Boşandırma timi **

Megalith

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
139
87
18
37
Kızlar farkinda misiniz birileri eşleriyle dertlerini paylaştığı anda hic düşünmeden "hemen boşa, sepetle o adami, yol ver gitsin, ben olsam 1 dk durmazdim yaninda" vs vs tarzinda yaklasimlarin çokluğunun. Sikintisini paylasarak hafifletmeye calisan ve o esnada çoğunlukla objektif düşünemeyen kişiler bu durumlardan fazlasiyla etkilenebilir, hatta gaza gelebilir

Yorum yaparken en önemli şey empati kurabilmek olmali bence. Ve daima yapıcı olunmali.

Takip ettigim bazi konular ve bazi insanlar var. Gerçekten çok acımasız olabiliyorlar.

Düşünmeden hatta belki istemeden yuva yikmaya sebep olanlar var. Biraz daha duyarli ve dikkatli olunsa daha iyi olmaz mi?

cıkssss,kk da yapılan yorumlar evlilikleri perçinliyor.kocası hakkında atıp tutmayla konu açıyor.yorumcular kocayı kötülemeye başlayınca ama benim kocam iyidire dönüyor konu.yani meraklanma burada ayrıl dendi diye kimse ayrılmıyor.hatta gerçekten ayrılmaları gerekenler bile inatla devam ediyorlar.

Bence kimse direk boşan demiyorki hepimizin başından geçen şeyler var ve bunları örnekleyerek yorumlar yapıyoruz insan bazen doğruları göremiyor farklı farklı bakış açıları benzer olayları okuduğunda en doğruyu bulması daha kolay oluyor ve eminimki herkes kendini önce bir konu sahibinin yerine koyuyor.

şimdi size biraz katılıyorum biraz katılmıyorum :

1.si bazı ablaların burda eşleri aldatıyor , sevgili yapıyor , sanal alemde kendine yeni bir hayat kuruyor, eşini dövüyor eve çoluk çocuğa eşine hayrı yok ama o ablalar ben eşimi seviyorum diyip göz yumuyor . Bre güzel kardeşim aldatmanın 1i 2si olmaz. O heriften cacık olmaz , diyerek boşan diyoruz..

2.si kimileri de en ufak birşey i sorun ediyor . Kaynanam bana gelin dedi , görümcemin gözünün üstünde kaşı var, eşim bugün eve ekmek almadı .., diyerek boşanmak istediklerini söylüyorlar bizde ona da tamam sende boşan sen bilirsin diyoruz . Çünkü böyle küçük meselelerden boşanmak isteyen bir insan a ne kadar söz söylesen boş ..

Evet bazı kişiler empati yapmıyor ama 1 elin 5 parmağıını farklı yaratan Allah insanların da karakterlerini ayrı yaratmış . Birine hoş gelen ötekine boş gelir.
Birinin göz yumduğu şey e diğeri çok sert tepki verebilir.

Darp ve şiddeti,ihaneti kötü muameleyi sineye çek demek ne de olsa kol kırılır yen içinde kalır demek daha mı insaflı?
Kaldı ki tek tip yorum almak istese etrafında sizin gibi bir dünya eşi dostu vardır?bizim düşüncemiz size neden sorun oluyor ki?
Sen boşanma ayol.yukarıda saydıklarımı sineye çek otur.

Karısına hakaret edip şiddete eğilimli olan,ailesine ezdiren,hiçbir isteğini dikkate almayan çözüm bulmayı reddeden her suçu karısına yükleyen kumarbaz alkolik ve kavgacı bir adamla olan evliliğe şans verilmeli diyosanız vicdanınızdan şüphe ederim zaten buradaki kadınlar konu açıyolar bahsettiğim sıfatlara sahip kocalar hakkında 2 saat sonra kocalarını övüp onlardan taraf oluyolar o yüzden herkes dediğiyle kalıyo.

Çoğunlukla aldatma, şiddet gibi durumlarda boşanma önerisi veriliyor ki doğru bir şey; o zaman boşanmasa ne zaman boşanılır ki?

Ama nadiren gerçekten gereksiz yere boşanmayı öne sürenler de oluyor ki onlar da arada kaynayıp gidiyor nasilsa, ciddiye alınmıyor.

Ben de tam tersine ciddi sorunlar olan durumlarda "bir yuva kolay kurulmuyor, boşanma sakın" diyenlere ifrit oluyorum. Kadın defalarca aldatılmış oluyor, her gün dayak yiyor, bazıları da bunu yuvadan sayıyor.

Yo çok şükür boşanma gibi bir düşüncem yok. Zaten o saydiginiz şeylerin anlamlarini bile bilmem yasamadigim icin benim bahsettiğim şey döven vuran kiran aldatan adamlarla ilgili değil ki? Keşke okudugunuz konuyu anlayabilseydiniz.

birileri eşleriyle dertlerini paylaştığı anda hic düşünmeden "hemen boşa, sepetle o adami, yol ver gitsin, ben olsam 1 dk durmazdim yaninda" vs vs tarzinda yaklasimlarin çokluğunun. ki
o sıkıntı darpsa ayyaşlıksa kumarbazlıksa peki? sorunları ayırmamışsınız şimdi ben onları kastetmiyorum demeyin.

1- uyeler hakkinda konu acmak yasak
2- herkesin kendi fikridir, yaklasimidir, elbette bosanma cocuk oyuncagi degildir, sahsim adina da kimseye 'bosan ayol' dedigimi hatirlamiyorum
3- bu tip ayar verir tarzdaki konulardan hoslanmiyorum
4- konu kapanir

e kadın adamın bütün kötü özelliklerini sayıyor kendisini bulunmaz hint kumaşı gösteriyor. İnsanlarda doğal olarak boşan diyor. Ama dediğiniz gibi gereksiz konularda boşan yorumları yapan insanlar bana da saçma geliyor. Kendi başına gelse ne yapar acaba diye düşünmeden edemiyorum :)

Konuyu düzenlemem mi gerekiyor diye baktım ama gerek olmadığını gördüm. Yine anlamadan algilayamadan çullananlar var :)

Olmasını da dilemem hep mutlu mesut yaşayın:)
dert olmayan bir şeyi kendisine dert edinenlere boşanın diyen de bir elin parmaklarını geçmez.sözün özü kötü örnek de emsal teşkil etmez.gerçek sorun karşısında boşanın yada sineye çekebiliyorsanız çekin denir.genelleme yaptığınız için o şekilde cevap verdim.yoksa şükür okuduğumu anlayacak kadar eğitimin ve az buçuk zekam var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…