Kızlar, 2013 - 2014 arası açtığım konuları okuyanlar bilir. Aşırı problemli bir evliliğim vardı. Bu forumda sıkıntılarımı çok anlattım, çok akıl veren oldu. O sıralar bana canı gönülden akıl veren ve "boşan" diyen kadınlara kızıyordum, başka bir çözüm olmalı, bu evlilik kurtarılmalı diyordum içimden. Bir sene sonra olaylar dayanamayacağım noktaya vardı ve boşandım, beş parasız baba evine döndüm. Sonra olaylar olaylar, o sırada bir sürü şey oldu, onları başka bir zaman anlatayım. Veee günümüzde sonuç, evimi arabamı aldım, bekar ve çok mutlu bir anneyim :))
Bu başlığı bir derdim var bölümüne açma nedenim, tüm süreçlerimi burada paylaşmıştım ve beni tanımayan dostlarım bana burada akıllar vermişlerdi, şimdi sonucu bilsinler diye yazıyorum. Destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Boşandıktan sonra bir dönem evliliği düşündüm, şuan hiç düşünmüyorum, kaderimde varsa olur bir şey diyemem tabiki.
Eski konularımı okuyunca şaşırdım, kız ben ne çekmişim
Bu başlığı bir derdim var bölümüne açma nedenim, tüm süreçlerimi burada paylaşmıştım ve beni tanımayan dostlarım bana burada akıllar vermişlerdi, şimdi sonucu bilsinler diye yazıyorum. Destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Boşandıktan sonra bir dönem evliliği düşündüm, şuan hiç düşünmüyorum, kaderimde varsa olur bir şey diyemem tabiki.
Eski konularımı okuyunca şaşırdım, kız ben ne çekmişim