis

Şok oldum resmen.
Bu çocukların evde tek kalabilmelerinin yaşı kaçtır acaba konu sahibine göre?

Allah korusun o çocukları. Anneleri gönlünü eğleyecek diye ileride kendi başlarının ve birbirlerinin çaresine bakacak gibiler.

Allah anneannelerine uzun sağlıklı ömür versin. Yoksa bu anneyle işleri çok zor..

Ben tek çocuğumla şimdi boşansam tek derdim onun yeni düzeni, mutluluğu, eğitimi olurdu. 3 çocuktan kafamı kaldırıp aşk meşk düşünecek enerjim olamazdı.
Annelik sizin yaptığınız gibi birşey zaten. Normali bu. Benim kızım dersinin başındayken yarım saat bana sarılmazsa “anne çok özledim, bi sarılayım öyle gideyim derse” diyor. Çocuklar da insan. Maddiyatı boşverin, manevi olarak en çok annelerine ihtiyaç duyarlar. Konu sahibinin durumu ise kuluçka makinesi olmaya daha uygun. Allah çocuklarına yardım etsin.

Back
X