boşanıcam galiba yeter artik

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Henuz 3 aylik evliyim 3 yildir taniyorum esimi ailesi sirf dogulu oldugum icin beni istemedi ama biz cok aşiktik cok cabaladik ve hic bisey talep etmedim ben ne altin ne dügün hic bisey sadece onunla olmak istedim esim baskasiyla evlenmem bi omur bekar kalirim dedi bu sayede evlendik ama sorunlar yeni basliyordu doguda olay oluyor oranin insani serefsiz diyorlar dinsiz diyorlar hrpsi yalanci diyorlar surekli laf sokuyorlar tembelmisiz o yuzden fakirmisiz falan sirf basörtülü degilim kapanmiyorum diye simdi de ne sen bize gel ne biz gelelim diyorlar esim tam bi annekuzusu beni suclamiyor ama asla savunmuyor da ailesini deil beni uyariyor tartisiyoruz biktim bu dislanmisliktan ustelik hamileyim napicam ben

Evet ama esim böle degildi onun bu tavri asil beni üzen..ben ona güvendim ya cok pismanim herkesi karsima aldim eşimi nasil degistirebilirim sikayetleniyorum olmuyo susuyorum olmuyo agliyorum olmuyo

sıkayet ve aglayarak olmaz
esını yanına alacak sekılde davranmalısın
sureklı sıkayet edersen laf sahıbınde batar, nolursa olsun aılesı o

Ayrılmak en son çare olsun...esinizle basbasa konusmanızda fayda var.
En kücuk bi konusma istegimi sikayet olarak algiliyor beni sevmiyorsun diyor ailesinin yaptiklarini gormuyor iletisim kuramiyoruz artik boyle degildik biz..annesi surekli duygu sömürusu yapiyor kim bakcak bize evlendin unuttun bizi diyor halbuki cok düskün ailesine keske beni düsunse birazda

Aldirma
Istemezlerse istemesinler
Sakin kapanayim falan deme sevmesinler seni daha iyi
Laf sokanlar kendilerine baksin gerekirse esine hic lafini bile etme ama tavrini al ezdirme sakin kendini dogulu olmak sucsa dogulu kizi almasalarmis kiymetli ogullarina

Bunu derhal bir sekilde aşmanız gerek.iletisim kopukluğunuz büyürse daha tatsı sonuclara yol acabilir.

Çocuk düsuncem yoktu annesi esimi arayip aglamis torun sevemicez mi yaşıtlarimizin bi suru torunu var yazik deil mi bize hani cok aşıktiniz ertelemenin anlami ne demis benim sonradan haberim oldu ,acikcasi kontrol bende degildi bana da surpriz oldu esim planlamis yani biz sozde korunuyoduk.

Bu adamın sana hiç saygısı yok.adama bak ya fikrimi almadan,oturup bu konuda ortak bi karar almadan ben korunuyor sanırken hamile kalacağım ben o adamı yolarım
sen eşinin ailesini geç de önce eşini adam etmeye bak.adam olduktan sonra zaten anasının her lafını koşulsuz yerine getirmez

Susmak en iyisi galiba kiziyorum kendime neden bu kadar zorladik evlenelim dedik diye esimi cok seviyorum ama cok uzuluyorum ya esimin bi kardesi engelli kaynana dogudan aliriz diyo saglama aldik buna lazim asil diyo ben cok kiriliyorum

eşiniz sizden gizli korunmayı nasıl bırakmış onu anlamadım
boşanmak son çare olsun (hamile olduğunuz için)
ailesi sevmesin sizi daha iyi eşinizi zamanla kendinize çekersiniz inş
o da alışamamıştır daha evliliğe, 3 ay çok yeniiii

Ben nasil davranacagimi şasirdim yada ben bilmiyorum bu isi

Susmak en iyisi galiba kiziyorum kendime neden bu kadar zorladik evlenelim dedik diye esimi cok seviyorum ama cok uzuluyorum ya esimin bi kardesi engelli kaynana dogudan aliriz diyo saglama aldik buna lazim asil diyo ben cok kiriliyorum
Terbiyesiz kadin ne demek saglam olanina aldik esas buna lazim !! Allah akil fikir versin ya soylenecek laf degil

bi kere eşinin ailesini uyarması lazm.. anne dicledeniz de doğulu alınıyo degilde alınır desin. ben rahatsız oluyorum o nasıl olmasın gibilerden konuşsun, bi daha tekrarı olursa ben de gelmem desin onu da getirmem.. bu şekilde konuşması için ikna edin eşinizi..sizin artık onun ailesi olduğunuzu benimsemesi lazım

Bebek konusunda gercekten bilgim yoktu biz iki yil sonra diye konusmustuk..bana biz evlilik icin cok fedakarlik yaptik geridonmeyiz vazgecemeyiz birbirimizden cocugu ertelemenin anlami yok diye dusundum bak oldu mutlusun dimi bide istemiyodun diyo ben de bu sozleriyle sok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…