• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım şoktayım

Önceden konuda açmıştım yeni evliyim 9 aylık annesiyle en son kavga ettik yanımda olmadı sonrada 10 günde boşanma protokolü imzalamıştık. Bir anda ev boşaltıldı 6 gün sonra mahkemem oldu bugun tek celsede boşandım her şey bir anda oldu şok içindeyim. Bana destek olacak kelimler eder misin şuan çok ihtiyacım var
Boşanmanın verdiği boşluğu hayal dahi edemiyorum ama en azından 9 ay sonra bitmiş. 9 yıl değil de. Yıllar geçtikçe boşanmak ve bu durumu atlatmak daha da zor oluyor. Ömrünü böyle bi insanla heba etmektense senin için böylesi daha hayırlı olmuş bence

9 aylik evliligin 6 ayi vajinismusla gecmis. Muhtemelen hem bu, hem bununla birlikte devamli ilgi istemeniz, kavga gurultu olmasi, ustune de annesinin muhtemel dolduruslari adamin sevgisini bitirmis. Kavga etmekten yorulunca da caba gostermeden bitirmis.
Ben inanın elimden gelen her şeyi yaptım kendimi bu süreçte yalnız hissettim tedavi gördüm yendim

Evet çaba göstermedi teşekkür ederim böyle devam ederiz düzelmeyiz dedi ben elimden geleni yaptım evet hatam var annesine öyle kavga etmemeliydim evden çık git dedim ama bende çok doldum kendimi çok yalnız hissettim
Her şey biranda olunca onun şokunu yaşıyorsun.İnan Rabbim bizleri koruyor.Böyle apar topar olmasında da bir hayır var.Yıllar süren bir süreç olsa daha çok yıpranacaktın.ve karar vermek daha zor olacaktı belki.

Her şey biranda olunca onun şokunu yaşıyorsun.İnan Rabbim bizleri koruyor.Böyle apar topar olmasında da bir hayır var.Yıllar süren bir süreç olsa daha çok yıpranacaktın.ve karar vermek daha zor olacaktı belki.
Evet ben gözden çıkartıldım eğer barışıp gitseydim ona asla güvenmezdim her tartismada beni mi bırakacak diye

Hayır biz 4 yıldır beraberdik çok çabaladık evlenmek için sevgiliyken de ayrıldık ama aylar sonra pişman olmuştu

Siz olayları çok büyütüp çok konuşan taraf mısınız? 4 sene dile kolay insan birbirinin tavrını, tarzını bilir.

Bu kadar çabuk vazgeçmesinin sizce ne gibi bir sebebi var?

Önceden konuda açmıştım yeni evliyim 9 aylık annesiyle en son kavga ettik yanımda olmadı sonrada 10 günde boşanma protokolü imzalamıştık. Bir anda ev boşaltıldı 6 gün sonra mahkemem oldu bugun tek celsede boşandım her şey bir anda oldu şok içindeyim. Bana destek olacak kelimler eder misin şuan çok ihtiyacım var
Siz şu üniversite okurken evlenen veterinerlik öğrencisimisiniz?

Siz olayları çok büyütüp çok konuşan taraf mısınız? 4 sene dile kolay insan birbirinin tavrını, tarzını bilir.

Bu kadar çabuk vazgeçmesinin sizce ne gibi bir sebebi var?
Sevgiliyken de lavga ediyoruz düzelmeyiz dedi gitmişti aylar sonra geri dondu ben o zamanlar zor zamanlar geçiriyordum gergindim ailemden biri kalp ameliyatı olacaktı o zamanlar terk edilmiştim 5 6 ay sonra dondu pişmanım diye bende inandım ilerleyen zamanlarda evlendik zaten suç tek taraflı değil tabi ki ama çok umursamaz ve sorunları çözmedi oturup karsikna alıp konuşmadı bile sürekli o haklı ve sert sert konuşuyor

Ben inanın elimden gelen her şeyi yaptım kendimi bu süreçte yalnız hissettim tedavi gördüm yendim
Sizi suclamak icin yazmadim zaten. Ama boyle sıkıntılı bir surec, zaten kestirip atmaya meyilli bir adam icin iyice kopma sebebi olmustur demek istedim.

Önceki konuda herkes yazdı size . Başından beri sorunluydu

Bir yıl geçmeden anlaşmalı nasıl boşandınız ???

Evet zoruma giden de bu
gider tabi insanın zoruna 4 yıllık ilişkinin 2 haftada bitmesi. Ben mesela takdir ettim sizi ben olsam tek celsede boşanamazdım kendi içimde bi hazmrtme soğutma süresi verirdim o şoku atlatınca boşanmaya evet derdim. Bak ne güzel güçlüsün kendinle gurur duymalısın.

gider tabi insanın zoruna 4 yıllık ilişkinin 2 haftada bitmesi. Ben mesela takdir ettim sizi ben olsam tek celsede boşanamazdım kendi içimde bi hazmrtme soğutma süresi verirdim o şoku atlatınca boşanmaya evet derdim. Bak ne güzel güçlüsün kendinle gurur duymalısın.
Bu ilişki için çok mücadele ettim daha neler neler yaptım ama hep ben gözden çıkarıldım inanın ramazan ayinin 2 haftası kavga oldu bir anda boşanma kararı alındı ev boşaltıldı eşyalar alındı bir anda mahkeme oldu o kadar zor ki

Konunuzu hatırlayamadm ama muhtemelen yaşınız gençtir önünüze bakın, bu yıl zor geçecektir ama sonraki yıllar koca bir ohhh çekeceksiniz buna eminim...
İnsallah teşekkür ederim 26 yaşındayım

9 aydır benden bezmiş benimle ilgilen şöyle böyle yap diyorum diye kavgalar çıktı benimle problemleri çözmedi hep içine attı umursamadı annesi de son aylarda her şeyime karışmaya başladı yok oğlum oğlum ne yaptın ne yediniz sahura kalkıyor mu bari yemek yese şura niye şöyle diye diye doldum kadına bak dedim beni çok bunaltıyor dedim kavga etmiştik sonra sizin derdiniz ne niye kavga ettiniz diye evime geldi orda koptum ben kavga ettim sonra da bir anda benden boşanma kararı aldı biz kavga ederiz düzelmeyiz diyip durdu hiç bir çaba yok bugün de boşandık 2 haftada her şey bir anda oldu ev toplandı etti
Sevmiyor bahanelerle sığınıp gitmiş işte kurtulmuşsun

Sizi suclamak icin yazmadim zaten. Ama boyle sıkıntılı bir surec, zaten kestirip atmaya meyilli bir adam icin iyice kopma sebebi olmustur demek istedim.
Evet zaten vajinusmus uğraşırken bir de onunla uğraştım

Back
X