Darp ve şiddeti,ihaneti kötü muameleyi sineye çek demek ne de olsa kol kırılır yen içinde kalır demek daha mı insaflı?
Kaldı ki tek tip yorum almak istese etrafında sizin gibi bir dünya eşi dostu vardır?bizim düşüncemiz size neden sorun oluyor ki?
Sen boşanma ayol.yukarıda saydıklarımı sineye çek otur.
o sıkıntı darpsa ayyaşlıksa kumarbazlıksa peki? sorunları ayırmamışsınız şimdi ben onları kastetmiyorum demeyin.birileri eşleriyle dertlerini paylaştığı anda hic düşünmeden "hemen boşa, sepetle o adami, yol ver gitsin, ben olsam 1 dk durmazdim yaninda" vs vs tarzinda yaklasimlarin çokluğunun. ki
1- uyeler hakkinda konu acmak yasakKızlar farkinda misiniz birileri eşleriyle dertlerini paylaştığı anda hic düşünmeden "hemen boşa, sepetle o adami, yol ver gitsin, ben olsam 1 dk durmazdim yaninda" vs vs tarzinda yaklasimlarin çokluğunun. Sikintisini paylasarak hafifletmeye calisan ve o esnada çoğunlukla objektif düşünemeyen kişiler bu durumlardan fazlasiyla etkilenebilir, hatta gaza gelebilir
Yorum yaparken en önemli şey empati kurabilmek olmali bence. Ve daima yapıcı olunmali.
Takip ettigim bazi konular ve bazi insanlar var. Gerçekten çok acımasız olabiliyorlar.
Düşünmeden hatta belki istemeden yuva yikmaya sebep olanlar var. Biraz daha duyarli ve dikkatli olunsa daha iyi olmaz mi?
Benim kastettigimden ziyade senin anladigin (ya da anlamadigin) sey daha önemli benceo sıkıntı darpsa ayyaşlıksa kumarbazlıksa peki? sorunları ayırmamışsınız şimdi ben onları kastetmiyorum demeyin.
Olmasını da dilemem hep mutlu mesut yaşayın:)Yo çok şükür boşanma gibi bir düşüncem yok. Zaten o saydiginiz şeylerin anlamlarini bile bilmem yasamadigim icinbenim bahsettiğim şey döven vuran kiran aldatan adamlarla ilgili değil ki? Keşke okudugunuz konuyu anlayabilseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?