boşanıcam galiba yeter artik

Hemen hemen tüm mesajlarınızı okudum... Eşinizin size yaptığı çok büyük bir haksızlık evlilik bu ortak karar almak gerekir.
Benimde eşim Kürt bende Türküm. Bunda utanılacak çekinilecek bir durum yok açıkça yazabilirsiniz...
Benim anam babam hiç incitmedi eşimi bir konuşacaksa bin düşündüler..
Zaten eşimde üzerine alınmaz ortada bir yanlış varsa açık açık eleştiririz hep birlikte...
Sen ilk önce bu eleştirileri lütfen kişiselleştirme sana yada bütün bir ırka yapılan bir eleştiri değil.
Eğer onlarda genelleme yapıyorlarsa onların CAHİLLİKLERİ..
İnsanın doğusu, batısı olmaz. İnsan insandır. Sadece iyi ve kötü olarak...
Aslında bir Kürt kızı olarak bebeğe çok düşkün olman gerekirdi( bana yapılan baskılardan dolayı biliyorum) ama demek ki evliliğinde iyi gitmeyen şeyler vardı ki düşünmedin bebeği.
Bende severek evlendim ve eşimin ailesi tarafından hep mutsuz edildim her türlü konuda...Boşanma durumuna getiriyorlar her defasında ama eşimi seviyorum.
Sana tek tavsiyem kv,kp hiç umrunda olmasın söyledikleri, eşinede asla sürekli onları kötüleme..
Hem eşin seni korumuyorda değil savunuyor bunlarıda görmeye çalış..

sen de eşine aynı hisleri yaşat.
"ailem artık seninle evli kalmamı istemiyor. mesela artık Türk damat istemiyoruz, onun çocuğunu da istemiyoruz, ayrıl ve çocuğu aldır" gibi blöfler işe yarar mı? (bu arada kürtaja kesinlikle karşıyım)
eşinin ailesi sana laf attığında gülerek cevabını ver, bozulursa ama ben şaka yapmıştım de. zamanla susacaklardır.
Bunlari yaptim s
Hemen hemen tüm mesajlarınızı okudum... Eşinizin size yaptığı çok büyük bir haksızlık evlilik bu ortak karar almak gerekir.
Benimde eşim Kürt bende Türküm. Bunda utanılacak çekinilecek bir durum yok açıkça yazabilirsiniz...
Benim anam babam hiç incitmedi eşimi bir konuşacaksa bin düşündüler..
Zaten eşimde üzerine alınmaz ortada bir yanlış varsa açık açık eleştiririz hep birlikte...
Sen ilk önce bu eleştirileri lütfen kişiselleştirme sana yada bütün bir ırka yapılan bir eleştiri değil.
Eğer onlarda genelleme yapıyorlarsa onların CAHİLLİKLERİ..
İnsanın doğusu, batısı olmaz. İnsan insandır. Sadece iyi ve kötü olarak...
Aslında bir Kürt kızı olarak bebeğe çok düşkün olman gerekirdi( bana yapılan baskılardan dolayı biliyorum) ama demek ki evliliğinde iyi gitmeyen şeyler vardı ki düşünmedin bebeği.
Bende severek evlendim ve eşimin ailesi tarafından hep mutsuz edildim her türlü konuda...Boşanma durumuna getiriyorlar her defasında ama eşimi seviyorum.
Sana tek tavsiyem kv,kp hiç umrunda olmasın söyledikleri, eşinede asla sürekli onları kötüleme..
Hem eşin seni korumuyorda değil savunuyor bunlarıda görmeye çalış..
Hic bir ırk genellemeyi haketmez haklisiniz aileniz ne guzel insanlarmis kirmamak adina düsunup konusanlardanlarmis ben fazla bisey istemiyorum ayni ortama girmek istemiyorum sadece inanin nefes alamiyorum zerdüstmüşüz dinsiz misiz cahil misiz terorist misiz omrumde duymadigim seyler duydum bi haber cikiyo sehit haberi benim dedem aglar vah vah eder ama kayinpeder bütün doguyu yakcan hepsi terorist diyo ben sok oluyorum inanin siyasi düsüncem degismeye basladi onlar yüzünden,bebegimi cok istiyorum ama sorunlar var hazir degildim fakat asla cana kiymayi düşünmedim o bana bir hediye ilk duydugumda agladim evet plansizdi yine bebegimi dusundum ayrilirsak napariz nasil olur diye

