Boşanıcam hamileyim napmalıyım

blog00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2025
15
4
1
Daha çok yeni evliyim 5 haftalık hamileyim eşim olucak insan kardeşimi taciz etti dava açmaya hazırlanıyoruz boşanma konusunda kesin kararlıyım ama bebek konusunda napıcağımı bilmiyorum

dokunmaya kalkmış kardeşim tepkisini gösterince gitmiş zaten

Daha çok yeni evliyim 5 haftalık hamileyim eşim olucak insan kardeşimi taciz etti dava açmaya hazırlanıyoruz boşanma konusunda kesin kararlıyım ama bebek konusunda napıcağımı bilmiyorum
Eşiniz hamile olduğunuzu biliyor mu?

ilk 10 hafta tamamen dilediğiniz şekilde hesap verme gereği duymadan kürtaj olabilirsiniz. kürtaj olun, boşanma davası açın. güvenliğinizden endişe duyuyorsanız uzaklaştırma kararı alıp bir süre güvendiğiniz bir yerde kalın. hakkınızı savunacak kadın kuruluşlarından destek alabilirsiniz; güvenlik, psikolojik, maddi destek... sonra nafaka, tazminat ile yeni bir hayata başlayabilirsiniz. zor ama başka türlü içinize de sinmez.

Siz evde gebelik testi mi yaparak öğrendiniz hamileliğinizi?yoksa hastahane ortamında ultrason vs muayene oldunuz mu ?
Oldum kürtaj düşünüp doktora da gittim ilk önce imzayı vermeyi kabul etmedi sonra kendi gitmiş kabul ediyorum demiş doktor şuan benden geri dönüş bekliyor ama ben napıcağımı bilmiyorum

Bırakın kardeşimi, herhangi bir insanı sözle bile olsa taciz eden bir sapığın çocuğunu doğurmazdım ben.
O benimde çocuğum ama vicdanım hiç el vermiyor günahından çok korkuyorum o pislikle sırf çocuk var diye bi ömür muhatap olmak istemiyorum

ilk 10 hafta tamamen dilediğiniz şekilde hesap verme gereği duymadan kürtaj olabilirsiniz. kürtaj olun, boşanma davası açın. güvenliğinizden endişe duyuyorsanız uzaklaştırma kararı alıp bir süre güvendiğiniz bir yerde kalın. hakkınızı savunacak kadın kuruluşlarından destek alabilirsiniz; güvenlik, psikolojik, maddi destek... sonra nafaka, tazminat ile yeni bir hayata başlayabilirsiniz. zor ama başka türlü içinize de sinmez.
Bu bilgiden emin misiniz? Ben yaklaşık on yıl önce geçen kürtaj yasasıyla yasal kürtaj süresinin 10 haftadan 8 haftaya çekildiği hatırlıyorum. Ayrıca evli çiftlerde eşin imzası şart sanırım.

Ona karşı her türlü hakkımı alıcam zaten konuyu asla bırakmıycam ama kendisi bir baba olarak işe falan girmiyormuş muhtemelen kovulucak maddi manevi tüm haklarımı alıcaüımj tahmin ettiği için en azından işe gitmiyim nafaka tazminat vermek zorunda kalmıyım diye düşünüyor onun parasına muhtaç değilim ailem arkamda tüm kararı bana bıraktı benim maddi açıdan alma sebebim onu daha fazla zor duruma sokmak çocuğu doğurmama sebebim falan da bu değil yani tamamen midem kaldırmıyor böyle bi durumun içine getireceğim çocuk ne kadar sağlıklı olabilir ama iyi yetiştirebilirsem iyi bi birey de olabilir kafamın karışıklılığıbı umarım anlatabilimişimdir

O benimde çocuğum ama vicdanım hiç el vermiyor günahından çok korkuyorum o pislikle sırf çocuk var diye bi ömür muhatap olmak istemiyorum
Korkunç olan bu zaten. Ömür boyu bu adamla muhatap olacaksınız. Sizin de kız kardeşinizin de travmaları tetiklenecek. Üstelik böyle bir adama güvenip hafta sonları çocuğunuzu emanet edebileceğinizi hiç sanmıyorum.

Bu bilgiden emin misiniz? Ben yaklaşık on yıl önce geçen kürtaj yasasıyla yasal kürtaj süresinin 10 haftadan 8 haftaya çekildiği hatırlıyorum. Ayrıca evli çiftlerde eşin imzası şart sanırım.
Doktor 10 haftaya kadar sürem olduğunu ama ne kadar erken olursa da o kadar iyi olucağjnı söyledi hafta konusunda yanılma payı varmış çünkü imza istendi evet ama kendisi çok kısa süre diretti şuan imzayı vermeyi kabul ediyor

Oldum kürtaj düşünüp doktora da gittim ilk önce imzayı vermeyi kabul etmedi sonra kendi gitmiş kabul ediyorum demiş doktor şuan benden geri dönüş bekliyor ama ben napıcağımı bilmiyorum
yanlış anlamayın ama siz hamileliğinizi öğrendiğinizde Bebek 4 hafta idi..kalp atışı bile saptanmamıştır ..şimdi 5 haftalık hamile siniz eşiniz daha siz hamileliği öğrendiğinzi gibi kardeşinizi taciz etmiş...sonra bu şekilde koşa koşa doktorunuza gitmiş kürtajı kabul ediyorum demiş...vardır bunda da bir hayır diyip kürtaj olun

Back
X