- 18 Eylül 2016
- 36
- 15
- 3
- Konu Sahibi Selinsuhayat
-
Kendi konunuzu açmanız en doğrusu olmuş. İnsanlar genellikle konu sahibinin konusuna yorum yaparlar.daha önce bir konuya yazdım ama cevap veren olmadı.
En son para yüzünden bir tartısma cıkardı evden gitti bışanalım sevmiyrm istemiyrm bugüne kdr hep ben getirdim yeter artık dedi bide.
Ailem istemedi evlendim alttan aldıkca yaranamadım
Ailesindende bi kişi aracı olmadı aramadı bile.
Bunasıl iştir sizce en kısa sürede nasıl atlatabilirim cok üzgünümm
Bizde en ufak bişey büyük olay olurdu. Suratım azcık düşse o başlardı laf etmeye olay cıkardı.Kendi konunuzu açmanız en doğrusu olmuş. İnsanlar genellikle konu sahibinin konusuna yorum yaparlar.
Nasıl bir tartışmaydı bu?
Ailenizin istememesinde bir sebep varmış demek. Sizin göremediğiniz bir şeyi mi gördüler? Neden istemediler?
Yetişkin insanlarsınız. Ailesi belki de önayak olmayarak size en büyük iyiliği etmişler. Çünkü anlattıklarınıza bakarak sizin bitirmeniz gereken bir şeyi eşiniz bitirmiş.
Boşanmak sonuçta ne olursa olsun kurulu bir düzenin bozulması demek. Zamanla her şey düzelecek. İşinizi de bulmuşsunuz çok şükür. Emin olun pek çok insandan çok daha şanslısınız.
Sendemi yeni boşandın, cok geçmiş olsun.Ben de senin gibiyim nasıl üzülmem diye sorma istese de istemese de üzülüyo insan o yüzden bırak akışına anı yaşa üzülmek de anı yaşamaktır bana göre sadece kafa dağıtmaya çalış hayatında da seni çok zorlamıcak degişiklikler yap. Onu hayatından sileceksin diye kendini zora sokma
Cok parc parca yazmışım kusura bakmayın, kafam cok dağınık..
Allahım kimseye yaşatmasın cok zor şükür ki işim var kimseye muhtaç değilim..
Tek dileğim bukdr fedakarlığı hiçe sayan bu kişin ömür boyu pişmanlık çekmesi.. Beni aileme mahvup etti..
Kendine güvenmiyosanız siz erkekler evlenip kimseyi kimseyi yarı yolda bırakmayın.
Evlilik ego yarışı değil hiçbir zaman tek taraflı fedakarlıklarla yürümez..
Büyükler yol göstermek içindir, bugüne kdr hep benim ailem ilgilendi onlarınki biz iyiysek iyi kötüysek ortada kimse yoktu. Vefa denen bişey vardır..
Sendemi yeni boşandın, cok geçmiş olsun.
Ailenizlemi yasıyosunuz?
geziyorum sonra iyice üzgün halde eve geliyorum zaten arkadasımda yokta
aminnZaman herseyin ilacı önce o evden çık yasanmisliklar var o evde sonra hobi bul kendine yeni insanlar tanı allah yardımcın olsun
Biz de öyleyiz bak kaynana eltiler yüzünden boşanma noktasına geldik biz kavga edelim diye herkes baş rol oyuncusuydu evliliğimize burnunu sokmayan kalmadı bak şimdi bi aydır annemin evindeyim ne arayan var ne soran
Doktorum dedi ki sen değerlisin ve değer gördüğün yerde olmalısı orası senin yerin değil
Aynı şey senin içinde geçerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?