En kücuk bi konusma istegimi sikayet olarak algiliyor beni sevmiyorsun diyor ailesinin yaptiklarini gormuyor iletisim kuramiyoruz artik boyle degildik biz..annesi surekli duygu sömürusu yapiyor kim bakcak bize evlendin unuttun bizi diyor halbuki cok düskün ailesine keske beni düsunse birazdaAyrılmak en son çare olsun...esinizle basbasa konusmanızda fayda var.
AldirmaHenuz 3 aylik evliyim 3 yildir taniyorum esimi ailesi sirf dogulu oldugum icin beni istemedi ama biz cok aşiktik cok cabaladik ve hic bisey talep etmedim ben ne altin ne dügün hic bisey sadece onunla olmak istedim esim baskasiyla evlenmem bi omur bekar kalirim dedi bu sayede evlendik ama sorunlar yeni basliyordu doguda olay oluyor oranin insani serefsiz diyorlar dinsiz diyorlar hrpsi yalanci diyorlar surekli laf sokuyorlar tembelmisiz o yuzden fakirmisiz falan sirf basörtülü degilim kapanmiyorum diye simdi de ne sen bize gel ne biz gelelim diyorlar esim tam bi annekuzusu beni suclamiyor ama asla savunmuyor da ailesini deil beni uyariyor tartisiyoruz biktim bu dislanmisliktan ustelik hamileyim napicam ben
Bunu derhal bir sekilde aşmanız gerek.iletisim kopukluğunuz büyürse daha tatsı sonuclara yol acabilir.En kücuk bi konusma istegimi sikayet olarak algiliyor beni sevmiyorsun diyor ailesinin yaptiklarini gormuyor iletisim kuramiyoruz artik boyle degildik biz..annesi surekli duygu sömürusu yapiyor kim bakcak bize evlendin unuttun bizi diyor halbuki cok düskün ailesine keske beni düsunse birazda
Bu adamın sana hiç saygısı yok.adama bak ya fikrimi almadan,oturup bu konuda ortak bi karar almadan ben korunuyor sanırken hamile kalacağımÇocuk düsuncem yoktu annesi esimi arayip aglamis torun sevemicez mi yaşıtlarimizin bi suru torunu var yazik deil mi bize hani cok aşıktiniz ertelemenin anlami ne demis benim sonradan haberim oldu ,acikcasi kontrol bende degildi bana da surpriz oldu esim planlamis yani biz sozde korunuyoduk.
Susmak en iyisi galiba kiziyorum kendime neden bu kadar zorladik evlenelim dedik diye esimi cok seviyorum ama cok uzuluyorum ya esimin bi kardesi engelli kaynana dogudan aliriz diyo saglama aldik buna lazim asil diyo ben cok kiriliyorumAldirma
Istemezlerse istemesinler
Sakin kapanayim falan deme sevmesinler seni daha iyi
Laf sokanlar kendilerine baksin gerekirse esine hic lafini bile etme ama tavrini al ezdirme sakin kendini dogulu olmak sucsa dogulu kizi almasalarmis kiymetli ogullarina
Ben nasil davranacagimi şasirdim yada ben bilmiyorum bu isiBu adamın sana hiç saygısı yok.adama bak ya fikrimi almadan,oturup bu konuda ortak bi karar almadan ben korunuyor sanırken hamile kalacağımben o adamı yolarım
sen eşinin ailesini geç de önce eşini adam etmeye bak.adam olduktan sonra zaten anasının her lafını koşulsuz yerine getirmez
Susmak en iyisi galiba kiziyorum kendime neden bu kadar zorladik evlenelim dedik diye esimi cok seviyorum ama cok uzuluyorum ya esimin bi kardesi engelli kaynana dogudan aliriz diyo saglama aldik buna lazim asil diyo ben cok kiriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?