bosandim

Nazli gelin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
1.461
1.045
34
selamun aleykum kizlar bilenler bilir benim konumu 8 aydir ayri yasiyoruz ama artik bosandik 1 ay olcak nerdeyse ve cok tanidik beni birileriyle tanistirmak istiyor teyzeler geliyor bazen benim akrabamin oglu falan diye arkadaslarim geliyor bizim bi tandik cok iyi cocuk diye falan akil verin bana ben napmaliyim aslinda yaralarim kabuk bagladi artik 8 aydir ayriyiz sonucta bide sizin fikirlerinizi almak istiyorum

selamun aleykum kizlar bilenler bilir benim konumu 8 aydir ayri yasiyoruz ama artik bosandik 1 ay olcak nerdeyse ve cok tanidik beni birileriyle tanistirmak istiyor teyzeler geliyor bazen benim akrabamin oglu falan diye arkadaslarim geliyor bizim bi tandik cok iyi cocuk diye falan akil verin bana ben napmaliyim aslinda yaralarim kabuk bagladi artik 8 aydir ayriyiz sonucta bide sizin fikirlerinizi almak istiyorum

Su an hayatinizin en guzel cagindasiniz keyfini cikarin erkekler kole ister ozgursunuz daha ne :KK66:

Sekiz aydir ayri da olsan yeni bosandin bence biraz zaman tani kendine, kafani dinle.. Bence birak evliligi bi iliski icin bile cok erken senin icin. Biraz tadini cikar bekarligin keyfin yerine gelsin moralin duzelsin sonra bakarsin

Bacım işin gücün varsa ye iç gez toz .yok ev hanımıysan grne gez toz ozgur kal bence zaman ikerledikce daha sağlıklı karar verirsin sekuz ay ayrı bile kalmış olsan kelepçeler çıkalı bir ay olmuş daha. Tadını çıkar

Biraz kafanı dinle canım,gez,dolaş tatil yap,hatta ilk olarak nickini değiştirmekle başlayabilirsin.:KK70::KK70:

Ben de 8 ay ayrı yaşadıktan sonra bitirmiştim ve mahkemeden 2 hafta sonra turp gibiydim.
Gayet de beklemedim, flört etmeye başladım, o senin ne zaman hazır hissedeceğine bağlı
Kimisi bir yılda hisseder kimisi ertesi gün
Ama ciddi şeylere yaklaşamıyorum nedense senin gibi
İçim almıyor, bence sen de boşver şimdilik
Ciddiyet dedin mi kaçasım geliyor, öyle görücü usulü, aman evlenelim falan :eek:

Benim bildiğim yeni boşanan insanlar evlilikten bir süre uzak dururlar. Daha bir yıl olmamış bu insan hayatınızdan çıkalı, biraz kafanızı dinleyin, sizin şimdi bir sonraki evliliği düşünmeniz için çok erken bence. Yalnız kalmamak adına yapılan alelacele evliliklerin sonuçları daha kötü oluyor, bana oldukça yakın bir insandan biliyorum bunu. Sizin şimdi ince eleyip sık dokumanız lazım, ha tabi yeniden evlenmek için boşandıysanız o ayrı konu. Ona da evlilik meraklısı derler, umarım siz onlardan değilsinizdir. Bu arada eğitim durumunuzu sorabilir miyim? Merak ettim sadece.

Benim bildiğim yeni boşanan insanlar evlilikten bir süre uzak dururlar. Daha bir yıl olmamış bu insan hayatınızdan çıkalı, biraz kafanızı dinleyin, sizin şimdi bir sonraki evliliği düşünmeniz için çok erken bence. Yalnız kalmamak adına yapılan alelacele evliliklerin sonuçları daha kötü oluyor, bana oldukça yakın bir insandan biliyorum bunu. Sizin şimdi ince eleyip sık dokumanız lazım, ha tabi yeniden evlenmek için boşandıysanız o ayrı konu. Ona da evlilik meraklısı derler, umarım siz onlardan değilsinizdir. Bu arada eğitim durumunuzu sorabilir miyim? Merak ettim sadece.
universite son sene okuyorum cnm ogretmen olcam insallah yok zaten hemen evlenmeyi dusunmuyorum

açıkçası bekarlığının tadını çıkarman şu durumda çok daha iyi olur.. bir süreçten çıkıp yeni bir hayata yelken açmak ne kadar sağlıklı olabilir akıl karıştırıcı:KK64: eğer senin içinde sorun değilse şu durumun tadını çıkarmaya bak.. erkeklerin geneli aynıdır.. En Büyük KK

23 te evlendim simdi 24 yasindayim
Eski konulara da baktım, bana daha çok neden evlendiğini kendisi de bilmeyen, gözü dışarıda kocaya rövanş olsun dercesine kendi gözü de dışarıda olan, evliyken bir başkasıyla ilişkiye başlamayı aklından geçiren, kendini sanki sürekli ilişki yaşamaya mecbur gibi hisseden biriymişsiniz gibi geldi. Bunun eğitimle alakası yok, hayatı çok hızlı yaşıyorsunuz sanki, umarım ileride pişman olmazsınız. İnsanlar normalde okulu bitirip iş güç sahibi olup önce kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenirler, kusura bakmayın ama böyle hikayeleri okudukça benim başım dönüyor, bu acele bu hız sizi yormuyor mu? Evlilik gibi ciddi birşey bu kadar hafife alınmamalı. Kişisel algılamayın, sizi kızdırmasın bu yorum.

X