• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım sonunda !!!

Hayırlı olsun cok sevindim :) siz sevinince biz de sevindik. 200 bin tazminatı Neye ödüyor acaba? Bilelim boşanırsak:d

Hayırlı olsun cok sevindim :) siz sevinince biz de sevindik. 200 bin tazminatı Neye ödüyor acaba? Bilelim boşanırsak:d
Altınlarımın tümünü verdim evlilik öncesi onunla gittik ev aldık onun üstüne oldu ev benim hiç bir hakkım yok haliyle evde yani iyi niyetim suistimal edildi bu sebeple altın bedeli olarak :)

Ona altınlarımın tümünü vermiştim gitti ev aldı o parayla dügünden önce nişanda bana dügünde takılacak olan altınlarda takıldı çoğunlukla o sebeple baya bir altın vardı çok teşekkür ederim :)
Siz de hangi akla hizmet altınlarınizi DÜĞÜNDEN ÖNCE ev alınsın diye verebiliyorsunuz, çekişmeliye gitseniz evden hiçbir hak talep edemezdiniz altınlarınizi isterdiniz onu da altınlarla ev alındığını ispatlamak zorunda kalirdiniz falan filan. Adınıza sevindim, şansınız yaver gitmiş ama kendinizi kimseye karşı bu kadar açıkta bırakmayın bidaha.

Dügün nişan CD’leri bankadan yatan paraların dekontları kar zarar olarak baktığında ona 650 bin TL lik evi bırakıyorum 200 bin TL bir zahmet ödesin
Hımmm, ödemişti de evi, di mi? Keşke yarı parasını isteseydin. 😁

Siz de hangi akla hizmet altınlarınizi DÜĞÜNDEN ÖNCE ev alınsın diye verebiliyorsunuz, çekişmeliye gitseniz evden hiçbir hak talep edemezdiniz altınlarınizi isterdiniz onu da altınlarla ev alındığını ispatlamak zorunda kalirdiniz falan filan. Adınıza sevindim, şansınız yaver gitmiş ama kendinizi kimseye karşı bu kadar açıkta bırakmayın bidaha.
Bunları düşünmek istemiyorum artık çok teşekkür ederim hata yaptığımın bende fazlasıyla farkındayım

Sizin konunuzu takipteydim. Gelebilir dediginiz gece yazmadiginizda cidden endiselenmistim. Sevinciniz buradan hissediliyor. Umarim cok cok mutlu olursunuz💜💜nafaka odeyecek mi aylik?
Çok ama çok teşekkür ederim ♥️ Nafaka talep etmedim altınlarımı ödesin yeterli :)

Kızlaaarr ben bugün boşandım saat 10 itibariyle artık bekar biriyim o narsist pislikten kurtuldum 200 bin TL tazminat ödeyecek çoook ama çok mutluyum zorda olsa anlaşmalıya yanaştırdım hemen gidip gün aldırdım 3 sonrasına gün verdiler annemle şu dört gündür bomboş evde resmen nöbet tuttuk uzaklaştırma kararı çıkarttım annemle bizi evden atmaya bile çalıştı beni boşamazsa onu ömür boyu boşamayacağımı söyledim süründürürüm seni dedim anneleri hediye olarak taktıkları 300 TL lik bilekliğe kadar istediler çoook ama çok komik 🙃 neyseki ben boşandım ve artık özgürüm !!!!! 🙏🏻🙏🏻♥️♥️
Gözünüz aydın 🌹
Mutluluklar

Back
X