O ne yapıyor bu süreçte sizin gibi özlüyor mudur acaba??Daha önceki konularımı bilenler bilir. Çok zor bir evlilikten çıktım kumar bağımlısı, alkolik ve öfke problemi olan beni şişman olduğum için zorbalayan biriydi. Ama aynı zamanda sürekli seni seviyorum diye yapışan biri de. Dönmek söz konusu bile değil. Terapi alıyorum, ilaç kullanıyorum ama unutamıyorum. 8 ay oldu onu düşünmediğim an olmuyor. Her gün güzel günlerimiz aklıma geliyor. Işteyken aklım onda, evdeyken onda. Artık kafayı yemek üzereyim. Ne zaman geçecek bu? Nasıl atlattınız boşananlar nolur bir şey söyleyin.
Her yerden engelledim onu. Bir blogu vardı sürekli oraya yazıyor. Acı çektiğini dayanamadığını, çok özlediğini pişman olduğunu vs . Kavgaları yazmıştım sürekli onları okuyorum başka da elimden bir şey gelmiyor.O ne yapıyor bu süreçte sizin gibi özlüyor mudur acaba??
Güzel anları düşünmek yerine neden boşandiniz onları düşünün belki daha faydası olur size.
Blogu takip etmeyi bırakın. Film, kitap yada başka bir şeyle kafanızı dağıtın sadece zamana ihtiyacınz var böyle bir adamla asla bir hayatınız ve bir geleceğinz olmazdı.Her yerden engelledim onu. Bir blogu vardı sürekli oraya yazıyor. Acı çektiğini dayanamadığını, çok özlediğini pişman olduğunu vs . Kavgaları yazmıştım sürekli onları okuyorum başka da elimden bir şey gelmiyor.
Evet ben de tam bir gerizekalı olduğumu düşünüyorum. Ama işte engel olamıyorum sadece İ. Teşekkürler yorumunuz içinBlogu takip etmeyi bırakın. Film, kitap yada başka bir şeyle kafanızı dağıtın sadece zamana ihtiyacınz var böyle bir adamla asla bir hayatınız ve bir geleceğinz olmazdı.
Böyle kumari, alkolü, hakaretleri olan bir adamı mı unutamıyorsunuz cidden yazık size biraz kendi değerinizi bilin iyi ki diyip hayatınızı daha eğlenceli bir hale getirin.
bide her fırsatta düşünüyorsnz özlüyorsunz ya kusura bakmayın da bu kafayı hiç anlamıyorum hiç anlamayacağm ben.
Alkolik
Öfke sorunu var
Kumar bağımlısı
Psikolojik şiddet
Bunun yanında ne iyi olabilir
Celladına aşıksa insan demek ki
Dahası da zaten katillik. Haklısınız biliyorumAlkolik
Öfke sorunu var
Kumar bağımlısı
Psikolojik şiddet
Bunun yanında ne iyi olabilir
Celladına aşıksa insan demek ki
Teşekkür ederim yorumunuz içinG E Ç E C E K ..
Siz Allah ömür verirse inş hayatınızın 30 senesini kurtarmışsınız
1 sene de aşk acısı çekmenizok normal
Acınızıı yaşayın sonrada yolunuza devam edin.
Aklınız mantığınızla düşünün duygularınızla değilDahası da zaten katillik. Haklısınız biliyorum
''Her gün güzel günlerimiz aklıma geliyor.'' Bunlar aklınıza geldiğinde,Daha önceki konularımı bilenler bilir. Çok zor bir evlilikten çıktım kumar bağımlısı, alkolik ve öfke problemi olan beni şişman olduğum için zorbalayan biriydi. Ama aynı zamanda sürekli seni seviyorum diye yapışan biri de. Dönmek söz konusu bile değil. Terapi alıyorum, ilaç kullanıyorum ama unutamıyorum. 8 ay oldu onu düşünmediğim an olmuyor. Her gün güzel günlerimiz aklıma geliyor. Işteyken aklım onda, evdeyken onda. Artık kafayı yemek üzereyim. Ne zaman geçecek bu? Nasıl atlattınız boşananlar nolur bir şey söyleyin.
Aşk acısı değil de farklı psikolojik problemleriniz var bence. Yardım alın.Evet ben de tam bir gerizekalı olduğumu düşünüyorum. Ama işte engel olamıyorum sadece İ. Teşekkürler yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?