Boşandım.....

Kendinizi suçlamayın, hatta bu eziyete dur diyecek kadar güçlü bir kadın olduğunuz için kendinizle gurur duyun.
Her şey yoluna girecektir illaki. Geçmişi düşünmeyi bırakmakla başlayın işe.

Bende nişan attım tabiki aynı etki değil ama az buçuk anlıyrum seni. Bakarsın bir anda hayatınd sen çok sevecek adam olacak hadi onu da geçtim ailen yanında bırak o ruh hastası düşünsün vijdanı sızlayasıca. Yapma galiba evdesin git bir kursa insan uğraşı olmayınca şeytan uğraşıyır bunalıma giriyor nolur eeve kapatma kendini çııkk insanlar iç,ne. Bak nişan attığımda ilk 3 ay ne dışarı çıktım ne bir sey yaptım ama annem sonra zorla dışarı çıkardı uğraş verdi baktım ki aklıma takmıyrum. O yüzden bol dua ve uğraş bul spor en güzeli demişti bende pdr ye gitmiştim. spo yap çok iyi gelecek dedi ve hakı da çıktı. Sakın kendini salıp eve kapatma. Millet ne düüşünüyorda deme kimsenin bir sey demeye hakkı yok ki o evde o eziyeti sen çektin onlar değil anlaştık mı tatlişim..
Teşekkür ederim canım sana da bu arada geçmiş olsun . Evet çalışmıyorum evdeyim bu yüzden daha çok düşünüyorum sanırım:/

İyi geceler ... Ben bir yıl önce boşandım şiddet yüzünden.. ama kendimi iyi hissetmiyorum. toparlanamadım bir türlü öz güven eksikliği yarattı. bu olay bende nasıl daha iyi olabilirim kendimi değersiz hissediyorum sanki...ilk tanıştığım kişiyle evlenip bunları yaşamak canımı çok acıtıyor...Evliliğim süresince hiç iyi şeyler yaşamadım şiddet, hakaret, ailemle görüşmemi yasaklayan, aslında bir ruh hastası ile evliydim kurtuldum... ama bu durum çok zor geliyor
1 yıl uzun bir süre değil. Normal bu hisler. Endişe etmeyin. Hayırlı böyleymiş diyin. Bunu bir sınav olarak görün. Bir diyet ödedim ve hayattan mutluluk alacağım var deyip Herşeyin daha iyi olacağına inancınızı kaybetmeyin. Çok dua edin. Bir amaç edinin. Hepsi geçiyor. Su akıp yolunu buluyor merak etmeyin. Hersey sizin elinizde. Kimse birşey yapamaz .

Her kesin başına sebepsiz gelebilir boyle şeyler. Insan güçlü olması lazım kendini düşünmesi lazim.hayat çok kısa mutlu güzel yaşamak varken neden kendini yipratiyorsun.bence keyfina bak gez toz hayatin tadini çıkar

Ne kadar sanslisin aslinda ama farkinda degilsin. Bosanan iki yakin arkadasim da su an o kadar mutlu ki anlatamam. Oyle bir kozun var ki simdi, karsina cikan insanlara ne isteyip ne istemedigini cok iyi anlatabilecek, o tarz insanlari sip diye taniyip eleyeceksin. seni el ustunde tutacak biri mutlaka olacak. Sen bu surede ya ise gir ya da seni mutlu edecek seylerle ilgilen. gun gelecek gulup gececeksin simdiki umutsuzluguna

İyi geceler ... Ben bir yıl önce boşandım şiddet yüzünden.. ama kendimi iyi hissetmiyorum. toparlanamadım bir türlü öz güven eksikliği yarattı. bu olay bende nasıl daha iyi olabilirim kendimi değersiz hissediyorum sanki...ilk tanıştığım kişiyle evlenip bunları yaşamak canımı çok acıtıyor...Evliliğim süresince hiç iyi şeyler yaşamadım şiddet, hakaret, ailemle görüşmemi yasaklayan, aslında bir ruh hastası ile evliydim kurtuldum... ama bu durum çok zor geliyor
size tavsiyem kesinlikle bir hobi edinmeniz . Bir aktivite edinirseniz yeni tanisacaginiz insanlarla konusucak biseyleriniz olmaya baslar ve ortaya bir urun cikarsa guzel geri donusler olur size . Kendinizde degisiklikler yapmanizda yuksek olcude yarar saglar fazla kilomuz varsa zayiflamak icin gozunuzu karartabilirsiniz yada saclarinizin rengini degistirin kendinize biraz baktiginiz zaman goruceksiniz ne kadarda degerli oldugunuzu

Yenimi ayrıldınız acaba .bnde aynı duygular içerisindeyim .çok ağır bir yük kaldıramıyorum .üstelik haklı olmama rağmen yinede çok üzgünüm .

Back
X