• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım şoktayım

Amine000

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
99
Puanlar
18
Önceden konuda açmıştım yeni evliyim 9 aylık annesiyle en son kavga ettik yanımda olmadı sonrada 10 günde boşanma protokolü imzalamıştık. Bir anda ev boşaltıldı 6 gün sonra mahkemem oldu bugun tek celsede boşandım her şey bir anda oldu şok içindeyim. Bana destek olacak kelimler eder misin şuan çok ihtiyacım var

Demek ki aranızda gerçek bir sevgi aşk yokmuş ve seni gerçekten haketmeyen bir insandan kurtulmuş oldun yaşın kaç bilmiyorum ama bu saatten sonra daha seçici daha sağlam temelleri olan bir ilişki yaşayabilirsin. Kurtuldum diye sevin yıllar sonra da yaşabilirdğn bu olayı zararın neresinden dönersin kardır annesinin ağzına bakan bir erkekle mutlu olamazdın.

Özel değilse boşanmaya kadar gidecek ne kavgasıydı bu? Şanslısın ki bir çocuğun yok. Şimdi susup yeni evliyim idare edeyim geçimim için susayım deseydin ileride sorun sorunu doğuracak ve daha büyükleriyle uğraşmak zorunda kalacaktın. Hayat devam ediyor. Başını kaldır yoluna bak. Olmuşla ölmüşe çare yok. Seni hakeden birisi değilmiş demek ki

Demek ki aranızda gerçek bir sevgi aşk yokmuş ve seni gerçekten haketmeyen bir insandan kurtulmuş oldun yaşın kaç bilmiyorum ama bu saatten sonra daha seçici daha sağlam temelleri olan bir ilişki yaşayabilirsin. Kurtuldum diye sevin yıllar sonra da yaşabilirdğn bu olayı zararın neresinden dönersin kardır annesinin ağzına bakan bir erkekle mutlu olamazdın.
26 yaşındayım

Önceden konuda açmıştım yeni evliyim 9 aylık annesiyle en son kavga ettik yanımda olmadı sonrada 10 günde boşanma protokolü imzalamıştık. Bir anda ev boşaltıldı 6 gün sonra mahkemem oldu bugun tek celsede boşandım her şey bir anda oldu şok içindeyim. Bana destek olacak kelimler eder misin şuan çok ihtiyacım var
Öncelikle daha fazla uzatmadan, çoluk çocuğa karışmadan boşandığınız için sizi tebrik ediyorum. Şu an her şey çok taze. Bu süreçte duygusal olarak gelgitler yaşayabilirsiniz ama sakın kendinizi suçlamayın. Aksine güçlü olup boşanma cesaretini gösterdiğiniz için kendinizle gurur duyun. Bu zorlu günler geçecek,kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. "İyi ki boşanmışım oh be, kurtardım kendimi" diyeceksiniz. Yolunuz , bahtınız açık olsun. Karşınıza iyi insanlar çıksın. Bundan sonra daha mutlu, huzurlu bir hayat yaşamanızı dilerim. 💜✨

Bazen hayatta hic beklenmedik seyler bizi bir cok daha kötü seylerden koruyor. Su an sok olmaniz cok normal. Ama belki de cok iyi düsünürseniz evlenmeden öncede göz ardi ettiginiz sorunlar evlilikte nüks etmis olabilir. Var miydi öyle bir seyler? Hayatiniz da sizi cok cok daha güzel günler bekliyordur. Emin olun bundan. Bir gün biriyle karsilasirsiniz ve iyiki o gün ayrilmisim dersiniz. Etrafinizda aileniz veya arkadaslariniz yok mu sizi biraz olsun teselli edebilecek? Zaten sizin arkanizda durasi yok mus eski es kisisinin. O yüzden, üzüntünüzü bastirmayin ama gececeginden de emin olun. Bu da bir tecrübe. Baska bir sey degil. Saglikli ve mutlu olun, bunu dilerim size. :)

Eski konunun nesi vardı?