Bu iş sıkıntılı anlaşmak zor.. Bende eşimin ailesi anlaşamıyorum kültür farkı sonuçta diyorum. Önceleri yiyip bitirirdim kendimi ama şimdi yoklarmış gibi davranıyorum. Ziyaret ediyorum ama sadece merhaba merhaba.. İleriside olmayacak istemiyorum da. Onlarda beni istemiyorlar mesela:KK14:Eşim çoğu kez dolduruşlara geldi şiddete kadar bile gitti olaylar. Ben şimdilerde buldum gerçekten huzuru onları sallamayarak..
Böylelikle eşimle de aram iyi..
Ben bir insanın evliliğinin ilk yılında çocuk yapmaması taraftarıyım...
Ama olmuş bir kez ve isyan etme Rabbim sana kısmet etmiş vardır onunda bir bildiği...
Dinle ne alakası varmış bunun onlar gitsin de hele bir hafta orada yaşasınlar bakalım, nasıl oluyormuş masumların durumu..

Bu iş sıkıntılı anlaşmak zor.. Bende eşimin ailesi anlaşamıyorum kültür farkı sonuçta diyorum. Önceleri yiyip bitirirdim kendimi ama şimdi yoklarmış gibi davranıyorum. Ziyaret ediyorum ama sadece merhaba merhaba.. İleriside olmayacak istemiyorum da. Onlarda beni istemiyorlar mesela:KK14:Eşim çoğu kez dolduruşlara geldi şiddete kadar bile gitti olaylar. Ben şimdilerde buldum gerçekten huzuru onları sallamayarak..
Böylelikle eşimle de aram iyi..
Ben bir insanın evliliğinin ilk yılında çocuk yapmaması taraftarıyım...
Ama olmuş bir kez ve isyan etme Rabbim sana kısmet etmiş vardır onunda bir bildiği...
Dinle ne alakası varmış bunun onlar gitsin de hele bir hafta orada yaşasınlar bakalım, nasıl oluyormuş masumların durumu..
Ah erkekler..umarim bende sizin yaptiginizi yapip mutlulugu yakalarim...kayinpeder baya zengin bilmiyorum da benim esimin üzerinde bu etki de var o yuzden sesi çıkmiyo adam cok simarik kustah para bende güc bende diyo açik acik o masumiyetten garibanlikyan bisey anlamaz,allah buyuk

Çocuk düsuncem yoktu annesi esimi arayip aglamis torun sevemicez mi yaşıtlarimizin bi suru torunu var yazik deil mi bize hani cok aşıktiniz ertelemenin anlami ne demis benim sonradan haberim oldu ,acikcasi kontrol bende degildi bana da surpriz oldu esim planlamis yani biz sozde korunuyoduk.

ay yuh artık
anası dedi diye senden hbersiz çocuk yapıyo adam ya

En güzeli sağır olmak galiba
Çünkü ya ayrılacaksınız ya da eşiniz çocuğunuz için katlanacaksınız.
Bence hiç üzerinize alınmayın. Dediğiniz gibi cahil aile, siz değil başka gelin olsa eminim onu da ezmeye çalışacaklardı.
Aile görgüsüz zenginlerdense asıl konu bence ırk değil asıl amaç geline yani el kızına eziyet
Çünkü sorun ırk olsa torun istemezler.

