boşanıcam galiba yeter artik

esin sana sormadan nasil korunmayi birakabiliyo bir kere den bilmeden bir hap icmis olabilirsin agrikesiciler gibi belki bebege zarar gelecrk bir sey alabilirsin bu yaptigi cok yanlis

bi kere eşinin ailesini uyarması lazm.. anne dicledeniz de doğulu alınıyo degilde alınır desin. ben rahatsız oluyorum o nasıl olmasın gibilerden konuşsun, bi daha tekrarı olursa ben de gelmem desin onu da getirmem.. bu şekilde konuşması için ikna edin eşinizi..sizin artık onun ailesi olduğunuzu benimsemesi lazım
Babasi annesi benim annem daha dun bizimleydiler babasi anneme sizin orda kömür yatagi var projesi olcakti ama halk istemedi devlet yatirim yapiyo sirf devleti sevmediklerinden dedi annemde köyumuzu boşaltmak istediler siz topraginizi birakir miydiniz ne alaka devleti sevmemekle dedi esim bi orda karsi cikti baba ne alakasi var bidaha bole konusma dedi babasi devam etti oranin insani tembel ekin eksinler bizden zengin olurlar dedi esim bagirdi bu defa orda 9 ay kis bi yaptiklari hayvancilik sen niye bu kadar sorguluyosun dedi

Babasi annesi benim annem daha dun bizimleydiler babasi anneme sizin orda kömür yatagi var projesi olcakti ama halk istemedi devlet yatirim yapiyo sirf devleti sevmediklerinden dedi annemde köyumuzu boşaltmak istediler siz topraginizi birakir miydiniz ne alaka devleti sevmemekle dedi esim bi orda karsi cikti baba ne alakasi var bidaha bole konusma dedi babasi devam etti oranin insani tembel ekin eksinler bizden zengin olurlar dedi esim bagirdi bu defa orda 9 ay kis bi yaptiklari hayvancilik sen niye bu kadar sorguluyosun dedi
ee ne güzel işte savunmuş senii ama devam mı ediyolar eşinin uyarmasına rağmen

esin sana sormadan nasil korunmayi birakabiliyo bir kere den bilmeden bir hap icmis olabilirsin agrikesiciler gibi belki bebege zarar gelecrk bir sey alabilirsin bu yaptigi cok yanlis
Hamileligin ilk haftasi karnima kramp girdi bilmiyordum ben o zaman esim isteydi aradim agrikesici almasini soledim olmaz sakin icme doktora gidelim dedi gittik kan testi istendi yaptik bhgc degeri 29 cikti doktor dollenme var dedi aglayarak ciktim sonra anlatti nasil oldugunu

Cok sinir bir durum. Hic saygilari yok. On yargilari kirmak maalesef cok zordur. Kv ile mesafe koyabilirsin. Icli disli olmayip mesafeli olabilirsin. Bu arada sen nasil istiyorsan oyle ol. Onlar istedi diye kapanma. Bu senin hayatin. Kimsenin kaliplarina girme. Her dediklerini yaparsan bunun sonu gelmez. Asla taviz verme. uzaklas biraz onlardan. Esler de nedense evlenince annelerine duserler. Genelde oyle. Annesini esine kotulersen daha da anneci olur. Birak dinle sadece. Yorum yapma ama gerektiginde de ezdirme kendini, tavrini da koy. Bu arada esinle su iletisim meselesini cozmeniz lazim. Ve artik sizin ailenizin anneler babalar degil de siz ve bebeginiz oldugunu esin ogrenmeli. Oncelik sizin yuvaniz olmali. Yoksa senin ailen benim ailem tartismalari yuvayi yikar. Kv nin seni sevmesini bekleme. Bastan istememis bir de zaten on yargili. Bu saatten sonra onun dusuncelerini degistiremezsin. Sadece uzaklasabilirsin. Mesafe koyarak kafani biraz rahat tutabilirsin.Seni ezmeye pasifize etmeye calisiyorlar asagilayarak. Dogulu batili ile olmaz bu is; insanlik onemli. Onlar cok mu asimis. Hangi devirde yasiyorlar. Sizin evlendiginizi artik kabul etmeliler. Bu laflarla esini senden sogutmaya calisiyirlar. Keske hemen bebek yapmasaymissiniz en azindan evlilik oturana kadar.

