hakkında hayırlısı olsun canım.hiç bir kadın kolay kolay yuvasını bozmaz o noktaya geldiyse zaten telafisi olmuyor. 7 ay oldu benimde öncesinde bir çok gözyaşı döktüğüm için dava anında ve sonrasında bende ağlamadım. annem ve babam yaşlı olduğu için davanın görüleceğini bile söylememiştim dilekçe vereceğiz dedim aynen seninki gibi 5 dk bitti ve bizde senin gibi aynı kurumda çalıştığımız için beraber çıkıp iş yerine geldik çalışmaya devam ettim o izin almış gitti.( bu kadar güçlü kadınları kaybedenler düşünsün).
Sonrasında tabikide karşılaştık nasılsın bile dedim. ama yaşanılanlar o kadar soğutmuş ki buz gibiydim. Sonrasında Allah büyük onun görev yerini değiştirdiler görmüyorum artık çok sık. Hala daha hesaplaşmalar oluyor bazen içimde ama verdiğim karardan pişman değilim konularını okumadım ama bu aşamaya geldiğine göre eminim seninde keşkelerin olmayacaktır. elinden geleni yapmışsındır. kitap örgü gibi oyalayıcı şeyler bul kendine. çok sevdiğim söz var gün gelir öyle bir kapı açılırki sen kapanan tüm kapılara şükredersin.