Çok çok küçüksün zaten erken evlenmişsin hiç kafana takma bile bu kişiyi iyi ki boşanmışsın adam olmaz ondan
9 aydır benden bezmiş benimle ilgilen şöyle böyle yap diyorum diye kavgalar çıktı benimle problemleri çözmedi hep içine attı umursamadı annesi de son aylarda her şeyime karışmaya başladı yok oğlum oğlum ne yaptın ne yediniz sahura kalkıyor mu bari yemek yese şura niye şöyle diye diye doldum kadına bak dedim beni çok bunaltıyor dedim kavga etmiştik sonra sizin derdiniz ne niye kavga ettiniz diye evime geldi orda koptum ben kavga ettim sonra da bir anda benden boşanma kararı aldı biz kavga ederiz düzelmeyiz diyip durdu hiç bir çaba yok bugün de boşandık 2 haftada her şey bir anda oldu ev toplandı etti

Bazen hayatta hic beklenmedik seyler bizi bir cok daha kötü seylerden koruyor. Su an sok olmaniz cok normal. Ama belki de cok iyi düsünürseniz evlenmeden öncede göz ardi ettiginiz sorunlar evlilikte nüks etmis olabilir. Var miydi öyle bir seyler? Hayatiniz da sizi cok cok daha güzel günler bekliyordur. Emin olun bundan. Bir gün biriyle karsilasirsiniz ve iyiki o gün ayrilmisim dersiniz. Etrafinizda aileniz veya arkadaslariniz yok mu sizi biraz olsun teselli edebilecek? Zaten sizin arkanizda durasi yok mus eski es kisisinin. O yüzden, üzüntünüzü bastirmayin ama gececeginden de emin olun. Bu da bir tecrübe. Baska bir sey degil. Saglikli ve mutlu olun, bunu dilerim size. :)
Sevgiliyken de ayrılık yaşadık yine ayni konuydu kavga ediyoruz diye hiç bir çaba yok biz böyle devam ederiz diyip durdu evlendik boşanma kararı verdi bir anda bunda da aynısını dedi

9 aydır benden bezmiş benimle ilgilen şöyle böyle yap diyorum diye kavgalar çıktı benimle problemleri çözmedi hep içine attı umursamadı annesi de son aylarda her şeyime karışmaya başladı yok oğlum oğlum ne yaptın ne yediniz sahura kalkıyor mu bari yemek yese şura niye şöyle diye diye doldum kadına bak dedim beni çok bunaltıyor dedim kavga etmiştik sonra sizin derdiniz ne niye kavga ettiniz diye evime geldi orda koptum ben kavga ettim sonra da bir anda benden boşanma kararı aldı biz kavga ederiz düzelmeyiz diyip durdu hiç bir çaba yok bugün de boşandık 2 haftada her şey bir anda oldu ev toplandı etti
Görücü usulü mü evlenmiştiniz siz? Aranızda bir sevgi göremedim

Görücü usulü mü evlenmiştiniz siz? Aranızda bir sevgi göremedim
Hayır biz 4 yıldır beraberdik çok çabaladık evlenmek için sevgiliyken de ayrıldık ama aylar sonra pişman olmuştu

9 aylik evliligin 6 ayi vajinismusla gecmis. Muhtemelen hem bu, hem bununla birlikte devamli ilgi istemeniz, kavga gurultu olmasi, ustune de annesinin muhtemel dolduruslari adamin sevgisini bitirmis. Kavga etmekten yorulunca da caba gostermeden bitirmis.

Hayır biz 4 yıldır beraberdik çok çabaladık evlenmek için sevgiliyken de ayrıldık ama aylar sonra pişman olmuştu
Aa çok ilginç ben bile şaşırdım bak şimdi 4 yıl beraberlikten sonra 2 haftada ayrılık çok ani olmuş 🤔

Annesini bu kadar evliliğe karıştıran adamla yol alınamaz zaten daha yeni evliyken bile sizi korumamıs her şeyin hayırlısı

Geçmiş olsun canım.Karşı taraf birşeyleri düzeltme yoluna gitmemişse çaba göstermemişse demek ki ondan sana hayır gelmezmiş .Hakkında hayırlısı böyleymiş.Bundan sonra her şey çok güzel olur inşallah senin için 🙏

Geçmiş olsun canım.Karşı taraf birşeyleri düzeltme yoluna gitmemişse çaba göstermemişse demek ki ondan sana hayır gelmezmiş .Hakkında hayırlısı böyleymiş.Bundan sonra her şey çok güzel olur inşallah senin için 🙏
Evet çaba göstermedi teşekkür ederim böyle devam ederiz düzelmeyiz dedi ben elimden geleni yaptım evet hatam var annesine öyle kavga etmemeliydim evden çık git dedim ama bende çok doldum kendimi çok yalnız hissettim

Back
X