Boşandımmmmm!!!

Benimde umarım böyle bir güzel hikayem olur..

Kusura bakmayın ama kırıcı olabilir yazacaklarim
Yahu bu ne acele
Daha bir kaç gün önce burada uğruna konu açtığınız 3 gün önce bosandiginiz adamla olanları nasıl bu kadar kisa sürede sindirdiniz
Ne bu illa hayatımda bir erkek olmalı ısrarı
Daha bu küçük yaşta evlenip boşandıniz bir sürü şey yaşadınız hayalleriniz yıkıldı
Birazcık kendinizi dinleyin okulunuzu birakmistiniz galiba ona devam edin
Biraz ruhunuzu dinlendirin
Kendi kendinizi iyileştirmeye çalışın
Bir adamın açtığı yaraları başka adamla kapatmaya çalışırsanız onun açacağı yaraları da başka başka bir adamla mi kapatacaksiniz

Uzun zamandır özlediğim o koku,gözlerime yıllardır hiç saplanmayan o ılık ılık bakışlar,bedenime girmek için değil kalbime girmek için uğraşan bir adam.
Aşksız yapamayanlardan mısınız? Ayrıca ilişkiniz ilerleyince görürsünüz o kalbinize girmek isteyen adamı. Bununla yetinecek mi sizce? Boşanmak size bazı tecrübeler kazandırmış olmalıydı ama siz hala laylaylom...

şimdilik isim koymadan arkadaş olarak kalabilirsin hem kendini dinlersin hem de yanlış bi adım atmazsın. bazıları 1 günde geçmişi siler önüne bakar bazıları yollarca aynı kişiye bağımlı kalır. zaman ilişki konusunda çok göreceli

Şair mi ?Ünlü mü?Ozaman çok şeyler umma ünlüyse..Kim merak ettim ünlüyse özel msj atar mısın?

19 yasinda misiniz? Eger oyleyse ve hala ikinci evliliginizi yapmayi dusunuyorsaniz, hele ki bir erkekten daha yeni darbe yemisken.. Yorum yapmasam daha iyi olacak. Ama yapmadan duramayacagim lutfen kusura bakmayin. Bir de yazmissiniz ilik ilik bakislar. Biten asklar da o bakislarla baslayip bugun yasadiginiz gibi mahkeme salonunda bitiyor iste. Sutten agzi yanan birinin yogurdu ufleyerek yemesi lazim. Hadi birinci hata, hemen bir erkege siginmak neyin nesi? Biraz kafanizi dinleyip hayatinizi yolunuza koysaniz. 19 yas bunlar icin cok cok erken bir yas. Eger gercekten 19 yasindaysaniz yasitlarinizin bulundugu yerlere bir bakmanizi tavsiye ederim, yoksa ilerde baktiginizda cok pisman olacaksiniz.

Abla bi bismillah çek önce bu ne acele yahu? Daha 5 dk önce boşanmış adam/kadın 2 günde takmış koluna sevgiliyi fellik fellik geziyor ne ayıp olur.
He hayatından atma onu tabii de tutup da hemen sevgilim sözlüm nişanlım diye dolanma, bir nefes al kendine gel, bekarlığın tadını çıkar. Koca kaçmıyor etraf koca dolu.
Abla dedim de sen 19 yaşındaymışsın ya gerçek mi bu?

Denemeye değer ama kaplumbağa hızında deneyin derim. Zira yanlış kararlar almak icin su anki konumunuz cok musait. Gozlemleyin, tanimaya calisin ama asla acele etmeyin.

Herseyin en iyisini görmüş yasamis, cok zengin bir sair.
Yasayamadigin herseyi ben yasaticam dedi.
Kac yasinda, hic gorustunuz mu.
Like yaparak tanismissin nihayetin de.
Tum ozelini paylasacak kadar tanima Şansın oldugunu sanmıyorum ama uzulme ben yasatirim sana diyebilmis. Ilginc bir yaklasim.
Henuz 19 yaşındasin.
Lutfen okulunu oku ayaklarin ustunde durmayi hedefle. Tek tutanagin kendin olmaya calis.
Ask icin daha cok vaktin var.

Henüz erken, bir hata daha kabul eder mi bedenin düşün taşın iyice karar ver acelecilik yapma kendin için ince ele sıkı doku

Bu ne hiz? Demek istiyorum

Yangindan mal kacirir gibi bu ne acele? Yazdiklarini okurken ben bile nefes nefese kaldim.

Eski eşinizin bıraktığı boşluğu şuanki kişiyle dolduruyor gibisiniz. Acele etmeyin herşeyin hayırlısı

Biriyle tanışmak ve birini sevmek için çok erken DEĞİL. Çünkü zaten evlilik sürecinde yaşadıklarınızla hayatınızda adama olan sevginiz saygınız BİTMİŞ Kİ boşanma kararı almışsınız. Ve uygulayıp boşanmışsınızda. Ama yeni kararlar almak için ERKEN.Bu yüzden zaten söylemişsiniz acelesi yok acelemiz yok diye.O zaman sorunda yok :))) Kısmetin ne zaman nerden geliceği belli olmaz. Şimdilik sadece görüşün kalbinizin yeniden atmasının tadını çıkarın ve zamana bırakın.Erken kararlar almadığınız sürece ortada sorun yok demektir :)

Sakın hata yaparsın bak hem ne bu acele ayol. Hele ruhundan bir at silkelen cektıklerini. Git bir tatil yap uzaklas her seyden gez toz il dısına cık bacım. Hayatın tadını cıkar ayol. Aaa hayatını yasa sonra hazır oldugunda biri ile iliskiye basla

Daha 1-2 hafta önce açtığınız konuda hala umudum var, yeşil ışıl yaktım ama eşim oral bile olmadı dediniz. Bu ne hız? Öyle şeyler yazmışsınız ki sanki çok uzun zamandır yalnız gibi. Uzun süredir bu adamı bekliyor gibi. Aşkı meşki bırakın okuyun daha yaşınız 20. Arkadaşımın sınıfında 38 yaşında adam vardı. Adam 40 yaşına gelirken engelliler öğretmeni oldu. Bence şu an planlarınız bununla ilgili olsun. Bildiğim kadarıyla ailenizin maddi durumuniyi

Daha 1- 2 hafta önce ki konuda eşime yeşil ışık yaktım ama mesajım cevap bile vermedi , hala umydum var dediniz. Bu acele ne, hangi ara tanışıp böyle oldu. Öyle bir yazmışsını ko uzun zamandır yalnız 30 lu taşların üzerinde zanneder okuyan. Yaşınız daha 19 önce okuyun. Anladigim kadari ile ailenizin maddi durumu iyi, özel ders alın üniye hazırlanın hızlandırılmış olarak. Hala aşk meşk yapmayın lütfen.

Hayırlı olsun boşanmanız. Ancak yeni biri konusunda tavsiyem, 9-10 ay flört edin derim. Ama takdir sizin, zaten yasalara göre kadın hemen evlenemiyor. Bekleme ( iddet) süresi var. 300 gün. Kaldırılabiliyor mahkeme kararıyla.

Konu bosandim degil gibi daha cok
merak ediyorum korkmuyor musunuz tekrar ciddi bir iliskiden ?

Hep soyle dusunuyorum
bir olmadi hadi
ikide olmadi
artik etraf 3 olana kotu bakar diye dusunuyorum
malesef hayatimiz " elalem ne der " cimlelerine sikistirilmis .

Daha bence cok erken
ince eleyip sık dokuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…