Boşandımmmmm!!!

flyy3535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
130
127
103
29
Sonunda o pislikten boşandım.En güzel,en güçlü,en iyi halimle karşısına çıkıp sallayıverdim onu hayatımdan.Burda öncelikle hepinizin desteklerine sonsuz teşekkürler.Kiminiz annelik,kiminiz kardeşlik,ablalık yaptınız..2 ay boyunca kendimi odalara kapattım,aynalara küstüm,ondan başkası olmaz dedim..
Taaki birkaç güne kadar.Hayatıma biri girmek üzere korkularım var.Bizim evliliğimiz bitmişti çoktan bakmayın daha 3 gün önce boşanmış olmama..Aldatılmış olmam zaten başlı başına kalk ve silkelen dememe neden oldu.Karşımdaki kişide bir evlilik yapmış eşimin aksine kariyerli,kültürlü,duruşu,kendine güveni olan bir adam.Beni taşıyabilecek..
Çok mu erken yoksa yanlış giden birşey yok herşey normal mi sizce.Uzun zamandır özlediğim o koku,gözlerime yıllardır hiç saplanmayan o ılık ılık bakışlar,bedenime girmek için değil kalbime girmek için uğraşan bir adam..Korkularım yüzünden kaybetmek istemiyorum.Güvenemiyorum diye de belkide şansım olacak o kişiyi kaçırmak istemiyorum.
Aradığımız şeyler,karakterimiz,hayata bakışımız herşeyimiz aynı.En önemlisi hayattan ne istediğini biliyor.Acelem yok acelesi yok.İstediği zaman ve yaşayamadıklarımı yaşatmak.Yaşatamadıklarımı yaşamak istemesi.Ailesi çok ama çok zengin.Herşeyin en iyisini en güzelini görmüş yaşamış geçirmiş.Şimdi tek istediği benimde istediğim gibi paranın o sahip olamadığı o güzelliklere sahip olmak.Yoksa hemen teslim olmayıp biraz kendimi frenlemeli miyim?Akışına bırakıp ne olacağına mı bakmalıyım.
Eski eşimi unutmak,arınmak derseniz inan boşandığım gün doğdum..Çok çektirdi bana..Onu unutmak için birine teslim olmak niyetinde değilim.Belirtmek isterim.Hayat herşeye rağmen denemeye değer mi :)

daha çok yeni,bu ruh haliyle başka bir yanlış yapmayın bide,zaman herşeye ilaç biraz kendinizi dinleyin sonra daha çok yıpranırsınız

Bu konu başlığı boşandımmmm olmamalıydı bence
Çok afedersiniz bir dahaki sefere dikkat edeceğimden emin olabilirsiniz.Çok pardon ama 3 gün önce boşandım konu zaten yeni boşanmış olmam ve yeni hayata başlamam konusunda fikirlerinizi almam konum dışında bir başlık değil yani.Kısa öz olsun dedim zaten altı yeteri kadar kalabalık.

Hayatınıza başkasını almak için şu an çok erken. Belki beğenilmek ilgilenilmek hoşunuza gitmiştir ama bieaz bekleyin duygularınız netleşsin yoksa tekrar üzülürsünz.

Bence çok erken olmuş ve esinizden bir farkıniz kalmamış boşanmadan bir adamı hayatınıza almakla
Haklı olabilirsiniz ama ben eşimle toplam 5 aydır ayrıyım.Beni aramadı,sormadı,yokmuşum gibi davrandı.Ben saygımdan sokağa adım dahi atmadım o aralar aman yanlış anlamasın diye.O daldan dala atlarken.Kıracak yanlış olacak hiçbirşey yapmadım o kızlarla ekleşip konuşurken.Yeni olması kafamı karıştı sadece.Başka içimde vicdanımı rahatsız eden birşey yok :)

Adam doğru biri olsa bile zamanlaman sığınacak liman ararken dibi görmekte var yanlış işte diyeceklerim bu kadar...

Bence hemen acele etme bir iliskiye baslamak icin..

Benim esimde eski eşinden ayrılali 1 ay olmustu...biz tanistigimizda...kafada bittiyse zamanin önemi yok...45 gune biz evlendik..10 yillik evliyiz...hic birzaman gecmis bizi rahatsiz etmedi. ..hatta hic yasanmamis gibi benim icin..onun icinde...

Daha cok erken bunun icin.cunku yine umdugunuzu bulamassaniz cok kotu cakilirsiniz psikolojik olarak Allah korusun.zaman biraz kendinizi dinlemek iyi gelicektir hem ruhunuza hem kendinizi anlamaya.gecmise sunger cekmenize cok sewindim umarim hersey cok guzel olur sizin icin..bu arada nerden buldunuz bosanir bosanmaz yeni birini

Ya nasip :)) Kendisi yazar şiirlerini okuyup beğeniyordum.Sanırım bol like yapmam dikkatini çekti birgün yazdı bana öyle başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…