Hep böyle üzerinize vazife olmayan şeyleri iş görür müsünüz kendinize?Lüzumsuz gormedigim icin.
Su an cok duygulandim :) benimle ayni fikre sahip birinin olmasi ne hoş :) diger fikirlere de sonsuz deger veriyorum tabi ki ama tepkiler normal olduğu müddetçe.Ben de cok nadir de olsa gereksiz bosan yorumlarina rast geldim.İnsanlarin kendi baslarina gelince bu kadar kolay rest cekemeyeceklerine inaniyorum.Bilmiyorum kafasi karisik biri gaza gelebilir belki ama insan yine de kendi kararini en nihayetinde kendi vermeli...
Ohh çok teşekkür ederim. Icim bir rahatladi sorma. Bu gece rahat uyuyabilecegim :)Hep böyle üzerinize vazife olmayan şeyleri iş görür müsünüz kendinize?
Ne kadar çirkin boşandırma timi ne demek,rahat ol kimse 3-5kişi boşan dedi diye boşanmazda evlenmezde.
Yok yani için rahat olsun.
yeni uyelerde boyle bi sevda var dostum, bu tip konularin kacincisi bu, bilemedim ben..Uzun suredir burdayım, kavga-şiddet-aldatma durumlarından başka bir konuda boşanın lafını eden kimseyi görmedim.
Yine bekleriz.Ohh çok teşekkür ederim. Icim bir rahatladi sorma. Bu gece rahat uyuyabilecegim :)
Cok saygısız birisinKonuyu düzenlemem mi gerekiyor diye baktım ama gerek olmadığını gördüm. Yine anlamadan algilayamadan çullananlar var :)
Yok yok, ben bosandigim için herkesi teşvik ediyorummeryemd42777264 .!.:Cok saygısız birisin
Dolayli yoldan herkesin zekasina hakaret edecegine biraz kendini sorgula
Kimse esim bana canim cicim demedi bu aksam bana cicek almadi bu aksam yemegi o yapdi ve türevleri tarzinda konukara bosan demez zaten
Isin icinde hakaret küfür alkol sorumsuzluk veya aldatma olur muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?