boşanıcam galiba yeter artik

Kadin korunmayi birakip eşinden belki saklayabilir ama bir erkek nasil saklayacak? Biz mi yanliş biliyoruz bazi şeyleri acaba?
Siz büyük ihtimal geri çekilme yöntemini(!)
Kullaniyordunuz. Ama o zaman bile anlar kadin.
Ailesiyle muhatap olmayin takmayin söylediklerini siz umursamaz oldukça değişek bazi şeyler.
Przf yırtmıs anlamadim hic

Acikca soyleyebilirsin esine. Ailesinin irkci tutumunun hosuna gitmedigini, seni sen olarak gormediklerini, on yargili olmalarinin ve surekli laf carpmalarinin seni uzdugunu soyleyebikirsin. Sakince bagirmadan konus. Kimse ailesinden kopamaz de. Onlar senin ailen saygim var ancak onlarin bana saygisi oldugunu dusunmuyorum boyle hissediyorum o yuzden sen ne zaman istersen git gor ama beni bu konuda zorlama. Ben saba baski yapmiyorsam sen de bana yapma. Biz bir aile olduk. Hayatin zorluklarini beraberce gogus germek icin. Bu sevgimizi de bebegimizle taclandiriyoruz. Senin ailen benim ailem meseleleriyke birbirimizi yipratmayalim. Artik biz olduk biz variz. Gidip anneni babani girwbilirsin ama lutfen istenmedigim yere beni goturup uzulmeme sebep olma de ve sonra sus. Erkeklerin jetonu gec duser. Dusunsun biraz. Soylediklerini sindirsin. Sonra da kesin tavrini koy ve asla da taviz verme.
Aynen bunları söylicem kesinlikle sakin olmaliyim söylerken icimden bi ses işe yarıcagini söylüyor

Ana kuzusu koca pek degismez ve esi hakliyken savunmayan kocadan hayir gelmez. Bende benzerlerini yasadim hamileyim ve bosanma konusu olunca benk atip ailesini tuttu bisaniyorum ustelik benimde 6 ay oldu henuz. Esini mumkun oldugunca eline almaya calis ama ana kuzusu koca sanmiorum :110: baksana senin sucun yok ve savunmuo bile :63: canım elinden geleni yap sen eger birebir dertlesmek istersen ozelden msj atabilirsin. Hakkinda hayirlisi umarim duzelir:cry: bende bu durumda oldugum icin ve yasadigim icin seni cok iyi anliyorum canim:KK52:

esin sana sormadan nasil korunmayi birakabiliyo bir kere den bilmeden bir hap icmis olabilirsin agrikesiciler gibi belki bebege zarar gelecrk bir sey alabilirsin bu yaptigi cok yanlis

Benim de aklıma direkt bu geldi yaptığı yanlışotesi bir durum hayatına bile mal olabilir bilmeden düşük yapsan. Öyle adam kıçından donunu alır ruhun duymaz. Bu bencillikteki birinin aşık olmasi da zor. Artik dinlemediğine gore zaten ask ucup gitmis. Sen ailesine takilacagina adami eskiye döndürmeye ugras.

Ana kuzusu koca pek degismez ve esi hakliyken savunmayan kocadan hayir gelmez. Bende benzerlerini yasadim hamileyim ve bosanma konusu olunca benk atip ailesini tuttu bisaniyorum ustelik benimde 6 ay oldu henuz. Esini mumkun oldugunca eline almaya calis ama ana kuzusu koca sanmiorum :110: baksana senin sucun yok ve savunmuo bile :63: canım elinden geleni yap sen eger birebir dertlesmek istersen ozelden msj atabilirsin. Hakkinda hayirlisi umarim duzelir:cry: bende bu durumda oldugum icin ve yasadigim icin seni cok iyi anliyorum canim:KK52:
Canim benim ya hakkimizda hayirlisi gercekten..seviyo musun eşini bebek icin ikna etmeye calismadi mı seni evet bize gelince aslan annelerinin yaninda kuzu oluyorlar sana yazicam canim bende seni cok iyi anliyorum umarim ailen destekcindir

Benim de aklıma direkt bu geldi yaptığı yanlışotesi bir durum hayatına bile mal olabilir bilmeden düşük yapsan. Öyle adam kıçından donunu alır ruhun duymaz. Bu bencillikteki birinin aşık olmasi da zor. Artik dinlemediğine gore zaten ask ucup gitmis. Sen ailesine takilacagina adami eskiye döndürmeye ugras.
Annekuzusu iste cocugumuza bile dolayli olarak annesi karar verdi

