Boşandım yardımınıza ihtiyacım var

Aynen benim içimde bi keşke acaba kalmıcak ya en önemlisi bu ben bütün insanliğimi yaptım

Gecmis olsun canimAdam sanirim sorumluluk almakta zorlandi,sevgiyi sadakati beceremedi.Gozu zaten kapidaymis.
Iyi ki cocuk yok.Evini degistir,onun icin gittiysen sehrini degistir.Zamaninda gitmis.Kapat kapiyi.Isiklari ac

A
Gecmis olsun canimAdam sanirim sorumluluk almakta zorlandi,sevgiyi sadakati beceremedi.Gozu zaten kapidaymis.
Iyi ki cocuk yok.Evini degistir,onun icin gittiysen sehrini degistir.Zamaninda gitmis.Kapat kapiyi.Isiklari ac
Aynen sorumluluk alamadı, evli yok nerdeyse etrafnda boşanan boşanana onlar takılıp içmek gezmek cazip geldi.. 3 bilemedin 5ay gezer.
Huzur başka bişey.
Yorumlarınız iyi geldi arkadaşlar saolunuz

Şimdi hayatını yeniden güzelleştirme sırası.
Ayrıca mutsuzdun zaten değil mi?
Niye üzülüyorsun ki o durumdan kurtulduğuna sevin.
Öyle biriyle bir ömür geçirsen de hep aynı girdabı yaşamak zorunda kalıcaktın.
Bunları düşün.

Senin yapacağın bişey yok ki, gitmek isteyen oymuş ve gitmiş, zorla tutamazdın ki. Büyük ihtimal böylesi daha hayırlı, sen boşansan belki hep bi acaba kalacaktı içinde , şimdi o gittiği için yoluna bakacaksın, yol yakınken çocuk yokken olduğu iyi olmuş , belki çok daha iyi biri çıkacak karşına ve iyiki bu adamdan ayrılmışım diyeceksin, Zaman herşeyin ilacı, geçecek bu günlerde

Hic uzulme seni istemeyen adami sen niye isteyeceksinki.elbet seni gercekten sevecek deger verecek biri cikacaktir insallah karsina.

İnş iyiki boşandım derim, o ayrılmasa ben bekdr üzülsemde iyi günlern hattına bırakamazdım. Ben bırakmadıgım halde hala acaba dahamı sakin kabullenici olsaydım diye düşünüyorum:s kimse için hayatı şekillendirmiceksin bunu anladım.

Geçecek inan bana 10 yıllık evliligim 3 gün icinde bir celsede bitmişti başta tuhaf hissediyorsun ne yaparim şimdi nasıl olur dersin alişkanliklar da oluyor haliyle üzülme ister istemez oluyor ama gećiyor sonra diyorsun ki keşke daha önce yapsaydim da o kadar çekmeseydim,şimdi Rabbime sonsuz şükürler olsun beni çok seven benimde çok sevdiğim eşim var tekrar evlendim,sende mutlu olacaksın Allahın izniyle bugunler geçecek düşünmemeye çalış herşey çok güzel olsun senin için inşallah, sevgiyle kal

Cookk sevindim senin adına Rabbim daim etsin..
İnş bende ilerde kurtulduğuma sevinicem diye düşünüyorum. Umut oldun bana saoll:)
Amin inş azına sağlıkk hep mutlu ol.

Üzülmeyin demek çok bos biliyorum ama istemeyeni tutmakta gerçekten zor ve yorucu olurdu sizin için. Çok yıpranirdiniz bu süreçte. Psikolojinizi daha çok bozmadan isterseniz profesyonel bir destek alın iyi değil..sonuçta kolay değil yasadiklariniz.. Doktor ve terapi iyi gelir, düşün düşün nereye kadar!

Ve ben inanıyorum ki sizi cok sevip değer verecek saygı duyup sahip çıkacak bir insan çıkacak karşınıza..sakın karamsarlığa düşmeyin. Herşeyin hayırlısı, hayat güzel ve kısa kıymetini bilin

Cok tşk ederim, özele gittim ama dinledi sonra bunlar yoksa evlilik sağlam değildir dedi o maddelerin coğu yoktu zaten bizde, birlikte gelin dedi boşanmaya bir hafta kala gelmez dedim. Daha önce teklif etmiştim ama kabul etmemişti.. Psikolog dinliyo hak veriyo fln ama aynı zaman lazım sanırım.
Psikiyatrda ilaç vercek kullanmak istemiyorum.
Sinirlerim cok yıprandı bazen vok salakça bişeye bile sinirlenebiliyorum. Sürekli sabır diliyorum şükür ediyorum bu daha iyi geliyor.
Çok tşkk ederim inş gerçek mutluluğu hak eden herkes mutlu olur.

mekan değişikliği yapmadığın için daha da zor gelir.en azından ev değişikliği yapsaydın ya.bana da kimse aracılık yapmadı canım anlamak çok zor.ne güzel ayaklarının üzerinde duruyorsun hayatına bak bundan sonra değer kıymet bilen birisi olsaydı zaten bu duruma gelmezdiniz.gez toz kafanı dağıt,kitap oku bol bol.umarım bir an önce toparlanırsın.

Sizde mi yaşadınız aynı şeyleri, ben ailem olsa oğullarını kovar bırak onların bunu yapmasını insan oğlu istemesede kızım konuştuk ama ikna olmadı vs der. Okadar şeyin hatrı hakkı var nankörler. Ölü gibi birinin mi sesi çıkmaz işlerne öle geldi şimdi istedikleri gibi kullansınlar

Başka bir ildem geldiğim için tüm öevrem onun çevresiydi şimdi yoklar:) evde bol bol kitap okuyorum ailem var bide spora yazılırsam inş[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…