Çok guzel bir cümle kurmuşsun.bedenime girmek için değil kalbime girmek için uğraşan bir adam
Çok afedersiniz bir dahaki sefere dikkat edeceğimden emin olabilirsiniz.Çok pardon ama 3 gün önce boşandım konu zaten yeni boşanmış olmam ve yeni hayata başlamam konusunda fikirlerinizi almam konum dışında bir başlık değil yani.Kısa öz olsun dedim zaten altı yeteri kadar kalabalık.Bu konu başlığı boşandımmmm olmamalıydı bence
Sağolun :)Hayirlis olsun ama bence acele etmeyin
Amin sağolun..Çok guzel bir cümle kurmuşsun.
Hakkinda hayırlısı olsun.
Haklı olabilirsiniz ama ben eşimle toplam 5 aydır ayrıyım.Beni aramadı,sormadı,yokmuşum gibi davrandı.Ben saygımdan sokağa adım dahi atmadım o aralar aman yanlış anlamasın diye.O daldan dala atlarken.Kıracak yanlış olacak hiçbirşey yapmadım o kızlarla ekleşip konuşurken.Yeni olması kafamı karıştı sadece.Başka içimde vicdanımı rahatsız eden birşey yok :)Bence çok erken olmuş ve esinizden bir farkıniz kalmamış boşanmadan bir adamı hayatınıza almakla
Dediğim gibi eşim beni aldattıktan sonra içimde öldürdüm onu.Aşk derseniz aşk değil sadece içimde unuttuğum bazı şeylerin yeşermesi..Hayırlısı diyelim..siz kendinizi daha iyi tanirsiniz...yara bandimi yoksa gercekten bir aşkmi?
Çok doğru sağolun..Adam doğru biri olsa bile zamanlaman sığınacak liman ararken dibi görmekte var yanlış işte diyeceklerim bu kadar...
Ya nasip :)) Kendisi yazar şiirlerini okuyup beğeniyordum.Sanırım bol like yapmam dikkatini çekti birgün yazdı bana öyle başladıDaha cok erken bunun icin.cunku yine umdugunuzu bulamassaniz cok kotu cakilirsiniz psikolojik olarak Allah korusun.zaman biraz kendinizi dinlemek iyi gelicektir hem ruhunuza hem kendinizi anlamaya.gecmise sunger cekmenize cok sewindim umarim hersey cok guzel olur sizin icin..bu arada nerden buldunuz bosanir bosanmaz yeni birini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?