Boşandım yardımınıza ihtiyacım var

Selinsuhayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
36
15
3
Arkadaşlar mrb, daha önce bir konuya yazdım ama cevap veren olmadı.
Ben yeni boşandım. Eşimle 3.5 yıldır evliydik. Önceleri cok iyiydi ama tartısmalarımız oluyodu ben şehir değiştirdim onun yasadıgı sehre geldim. Onun işi kendi işşydi ailesi cevresi hep yanındaydı. Hiç özür dilemez ben böleyim işime gücüne karısma hesap sorma vs derdi. O arkadaslarıyla cıkar ben evde onu beklerdim. İşimde arkadasımda yoktu. İş olsun diye ilk cocuk istemedik sonra tartısmlardan sanırım eşim cocuk istemekten vaZgecti. Ben istedkce o istemedi.
En son para yüzünden bir tartısma cıkardı evden gitti bışanalım sevmiyrm istemiyrm bugüne kdr hep ben getirdim yeter artık dedi bide. Bende sürekli barısan alttan alan ben oldugun için tamam dedim anlaşmalı boşandık ben sok. Hiç ihtimal vermezdim biteceğine..
Ailem istemedi evlendim alttan aldıkca yaranamadım. Etrafında boşanan cok özendi sanırım. Bir hırsla 2 haftada hepsi oldu bitti.
Ama buna rağmen ben hala üzgünüm aynı evde yasıyorum calısıyorum artık.
Ailesindende bi kişi aracı olmadı aramadı bile.
Bunasıl iştir sizce en kısa sürede nasıl atlatabilirim cok üzgünümm

Hayır arkadaslar bosandım calısıyorum tayin yok ailem baska sehirde gelip gidiyolar onlar sürekli. Eşim esyalarını aldı gitti

Bence maddi olarka birikim yapanakadar kurulu düzende kalmak en mantıklısı. Ailenize gitseniz onlarla yaşamak zorunda kalıcaksınz ayrı ev açtırmazlar aynı şehirde.
Biraz daha sabredin kafanızı dağıtın çevre edinin, toparlanınca evinizi yeniden düzenlersiniz inşallah.

daha önce bir konuya yazdım ama cevap veren olmadı.
Kendi konunuzu açmanız en doğrusu olmuş. İnsanlar genellikle konu sahibinin konusuna yorum yaparlar.

En son para yüzünden bir tartısma cıkardı evden gitti bışanalım sevmiyrm istemiyrm bugüne kdr hep ben getirdim yeter artık dedi bide.

Nasıl bir tartışmaydı bu?

Ailem istemedi evlendim alttan aldıkca yaranamadım

Ailenizin istememesinde bir sebep varmış demek. Sizin göremediğiniz bir şeyi mi gördüler? Neden istemediler?

Ailesindende bi kişi aracı olmadı aramadı bile.

Yetişkin insanlarsınız. Ailesi belki de önayak olmayarak size en büyük iyiliği etmişler. Çünkü anlattıklarınıza bakarak sizin bitirmeniz gereken bir şeyi eşiniz bitirmiş.

Bunasıl iştir sizce en kısa sürede nasıl atlatabilirim cok üzgünümm

Boşanmak sonuçta ne olursa olsun kurulu bir düzenin bozulması demek. Zamanla her şey düzelecek. İşinizi de bulmuşsunuz çok şükür. Emin olun pek çok insandan çok daha şanslısınız.

Bizde en ufak bişey büyük olay olurdu. Suratım azcık düşse o başlardı laf etmeye olay cıkardı.
İşi kendinindi hergün onlardaydı herşeylerine bu koşardı baska oglu yokmus gibi. Biz olamadık hep onlara göre ayarlandı. Haftada bir iki onlara giderdik azmıs.
Sen analasamazsın geri kafalılık var demişlerdi.
Para konusuda ben elimdeki herşeyi ona vercem ama hiç biley sormıcam karısmıcam eve bakıyomus neyim eksikmiş.
Ben işimi ailemi cevremi bırakıp yerleştim buraya ama nafile.
Cok haklısın benim bitirmem gerekirdi cok önceden ama ben kıyamadım yuvamı yıkmaya ikincisi daha mı iyi olcak diye düşündüm ama o hem okdr sey yaptınhemde o bitirdi

Ben de senin gibiyim nasıl üzülmem diye sorma istese de istemese de üzülüyo insan o yüzden bırak akışına anı yaşa üzülmek de anı yaşamaktır bana göre sadece kafa dağıtmaya çalış hayatında da seni çok zorlamıcak degişiklikler yap. Onu hayatından sileceksin diye kendini zora sokma

Cok parc parca yazmışım kusura bakmayın, kafam cok dağınık..
Allahım kimseye yaşatmasın cok zor şükür ki işim var kimseye muhtaç değilim..
Tek dileğim bukdr fedakarlığı hiçe sayan bu kişin ömür boyu pişmanlık çekmesi.. Beni aileme mahvup etti..
Kendine güvenmiyosanız siz erkekler evlenip kimseyi kimseyi yarı yolda bırakmayın.
Evlilik ego yarışı değil hiçbir zaman tek taraflı fedakarlıklarla yürümez..
Büyükler yol göstermek içindir, bugüne kdr hep benim ailem ilgilendi onlarınki biz iyiysek iyi kötüysek ortada kimse yoktu. Vefa denen bişey vardır..

Zaman herseyin ilacı önce o evden çık yasanmisliklar var o evde sonra hobi bul kendine yeni insanlar tanı allah yardımcın olsun

Sendemi yeni boşandın, cok geçmiş olsun.
Ailenizlemi yasıyosunuz?
geziyorum sonra iyice üzgün halde eve geliyorum zaten arkadasımda yokta

Biz de öyleyiz bak kaynana eltiler yüzünden boşanma noktasına geldik biz kavga edelim diye herkes baş rol oyuncusuydu evliliğimize burnunu sokmayan kalmadı bak şimdi bi aydır annemin evindeyim ne arayan var ne soran

Doktorum dedi ki sen değerlisin ve değer gördüğün yerde olmalısı orası senin yerin değil

Aynı şey senin içinde geçerli

Evet ben değer görmedim, herkes benden kıymetliydi. Erkek dediğin önce evini evliliğini düşüncek kdın içinde geçerli. Herzaman karısın destek olmalı arkasında.. Ailesi arkanda oldugunu bilse zaten cekinirler..
Hakkında hayırlısı olsun inşaallah umarım düzeliram düzelmezsede bölesi senin için daha hayırlıdır demekki bende öle düşünüyorum ama üzülüyorumda.. Kayseriye yakın bi ilçedeyim sen?
İnsan nelere alışıyor bunada alılırız vicdan rahat oldumu yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…