- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
Hemen hemen tüm mesajlarınızı okudum... Eşinizin size yaptığı çok büyük bir haksızlık evlilik bu ortak karar almak gerekir.
Benimde eşim Kürt bende Türküm. Bunda utanılacak çekinilecek bir durum yok açıkça yazabilirsiniz...
Benim anam babam hiç incitmedi eşimi bir konuşacaksa bin düşündüler..
Zaten eşimde üzerine alınmaz ortada bir yanlış varsa açık açık eleştiririz hep birlikte...
Sen ilk önce bu eleştirileri lütfen kişiselleştirme sana yada bütün bir ırka yapılan bir eleştiri değil.
Eğer onlarda genelleme yapıyorlarsa onların CAHİLLİKLERİ..
İnsanın doğusu, batısı olmaz. İnsan insandır. Sadece iyi ve kötü olarak...
Aslında bir Kürt kızı olarak bebeğe çok düşkün olman gerekirdi( bana yapılan baskılardan dolayı biliyorum) ama demek ki evliliğinde iyi gitmeyen şeyler vardı ki düşünmedin bebeği.
Bende severek evlendim ve eşimin ailesi tarafından hep mutsuz edildim her türlü konuda...Boşanma durumuna getiriyorlar her defasında ama eşimi seviyorum.
Sana tek tavsiyem kv,kp hiç umrunda olmasın söyledikleri, eşinede asla sürekli onları kötüleme..
Hem eşin seni korumuyorda değil savunuyor bunlarıda görmeye çalış..
Benimde eşim Kürt bende Türküm. Bunda utanılacak çekinilecek bir durum yok açıkça yazabilirsiniz...
Benim anam babam hiç incitmedi eşimi bir konuşacaksa bin düşündüler..
Zaten eşimde üzerine alınmaz ortada bir yanlış varsa açık açık eleştiririz hep birlikte...
Sen ilk önce bu eleştirileri lütfen kişiselleştirme sana yada bütün bir ırka yapılan bir eleştiri değil.
Eğer onlarda genelleme yapıyorlarsa onların CAHİLLİKLERİ..
İnsanın doğusu, batısı olmaz. İnsan insandır. Sadece iyi ve kötü olarak...
Aslında bir Kürt kızı olarak bebeğe çok düşkün olman gerekirdi( bana yapılan baskılardan dolayı biliyorum) ama demek ki evliliğinde iyi gitmeyen şeyler vardı ki düşünmedin bebeği.
Bende severek evlendim ve eşimin ailesi tarafından hep mutsuz edildim her türlü konuda...Boşanma durumuna getiriyorlar her defasında ama eşimi seviyorum.
Sana tek tavsiyem kv,kp hiç umrunda olmasın söyledikleri, eşinede asla sürekli onları kötüleme..
Hem eşin seni korumuyorda değil savunuyor bunlarıda görmeye çalış..