ee ne güzel işte savunmuş senii ama devam mı ediyolar eşinin uyarmasına rağmen
Galiba ilk uyarisiydi babasi o tepkiyi hic beklemiyordu ondan sonra hic konusmadi sustu gun boyu,annesi de anneme biz acik gelin istemeyiz demis bole devam ederse gelmeyiz onlarda gelmesin demis annemde en iyisi bu oglunuza soyleyin o zaten sahip cikar esine demis anneside bize gelmemeyi tercih ederse sileriz onu demis ama esime soyleyemiyorlar cesaret edip anca beni ve annemi uzmek niyet

Cok sinir bir durum. Hic saygilari yok. On yargilari kirmak maalesef cok zordur. Kv ile mesafe koyabilirsin. Icli disli olmayip mesafeli olabilirsin. Bu arada sen nasil istiyorsan oyle ol. Onlar istedi diye kapanma. Bu senin hayatin. Kimsenin kaliplarina girme. Her dediklerini yaparsan bunun sonu gelmez. Asla taviz verme. uzaklas biraz onlardan. Esler de nedense evlenince annelerine duserler. Genelde oyle. Annesini esine kotulersen daha da anneci olur. Birak dinle sadece. Yorum yapma ama gerektiginde de ezdirme kendini, tavrini da koy. Bu arada esinle su iletisim meselesini cozmeniz lazim. Ve artik sizin ailenizin anneler babalar degil de siz ve bebeginiz oldugunu esin ogrenmeli. Oncelik sizin yuvaniz olmali. Yoksa senin ailen benim ailem tartismalari yuvayi yikar. Kv nin seni sevmesini bekleme. Bastan istememis bir de zaten on yargili. Bu saatten sonra onun dusuncelerini degistiremezsin. Sadece uzaklasabilirsin. Mesafe koyarak kafani biraz rahat tutabilirsin.Seni ezmeye pasifize etmeye calisiyorlar asagilayarak. Dogulu batili ile olmaz bu is; insanlik onemli. Onlar cok mu asimis. Hangi devirde yasiyorlar. Sizin evlendiginizi artik kabul etmeliler. Bu laflarla esini senden sogutmaya calisiyirlar. Keske hemen bebek yapmasaymissiniz en azindan evlilik oturana kadar.
Ne guzel yazmissiniz inanin cok iyi geldi cok guzel tavsiyeler tesekkur ederim uygulicam kesinlikle,biz cok karma bir aileyiz türke verdigimizde var aldigimizda cocuklari oldu hepsinin o cocuklari kurt turk diye ayirmak mumkun degil biz hic ayrim yapan olmadik karsimiza ayrim yapanda cikmadi zaten ilk kürtsün istemeyiz dediklerinde biz aile de ķürtlu türklu sok yasadik terbiyesizlik ettiler ama vazgecmedik cok sevdik ama esim cok anneci cok.

boşanmak o kadar kolay olmamalı...sizin suçunuz olmayan şeylere alınganlık yapmayın bence..ailesi böyle şöyle dedi diye yuva yıkılmaz

boşanmak o kadar kolay olmamalı...sizin suçunuz olmayan şeylere alınganlık yapmayın bence..ailesi böyle şöyle dedi diye yuva yıkılmaz
Surekli bole devam etmesinden cok korkuyorum ne yapmaliyim bilmiyorum bi sure telefonla dahi aramamayi bu sekilde tepkimi dile getirmeyi dusunuyorum ama esim mutlaka basimda hadi amnemi ara hadi ara diye bekler biliyorum buda gercekten yipratiyo ..

zamanla size alışırlar...iyilik yap denize at, balık bilmezse haluk bilir diye boşa dememişler..siz iyi niyetinizi göstermeye devam edin bence..

