• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli eve bir şeyler getirip duruyorlar sabır!!!

Çerez parası çok yazılmış ama ben de çerezleri erkek tarafı alır diye biliyorum (ben kına yapmadım malum pandemi) ama konu sahibinin diğer isteklerini biliyorum. Bunlara karşılık çeyizin önemli, temel parçalarını neden almamış hiç anlayamadım.

Bende bu durumda bir art niyet göremedim benim kayınvalidemde sürekli indirim kovalar gıda ürünlerinden çifter çifter alır ama stoklamak yerine bana ve diğer gelinlerine verir ve evde fazla olan bana lazım olmayan birşey vermek isterse ihtiyaç fazlası olduğunu bozulabileceğini söyleyip kibarca reddederim, eşya konusuna gelince bende eski eşya kullanmaktan pek hoşlanmıyorum eğer bana fikrim sorulmadan verilmiş isede çöpe atmam ama çöpün kenarına koyarım almak isteyen olursa alır bunada bu çözümü buldum yada direkt istemediğimi söylerim, bunlar kafaya takıp strese girmek için çok basit sebepler herşeyi çözücek olan tek şeyde iletişim.

Ben aslında neyi merak ediyorum biliyormusunuz? Eğer fake degilseniz eşinizin ailesi nasıl bir ah aldı acaba da eşiniz ile evlendiniz. Düğün yoluna girdiğiniz andan beri aileniz size tek kuruş para harcamadan kına gibi aslında kız tarafının yapması gereken şeyleri bile eşinizin ailesi tarafından istediniz. Nişanlınızın ve ailesinin aldıgı evin tapusu diye tıtturuldu. Düğün masrafı neyse de adam ev alıp dayadı döşedi, siz küçük ev aleti bile almamışsınız, eşinizin ailesi yüzünüze vurmak yerine bir de bu eksiklerinizi gidermek için yardımcı olmak istemişler, ona bile aslında yapmanız gerektiği halde almadığınız için utanmanız gereken birşey de bir de eşinizin ailesine laf söyleyerek kavga çıkarıyorsunuz. Eşinizin ailesi kesin bir önceki gelinin ahını falan aldı.
Benim eşimin ailesi bu kadar açgözlülük yapacak, benim ailem ve ben ev alıp dayayıp döşeyecegim onun getirmesi gereken çeyizi bile getirmediği için benim ailem elindekini vermeye çalışacak ve eşimde utanmadan laf söyleyecek. Haddini çok güzel bilririrdim.
Siz bu kafalarda giderseniz o evlilik çok uzun ömürlü olmaz. Anneniz de bunu bildiği için eşinize alınan eve çökmeye çalıştı demek ki

Ya siz es ailesinden ev ve bilmem kac gr bilezik altin vs isteyen gelin adayi degil misiniz? Bu tavirdan sonra aç acikta olduğunuzu dusunup yardim ediyorlar bence, yani kendinizi bu denli muhtac gösterip (bence rezil etmistiniz kendinizi ya neyse) sonra yardım gelince neden rahatsiz oluyorsunuz ki?

Eski konunuz buyrun >> Bu tavirdan sonra yasadiklariniz cok normal

Istemediginiz bir davranisi millete söyleyecek cesaretiniz yok ama eşinize gelince ne guzel "annenin başının altından cikiyor" gibi cok terbiyesizce bi laf edebiliyorsunuz, su lafı duyayım o an çöpe atarım soyleyeni avzgf az haddinizi bilin, bir de had bildirin madem hoşunuza gitmiyor, söyleyin. Eşinizi veliniz gibi kullanmayın.

Valla bazı adamlara cidden acıyorum, bu kadınla ömür mü geçer misal? Yoo geçmez bence. Agzini açıp hoşlanmıyorum diyemiyor, evde adama cemkiriyor te allahim

Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////
İyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek seni sevmeseler vermezler 2. El dahi olsa. Sana değer verdikleri için eşyalarını paylaşıyorlar bundan neden rahatsız oldunuz ki

Sen bir ütü bile alıp eve getirmemişsin, ailen zaten tapu tapu tapu diye yapıştı eee yani kayınaile de ister istemez yazık yemeye ekmekleri yok diye düşünüp sevabına süt ekmek getiriyorlar işte😁😁😁

Şaka bir yana kayinaile yatıra falan mı bastı, geceyarısı cami duvarına falan mı tükürdü ki çocuklari seninle evlendi...ultra aç ve gormemiş bir ailesiniz.

Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////
Bunu yapmalarında nasıl bir kötü niyet olabilir ki ekstra masraf yapmayın diye yardımcı olmuşlar sen biraz alıngan yaklaşmışsın eşinin annesi içinde söylediklerin hiç hoş değil umarım düşüncelerin değişir yine de istediğin başka bir model varsa kibar bir dille ifade edip reddedilirsin art niyetli yaklaşma

Ben burada bi kötü niyet görmüyorum. Hepsini içinden gelerek yapıyorlar destek amaçlı. Rahatsız oluyorsanız vermeyin ben sipariş ettim diyin geçin. Yani biri süt verdi diye eşinize öyle bi tavrınız tuhaf sizinde. Verdiyse verdi bi kek yapmak cok mu zor lafın gelişi dediklerini ben burdan anlayabiliyorum. Artık böyle laflar olacak evlendiniz resmi kuruma memur olarak atanmadınız ki. Herşeyi böyle düşünüp durursanız hayatı hem kendinize hem eşinize dar edersiniz. Kendi anneniz kardeşiniz süt verse de böyle tavır alır mıydınız acaba ? Burdakilerde eve ne alacagını nerden biliyor diyor anlamadım bunlar kayınvalidesi ile hiç oturup sohbet muhabbet etmiyor mu ?.. ne konuşuyorlar.

Ben burada bi kötü niyet görmüyorum. Hepsini içinden gelerek yapıyorlar destek amaçlı. Rahatsız oluyorsanız vermeyin ben sipariş ettim diyin geçin. Yani biri süt verdi diye eşinize öyle bi tavrınız tuhaf sizinde. Verdiyse verdi bi kek yapmak cok mu zor lafın gelişi dediklerini ben burdan anlayabiliyorum. Artık böyle laflar olacak evlendiniz resmi kuruma memur olarak atanmadınız ki. Herşeyi böyle düşünüp durursanız hayatı hem kendinize hem eşinize dar edersiniz. Kendi anneniz kardeşiniz süt verse de böyle tavır alır mıydınız acaba ? Burdakilerde eve ne alacagını nerden biliyor diyor anlamadım bunlar kayınvalidesi ile hiç oturup sohbet muhabbet etmiyor mu ?.. ne konuşuyorlar.

Kendi annesi süt vermez evdeki sütü alır gider. 😆😆😆

Süt parası, başlık parası, alınacak tapunun yarısı gibi garip istekleri olan garip bir aile.

Aşırı derecede sinir bozucu bir durum asla kabul etme gerekirse geri yolla hepsini bu nasıl bir saçmalık sizin aileniz öyle olsa bile belki ben onun bunun kullandığı eşyayı kullanmak istemiyorum hayır bu bir kere olur iki kere olur sürekli olacak birşey mi bu öyle birley bir daha yaşanırsa kabul etmemelisin ve tavrını ciddi derecede ortaya koy ve yerinde olsam evimde olan onlara ait herşeyi onlara geri gönderirdim

Back
X