Oda her yıl azalıyor bizimki ufeden bağlandı birde çok üzülüyorum kendisi fazladan bir lira vermez.Bosal dediği gün almamız için ekmek parası bırakmamış kişi bosadim seninzaten diyerek.Erkeklerin cogu boyle. Onu guzel bi nafakaya baglayacaksin 18 sene totsundan kan alinacak.
Eksik kaldığı şeyleri düşünüp kahroluyorum beni sevmediği için cocugunuda sevmediği bana vermediği değerden kaynaklı cocugada vermediği gibiBu değerle ölçülecek bisey değil çocuğunuz çok değerli , bu onun karaktersizliği ve ebeveyn olarak yetersizliğinden . Başkalarıyla kıyaslama yapmayın bu sizi sadece yaralar bu durumu kabul edin . Çocuğunuza ve kendınıze odaklanın zamanla anlayacaksınız kazananın siz olduğunuzu . Sağlıklı bir ebeveynle buyumenin güvenini çocuğunuzda hissedecek ve kalbindeki bütün boşlukları sizin sevginizle dolduracak
Sucumu hamile kalınca karşındakini öldürerek mi kapamaliydim ? Hani olmuş ya bı kere ? Annelik yapıyorum elimden geldiğince ne yapmalıyım başka ? Ne istersiniz olan canı almak mı ? Şimdi mi alayım yada suçlu suçlu suçlu ? Eee ? Şu an için ne yapılır onu soyleBu adamdan çocuk yaptığın için sende suçlusun bence. İnsan az çok anlar bu adam iyi baba olur mu diye.
Sen olabildiğince hem anne hem baba olabilirsin, maddi konulara yapabilirsen daha çok dahil edebilirsin. Ama adamı baba yapamazsın. Eski konulara baktım, adam tam karaktersiz. İnşallah sen ve çocuğun mutlu olursunuzSucumu hamile kalınca karşındakini öldürerek mi kapamaliydim ? Hani olmuş ya bı kere ? Annelik yapıyorum elimden geldiğince ne yapmalıyım başka ? Ne istersiniz olan canı almak mı ? Şimdi mi alayım yada suçlu suçlu suçlu ? Eee ? Şu an için ne yapılır onu soyle
üzülmekte haklısınız ama bu konuyu düşünmemeye çalışın. babalık görevini yapmaya gönüllü biri yok karşınızda. o yüzden bundan sonra bebeğim için sadece ben varım diyip devam etmeye çalışın. manevi olarak bir şeyden mahrum kalmaz merak etmeyin. yanınızda görünüp yok gibi de davranabilirdi. inanın böylesi daha iyi. bebeğiniz bilmediği bir şeyin özlemini çekemez.Eksik kaldığı şeyleri düşünüp kahroluyorum beni sevmediği için cocugunuda sevmediği bana vermediği değerden kaynaklı cocugada vermediği gibi
Tabiki ben veremem ama eksik kalmayı hak etmiyordu diye düşünüyorum enerjim dusuyor sürekli
Ben tek başıma ona aynı imkanları sunamam sunamiyorumda daha bebek anlamiyor tabiki ama ben geleceği düşünüp her gün uzuluyorum
Çocuk ile duzelir diye mi çocuk yaptın ? Samimi bjr şekilde soruyorum çocuktan önce de böyle miydi ? Eğer böyle kötü ise ve siz bile bile çocuk yaptıysanız şimdi üzülmeye hakkınız yok ki adam belliymiş yaniSucumu hamile kalınca karşındakini öldürerek mi kapamaliydim ? Hani olmuş ya bı kere ? Annelik yapıyorum elimden geldiğince ne yapmalıyım başka ? Ne istersiniz olan canı almak mı ? Şimdi mi alayım yada suçlu suçlu suçlu ? Eee ? Şu an için ne yapılır onu soyle
Sucumu hamile kalınca karşındakini öldürerek mi kapamaliydim ? Hani olmuş ya bı kere ? Annelik yapıyorum elimden geldiğince ne yapmalıyım başka ? Ne istersiniz olan canı almak mı ? Şimdi mi alayım yada suçlu suçlu suçlu ? Eee ? Şu an için ne yapılır onu soyle
Nasil diyeyim durumum yok dedi diye düğün vs istemedim eşya yok altın yok balayı yok bı paçavra dahi almadı lafını etmedim evlenince de sen layık değilsin ucuzsun ondan yapmadım derdi ben en iyi çeyizi getirmemisim eksikmisim neler neler derdi.Bunca uaftalama ve asagilamadan dolayı insanda etkileri yaraları kalıyor evlenirken aşığım diye onemsememistim ne gelinlik ne düğün arabası ne organizasyon ama şimdi bana değersiz olduğumu iliklerime kadar hissettirir yaşattığı için ne zaman düğün arabası görsem süslenmiş ağlıyorum.
Onca emek onca zahmet bosunamiydi diye
Şimdide çocuğunuza aynı değersizlik yaşatıyor
Neden neden neden çocuk bana benzemiyor bile neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?