Boşandırma timi **

Su an cok duygulandim :) benimle ayni fikre sahip birinin olmasi ne hoş :) diger fikirlere de sonsuz deger veriyorum tabi ki ama tepkiler normal olduğu müddetçe.

Hep böyle üzerinize vazife olmayan şeyleri iş görür müsünüz kendinize?
Ne kadar çirkin boşandırma timi ne demek,rahat ol kimse 3-5kişi boşan dedi diye boşanmazda evlenmezde.
Yok yani için rahat olsun.
Ohh çok teşekkür ederim. Icim bir rahatladi sorma. Bu gece rahat uyuyabilecegim :)

Konuyu düzenlemem mi gerekiyor diye baktım ama gerek olmadığını gördüm. Yine anlamadan algilayamadan çullananlar var :)
Cok saygısız birisin
Dolayli yoldan herkesin zekasina hakaret edecegine biraz kendini sorgula
Kimse esim bana canim cicim demedi bu aksam bana cicek almadi bu aksam yemegi o yapdi ve türevleri tarzinda konukara bosan demez zaten
Isin icinde hakaret küfür alkol sorumsuzluk veya aldatma olur muhakkak

Yok yok, ben bosandigim için herkesi teşvik ediyorum

Sevgili konu sahibesi, anlaşılmanız için şiddet kavga aldatma olayları dışında eften puften sebepten boşanın denilen bir konu veya konulardan örnek verebilir misiniz? Bahse girerim veremezsiniz.
Ben burdaki kadınların %80inin gerçekten çok akıllı ve ne zaman nasıl bir yorum yapması gerektiğini bilen insanlar olduğuna inanıyorum.
Hatta inanmıyorum, biliyorum..

Uyeler hakkinda konu acmak yasak.
Isim vererek veya vermeyerek, takip ettiginiz konular ve takip ettiginiz uyeler hakkinda yorumda bulunmussunuz buda uyeler hakkinda konu acma seklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…