Sıradan istenmeyen gelin aile çekişmesi olarak kabul edin

cocugu aldirma sakinn yalniz esinin ailesni bos ver zaten zamanla ne dedikleri inan umurunda bile olmycak esnde zamanla senin tarafnda olmayi oyrenicek hamilesin bebeye zarar kendne zarar stress .esinle daha cok vakit gecir ailesi ile merhaba merhaha cok gelinler yillarla evliliklerni boyle surduryorlar zaten cok az kv kp gelinin cok sever bos ver sen evliyini yasa esinde zamanla daha olqun olucak daha yeni evliyinizin basindasiniz bunlar norma

Henuz 3 aylik evliyim 3 yildir taniyorum esimi ailesi sirf dogulu oldugum icin beni istemedi ama biz cok aşiktik cok cabaladik ve hic bisey talep etmedim ben ne altin ne dügün hic bisey sadece onunla olmak istedim esim baskasiyla evlenmem bi omur bekar kalirim dedi bu sayede evlendik ama sorunlar yeni basliyordu doguda olay oluyor oranin insani serefsiz diyorlar dinsiz diyorlar hrpsi yalanci diyorlar surekli laf sokuyorlar tembelmisiz o yuzden fakirmisiz falan sirf basörtülü degilim kapanmiyorum diye simdi de ne sen bize gel ne biz gelelim diyorlar esim tam bi annekuzusu beni suclamiyor ama asla savunmuyor da ailesini deil beni uyariyor tartisiyoruz biktim bu dislanmisliktan ustelik hamileyim napicam ben
işte her zaman derim herkez kendi yöresiyle evlensin diye nerelisin bilmiyorum ama eger rahat büyümüs biriysen yazık sana ki o adetleri yapamazsın

En güzeli sağır olmak galiba
Çünkü ya ayrılacaksınız ya da eşiniz çocuğunuz için katlanacaksınız.
Bence hiç üzerinize alınmayın. Dediğiniz gibi cahil aile, siz değil başka gelin olsa eminim onu da ezmeye çalışacaklardı.
Aile görgüsüz zenginlerdense asıl konu bence ırk değil asıl amaç geline yani el kızına eziyet
Çünkü sorun ırk olsa torun istemezler.

Sıradan istenmeyen gelin aile çekişmesi olarak kabul edin
Ogullarini kiskaniyorlar uzaktayiz diye laf sokuyorlar beni sevmiyorlar cocuklarini yanlarina istiyorlar ben onlari anlamiyorum

cocugu aldirma sakinn yalniz esinin ailesni bos ver zaten zamanla ne dedikleri inan umurunda bile olmycak esnde zamanla senin tarafnda olmayi oyrenicek hamilesin bebeye zarar kendne zarar stress .esinle daha cok vakit gecir ailesi ile merhaba merhaha cok gelinler yillarla evliliklerni boyle surduryorlar zaten cok az kv kp gelinin cok sever bos ver sen evliyini yasa esinde zamanla daha olqun olucak daha yeni evliyinizin basindasiniz bunlar norma
Esim ilk defa ailesine karsi cikti esimi oldugy gibi kabul edin kotu bisey yspmiyor dedi bu bile buyuk cikis anakuzusudur normalde bi bana aalan kesilir

işte her zaman derim herkez kendi yöresiyle evlensin diye nerelisin bilmiyorum ama eger rahat büyümüs biriysen yazık sana ki o adetleri yapamazsın
Dogunun en ucra yerindenim ama rahat buyudum istedigimi ysptim ailem cok guvenir bana yanliz seyahate ciktim tatile gittim il il gezdim istedigimi giydim ailem hep yanimda oldu dedem dindar bi insandir o bile beni oldugum gibi sevdi bu insanlar ise her onune gelene dinsiz diyen din bilmeyen insanlar gerikafali gelenekci esim oyle degil icki icer tatile gider bi duysalar evlatliktan reddederler ne bilim esim namaz kilmiyo ona dinde gunah demiyorlar benim saçim açik diye ben cehennemde yaniyorum cahiller

Back
X