- 3 Aralık 2017
- 31
- 11
- 88
- Konu Sahibi Yarennnn89
Aylardır ailemin yanındayım hamileliğimin sonlarında gelmiştim eşimle geçinemiyoruz sürekli yalanlar ve arayış halleri oyunlarda kızlarla sohbetler gibi bana karşı saygısızlıkları hizmetci gibi gormesi falan daha da ağır şeyler neyse ailemin yanında hamileyken iyiydim ama doğumu yaptım yapalı evin içinde kavga tükenmiyor sanki annemlere fazlalık gibi gelmeye başladım dönmemi istiyorlar gibi eşimde aylardır peşimde geri donmemi istiyor yakinda bosanicaz ama ben eşimi sevmiyorum artık yaptıklarından dolayı fakat aile evinde de her gün hepimiz birbirimize giriyoruz kardeşim falan en ufak şeyden kavga çıkıyor geride donmek istemiyorum. Ne yapılır nasıl başa çıkılır ki? Evdeki kavgalar en ufak şeyden çıkıyor kimsenin kimseye tahammülü yok bebeğim hakkında bile kararları kendileri veriyorlar dusuncesizlikle suçlandım kardeşim tarafından mesela bencil diyor bana bebeğim hakkında şöyle yapalım böyle yapalım şuraya gidelim deyince yok bebek oraya öyle götürülmez bilmem ne falan ben öyle istiyorum belki diyorum düşüncesiz diyor çok çıkmazdayım çare yok biliyorum ama içimi dökmek istedim