Ailesini görmezden gel onlar senı görmezden gelmiş nereli olursan ol insan ol senı küçümsemelerine asla izinverme ailesinide eşine şikayet etme sende görüşme açık ıstemiyorlar de eşine hiç bir zaman eşini ailesine itme bebek olunca Herşey değişir Kv belki gelir barısırsınız inş

Ailesini görmezden gel onlar senı görmezden gelmiş nereli olursan ol insan ol senı küçümsemelerine asla izinverme ailesinide eşine şikayet etme sende görüşme açık ıstemiyorlar de eşine hiç bir zaman eşini ailesine itme bebek olunca Herşey değişir Kv belki gelir barısırsınız inş
Kendimi gercekten kötü hissediyorum kullanılmis hissediyorum her lafi söleyip rahatlıyorlar çocuguna isim düsunme diyorlar bizim hakkimiz biz koycaz diyolar düsünsenize hersey yanlarina kar kaliyor..ben yüzlerini görmek istemiyorum çekindiģim nokta eşimin sürekli baski yapmasi o yanimda olsaydi umrumda olmazdi ailesi,benim başımin açikligi dinsizlik onlarin yaptigi ırk ayrimi ödüle layik eşim kör.

Kendimi gercekten kötü hissediyorum kullanılmis hissediyorum her lafi söleyip rahatlıyorlar çocuguna isim düsunme diyorlar bizim hakkimiz biz koycaz diyolar düsünsenize hersey yanlarina kar kaliyor..ben yüzlerini görmek istemiyorum çekindiģim nokta eşimin sürekli baski yapmasi o yanimda olsaydi umrumda olmazdi ailesi,benim başımin açikligi dinsizlik onlarin yaptigi ırk ayrimi ödüle layik eşim kör.
Esinle konuşsan ailende yanındaysa boşan o zaman eşine anlat bu durumu

Yahu arkadaşım zar zor evlenmişsin sorunlar çekmişsin hiç demedinmi bi evlenelim bakalım nasıl devam ediyor belki anlaşamicaz hemen çocuk yapmıyalım diye :KK12: 22 yaşında geç kalıyosunuz çünkü dimi aferin

Henuz 3 aylik evliyim 3 yildir taniyorum esimi ailesi sirf dogulu oldugum icin beni istemedi ama biz cok aşiktik cok cabaladik ve hic bisey talep etmedim ben ne altin ne dügün hic bisey sadece onunla olmak istedim esim baskasiyla evlenmem bi omur bekar kalirim dedi bu sayede evlendik ama sorunlar yeni basliyordu doguda olay oluyor oranin insani serefsiz diyorlar dinsiz diyorlar hrpsi yalanci diyorlar surekli laf sokuyorlar tembelmisiz o yuzden fakirmisiz falan sirf basörtülü degilim kapanmiyorum diye simdi de ne sen bize gel ne biz gelelim diyorlar esim tam bi annekuzusu beni suclamiyor ama asla savunmuyor da ailesini deil beni uyariyor tartisiyoruz biktim bu dislanmisliktan ustelik hamileyim napicam ben
Evliligin kotu daha 3 aylik evlisin kosa kosa gebe kalmanin ne manasi vardi

Yahu arkadaşım zar zor evlenmişsin sorunlar çekmişsin hiç demedinmi bi evlenelim bakalım nasıl devam ediyor belki anlaşamicaz hemen çocuk yapmıyalım diye :KK12: 22 yaşında geç kalıyosunuz çünkü dimi aferin
Oyuna geldim hamilelik süpriz oldu eşim planlamıs przvtf yırtmıs ben şok oldum hamileligi ogrendikten sonra anlatti herseyi annesi baski yapmis aglamis torun istiyorum demismismis dusunun halimi

Oy

Trajikomik ama pis oyuna geldim
sen de eşine aynı hisleri yaşat.
"ailem artık seninle evli kalmamı istemiyor. mesela artık Türk damat istemiyoruz, onun çocuğunu da istemiyoruz, ayrıl ve çocuğu aldır" gibi blöfler işe yarar mı? (bu arada kürtaja kesinlikle karşıyım)
eşinin ailesi sana laf attığında gülerek cevabını ver, bozulursa ama ben şaka yapmıştım de. zamanla susacaklardır.

Ne kadar ayıp! İnanamıyorum doğu batı ayrımı yapan zihniyete...

Görüşme. Bak onlar istemiyorlarmış hem, s anada bahane işte.

Back
X