Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk olmaması en büyük avantaj kesinlikle. Çok uğraştım tam 2 kez tekrar tekrar şans verdim ama 3. Son oldu artık dönüşü de kalmamıştı bitti şükür. Gelecekten korkuyorum biraz sanırım ben, ne olacak nasıl olacak çok düşünüyorumGeçecek canım.
Çok çok mutlu olacaksın inşallah.
Kangreni kesmezsen insanı öldürür...
Sen hayatin en başinda say kendini![]()
Ben Mahkemeye girmeden önce çok zorlandım beklerken, salonun önünde ağlayan ayılan bayılan çok korkuttu beni. Ama içeri girince Rabbim bi ferahlık verdi sanki zaten Hakim emin misiniz dedi ikimiz de evet dedik çıktı, duruşma tutanağını imzaladık o kadar toplam 5 dakika ancak sürmüştür. Çıktıktan sonra da ayrı kapılardan çıktık görmedim bir daha. Aynı Kurumda çalışıyoruz sadece o kısmı kötü. Ayrı yerlerdeyiz ama aynı çatı altında olmak beni huzursuz ediyor.
Bilmiyorum karmakarışık bir an oluyor kötüyüm bir an gayet iyiyim, karışık fazlasıyla. Geçeceğini biliyorum, çok kötü şeyler yaşattı bana ama zor yine de.
Aynen öyle canım. Zaten bu noktaya gelinmezdi birşeyler bitmiş olmasa. Eğer Allah o Mahkeme günü ayıracaksa yollarınızı Rabbim yardım ediyor inan anlamıyorsun ne olduğunu. Ben önceden o anı düşününce nefesim kesilirdi, ama öyle kolay oldu ki tek damla gözyaşı dökmeden girip çıktım. Allah sana da yardım etsin inşallah hayırlısı bu ise tabi.
İnşallah canım benim. Allah utandırmasın. Boşanıp pişmanım diyen ben bir kadına rastlamadım hiç.Hayırlısı bu olduğundan eminim. Zira çok defa hiç birinde de olmadı geriye baktığımda yazık etmişim kendime diyorum sadece. Alnının akıyla atlatırım inşallah![]()
Eski konunu okudum senin canım. Eşlerimiz birbirine çok benziyor hatta yaşadığımız da ben de gittim 2 kez aileme. 3. Olduğunda da açtım davayı artık. Karar verince ve emin olunca yardım ediyor Allah...Hayırlısı bu olduğundan eminim. Zira çok defa hiç birinde de olmadı geriye baktığımda yazık etmişim kendime diyorum sadece. Alnının akıyla atlatırım inşallah![]()
Eski konunu okudum senin canım. Eşlerimiz birbirine çok benziyor hatta yaşadığımız da ben de gittim 2 kez aileme. 3. Olduğunda da açtım davayı artık. Karar verince ve emin olunca yardım ediyor Allah...