Bir de bu irkcilik tartismalarina sakin girmeyin. Onlarin fikirlerini degistiremezsiniz. Sadece mesafe koyabilirsiniz. Gitmeyin gelmeyin gerekirse. Esiniz gitsin annesine cok istiyorsa. Size deger vermeyen insanlara gidip sinirlerinizi yipratmaya gerek yok. Bayramdan bayrama cok onemli gunlerde gidin. Onda da mesafeli olun.

zamanla size alışırlar...iyilik yap denize at, balık bilmezse haluk bilir diye boşa dememişler..siz iyi niyetinizi göstermeye devam edin bence..[/QUOTE
Susuyorum sadece laf sokuyorlar tebessum ediyorum daha da sinirlendiriyor bu alayci tavrim ,normalde sivridir dilim inatciyimdir ayni zamanda esim icin susuyorum,esim yanimda olsa tamam seni oldugun gibi kabul etmiyorlarsa seni zorlayamam sadece kendim evlerine giderim dese hic sıkıntım kalmıcak benim onlara ihtiyacım yok bisey duymazsam üzülmem,tek istegim bu

Bir de bu irkcilik tartismalarina sakin girmeyin. Onlarin fikirlerini degistiremezsiniz. Sadece mesafe koyabilirsiniz. Gitmeyin gelmeyin gerekirse. Esiniz gitsin annesine cok istiyorsa. Size deger vermeyen insanlara gidip sinirlerinizi yipratmaya gerek yok. Bayramdan bayrama cok onemli gunlerde gidin. Onda da mesafeli olun.
Aklimi okudunuz az önce bi kullaniciya esimin beni anlamasini beni ailesi ile biraraya getirmek icin zorlamamasini istiyorum bu sekilde çözülecek hersey dedim,bunu esime nasil anlatabilirim peki daha dun tartistik bikac gun beklemeliyim sanirim

Kadin korunmayi birakip eşinden belki saklayabilir ama bir erkek nasil saklayacak? Biz mi yanliş biliyoruz bazi şeyleri acaba?
Siz büyük ihtimal geri çekilme yöntemini(!)
Kullaniyordunuz. Ama o zaman bile anlar kadin.
Ailesiyle muhatap olmayin takmayin söylediklerini siz umursamaz oldukça değişek bazi şeyler.

Acikca soyleyebilirsin esine. Ailesinin irkci tutumunun hosuna gitmedigini, seni sen olarak gormediklerini, on yargili olmalarinin ve surekli laf carpmalarinin seni uzdugunu soyleyebikirsin. Sakince bagirmadan konus. Kimse ailesinden kopamaz de. Onlar senin ailen saygim var ancak onlarin bana saygisi oldugunu dusunmuyorum boyle hissediyorum o yuzden sen ne zaman istersen git gor ama beni bu konuda zorlama. Ben saba baski yapmiyorsam sen de bana yapma. Biz bir aile olduk. Hayatin zorluklarini beraberce gogus germek icin. Bu sevgimizi de bebegimizle taclandiriyoruz. Senin ailen benim ailem meseleleriyke birbirimizi yipratmayalim. Artik biz olduk biz variz. Gidip anneni babani girwbilirsin ama lutfen istenmedigim yere beni goturup uzulmeme sebep olma de ve sonra sus. Erkeklerin jetonu gec duser. Dusunsun biraz. Soylediklerini sindirsin. Sonra da kesin tavrini koy ve asla da taviz verme.

Bir daha da sen korun esine guvenme. Ikinci cocuk da okursa daha zor olur hersey senin icin.

Back
X