- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.298
- 198
- Konu Sahibi BerryBlossom
çok şükür , sizin adınıza çok sevindim. tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosanamiyomusunuz rabbim yardımcınız olsunGözüm aydın canım darısı başıma![]()
İlk çekişmeli duruşmam görülecek evliliğimin 1.senesinde yani 1 ay sonraBosanamiyomusunuz rabbim yardımcınız olsun![]()
Canim bnim ya rabbim cocuk olmadan göstermiş gerçek yüzünü şükür 1 yılın heba olmus erken olmus yinede rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın.İlk çekişmeli duruşmam görülecek evliliğimin 1.senesinde yani 1 ay sonra![]()
Verdiğim altınlara karşılık olarak teşekkür ederimGeçmiş olsun. Neden tazminat ödeyecek? Darp veya aldatmamı vardı?
Amin hepimizin ama üzülmeyin ben üzülmüyorum. Aksine hayatımda aldığım en mantıklı karardı bence geç olmadanCanim bnim ya rabbim cocuk olmadan göstermiş gerçek yüzünü şükür 1 yılın heba olmus erken olmus yinede rabbim karşına iyi insanlar çıkarsın.
Allah sanada bu rahatlamayı nasip etsin en kısa zamanda canım benimAmin hepimizin ama üzülmeyin ben üzülmüyorum. Aksine hayatımda aldığım en mantıklı karardı bence geç olmadan![]()
Amin inşallah tüm bu durumdakilereAllah sanada bu rahatlamayı nasip etsin en kısa zamanda canım benim![]()
Magdur olabiliyorlar hanımefendi maalesef herkes hassas davranmıyor o dönemde kimi boşanmada olan çocuklara oluyorÇocuk olunca ne oluyor ki ? Çocuğum var ben de boşandım varlığına her gün şükrediyorum
Size de geçmiş olsun. Sizin açınızdan doğmuş çocuk elbette vazgeçilmezdir, yokluğu düşünülemez ama çocuklar açısından, mutlu dengeli birbirini seven sağlıklı ebeveynlerle aynı çatı altında birarada yaşayarak yetişmek daha iyi oluyor doğal olarak. Çocuk olmadan boşanması konu sahibinin sonraki yaşamını kurabilmesi ve eski eşinden uzaklaşması için de büyük kolaylık sağlayacak. Malum çocuk olsaydı ex eş hep hayatında kalacaktıÇocuk olunca ne oluyor ki ? Çocuğum var ben de boşandım varlığına her gün şükrediyorum
Çok haklısınız birbirini seven ebeveynlerle büyümeleri çok daha güzel ama kavga dövüş bir arada büyümelerindense bu da daha sağlıklı olanıydı benim açımdanSize de geçmiş olsun. Sizin açınızdan doğmuş çocuk elbette vazgeçilmezdir, yokluğu düşünülemez ama çocuklar açısından, mutlu dengeli birbirini seven sağlıklı ebeveynlerle aynı çatı altında birarada yaşayarak yetişmek daha iyi oluyor doğal olarak. Çocuk olmadan boşanması konu sahibinin sonraki yaşamını kurabilmesi ve eski eşinden uzaklaşması için de büyük kolaylık sağlayacak. Malum çocuk olsaydı ex eş hep hayatında kalacaktı
Canım sen yanlış anlamissin , o söz anne için değil tamamen çocuk için kullanılıyor. Üstelik hiç bir anne de çocuğunun boşanma stresini yaşamasını istemez elbette, kimse de çocuklu veya çocuksuz keyif için boşanmaz zaten hepimiz biliyoruz.Çok haklısınız birbirini seven ebeveynlerle büyümeleri çok daha güzel ama kavga dövüş bir arada büyümelerindense bu da daha sağlıklı olanıydı benim açımdan
Çocuk var ya da yok her iki durumun da artıları var eksileri var o yüzden iyi ki çocuk yokmuş denmesi biz çocuklu anneler için biraz kırıcı oluyor
bunu nasıl ispatladın? kendi mi kabul etti?Altınlarımın tümünü verdim evlilik öncesi onunla gittik ev aldık onun üstüne oldu ev benim hiç bir hakkım yok haliyle evde yani iyi niyetim suistimal edildi bu sebeple altın bedeli olarak :)
Anlaşmalı olduğu için oraya kaç yazarsanız o ödeniyor iki tarafta kabul ettiğinde 1.000.000 TL yazsan oda ödenir yani iki tarafta razı olduktan sonrabunu nasıl ispatladın? kendi mi kabul etti?