- 3 Aralık 2017
- 31
- 11
- 88
- Konu Sahibi Yarennnn89
Bosverin anlatmakla yanlış yapmışım
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle eşime dönsem daha da kötü olacak hatta çünkü o da saldirgan o yüzden düşünmüyorum ona donmeyi. Doğur kendin yap deyincede bağırıp kalkılıyor ağır geliyo o söylediğim kardeşime ne bileyim eve döndüm diyede bu kadar karışılması çok üzücü geliyo yardım ediyo sağolsun her şeyde ama yardım ediyo diyede bebeğim hakkında beni dusuncesiz bencillikle suçlaması hak ettiğimi düşünmüyorum. Dediğiniz gibi çalışırsam eğer param olursa değerim olur başka türlü sürünürümEşine dönsen farklı olmayacak ki? Aynı şeyler yine yaşanacak. Kardeşin ve diğerleri senin çocuğuna da karışamaz. Sen doğur kendi çocuğuna yap de. Kreşlik zamana kadar sabret parttime işe girersin birikim yaparsın veya ihtiyaçlarına harcarsınveya eve katkı yaparsın kesilir bu laflar. Anneler babalar bazen eski kafalı olabiliyor he de geç yine kendi istediğini yaparsın.
Ne alaka benim anlattığım konuyla bunun o zaman kimse evlenmesin ölücez diye yaşamayalım dusunmedigimi nerden biliyorsun düşünüpte bunlari yaşamış olamaz mıyım?Bişey dicem, evlenirken bir şeylerin ters gidebilme ihtimalini hiç düşünmeden zart diye evleniyonuz mu siz?
Kocam aldatsa, ölse ne yaparım, nasıl geçinirim falan, dünya umurunuzda olmadan gidip imza mı atıyorsunuz
Ne güzel ya
Gamsız gamsız
Ne oldu da dusuncesizlikle sucladi?Kesinlikle eşime dönsem daha da kötü olacak hatta çünkü o da saldirgan o yüzden düşünmüyorum ona donmeyi. Doğur kendin yap deyincede bağırıp kalkılıyor ağır geliyo o söylediğim kardeşime ne bileyim eve döndüm diyede bu kadar karışılması çok üzücü geliyo yardım ediyo sağolsun her şeyde ama yardım ediyo diyede bebeğim hakkında beni dusuncesiz bencillikle suçlaması hak ettiğimi düşünmüyorum. Dediğiniz gibi çalışırsam eğer param olursa değerim olur başka türlü sürünürüm
Düşünseydin bir mesleğin ve işin olurduNe alaka benim anlattığım konuyla bunun o zaman kimse evlenmesin ölücez diye yaşamayalım dusunmedigimi nerden biliyorsun düşünüpte bunlari yaşamış olamaz mıyım?
olan ailelere oluyo haliyle evde kolay değil küçük bebekle,Bişey dicem, evlenirken bir şeylerin ters gidebilme ihtimalini hiç düşünmeden zart diye evleniyonuz mu siz?
Kocam aldatsa, ölse ne yaparım, nasıl geçinirim falan, dünya umurunuzda olmadan gidip imza mı atıyorsunuz
Ne güzel ya
Gamsız gamsız
Aynen öyleolan ailelere oluyo haliyle evde kolay değil küçük bebekle,