Boşandım sonunda !!!

BerryBlossom

🌠🌠🌠
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
1.469
2.396
83
Kızlaaarr ben bugün boşandım saat 10 itibariyle artık bekar biriyim o narsist pislikten kurtuldum 200 bin TL tazminat ödeyecek çoook ama çok mutluyum zorda olsa anlaşmalıya yanaştırdım hemen gidip gün aldırdım 3 sonrasına gün verdiler annemle şu dört gündür bomboş evde resmen nöbet tuttuk uzaklaştırma kararı çıkarttım annemle bizi evden atmaya bile çalıştı beni boşamazsa onu ömür boyu boşamayacağımı söyledim süründürürüm seni dedim anneleri hediye olarak taktıkları 300 TL lik bilekliğe kadar istediler çoook ama çok komik 🙃 neyseki ben boşandım ve artık özgürüm !!!!! 🙏🏻🙏🏻♥️♥️

Kurtuldunuz valla miss. 😂 Vurmaya falan kalktı mı bu pislik. 🙄😬
Uzaklaştırması olduğu için tek laf bile edemedi en ufak harekette hapse giriyormuş polis öyle söyledi şu iki hafta içinde kesinleştirmek için imza atacakmışız son aşama o kaldı ama duruşmaya gelen o imzayı da atar diye düşünüyorum 😬

Kızlaaarr ben bugün boşandım saat 10 itibariyle artık bekar biriyim o narsist pislikten kurtuldum 200 bin TL tazminat ödeyecek çoook ama çok mutluyum zorda olsa anlaşmalıya yanaştırdım hemen gidip gün aldırdım 3 sonrasına gün verdiler annemle şu dört gündür bomboş evde resmen nöbet tuttuk uzaklaştırma kararı çıkarttım annemle bizi evden atmaya bile çalıştı beni boşamazsa onu ömür boyu boşamayacağımı söyledim süründürürüm seni dedim anneleri hediye olarak taktıkları 300 TL lik bilekliğe kadar istediler çoook ama çok komik 🙃 neyseki ben boşandım ve artık özgürüm !!!!! 🙏🏻🙏🏻♥️♥️
hayırlı olsun bundan sonra daha mutlu olun

Özgürlüğe giden yol ♥️😅

Eklentiler

• 59C05F0C-A1AF-485C-94EA-00EFA5F89BE7.webp
    59C05F0C-A1AF-485C-94EA-00EFA5F89BE7.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 209
Çocuk da yokmuş ne güzel uzaklaştırma derken herhalde şiddet vardı. Hayırlı olsun, dilerim bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Çocuk da yokmuş ne güzel uzaklaştırma derken herhalde şiddet vardı. Hayırlı olsun, dilerim bundan sonra çok mutlu olursunuz.
Şiddet yoktu fakat evden kovma sokağa atma olayları oldu annemin yanında bende soluğu poliste aldım çok teşekkür ederim :)

Back
X