Bosaninca cocuguda bosayan es

yipranmis

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
105
147
18
37
Berbat birinden boşandım çocuğu asla arayıp sormuyor görmek istemiyor başka insanların aynı uzaklıkta olan çocukları için sürekli şehir değiştirmelerini görürken benim çocuğumun verildiği degersizlige aşırı üzülüyorum
Ayrılırken dahi çocuğu sevmemisti onun ufak bı kopyası ama zerre merhameti yada sevgisi yok
Bencil ve tek sevdiği kişi kendisi farkındayım ama aşırı üzülüyorum nasıl bu psikolojiden çıkabilirim.
Resmini de atmıştım üzülüp sanırım WhatsApp'ın yan uygulamalarından yüklemiş tek tük gozukuyo çoklu atınca çit cikiyo kayboluyo arada.sanirim atmayın diye yapmis

Bu değerle ölçülecek bisey değil çocuğunuz çok değerli , bu onun karaktersizliği ve ebeveyn olarak yetersizliğinden . Başkalarıyla kıyaslama yapmayın bu sizi sadece yaralar bu durumu kabul edin . Çocuğunuza ve kendınıze odaklanın zamanla anlayacaksınız kazananın siz olduğunuzu . Sağlıklı bir ebeveynle buyumenin güvenini çocuğunuzda hissedecek ve kalbindeki bütün boşlukları sizin sevginizle dolduracak

Bi sevgili yapınca cocukları olduğu akıllarına geliyor karşı tarafı manipüle etmek için.

Yüzlerine bakmayan anne oğul un evlenince can ciğer olması gibi.

Narsistler seyirci bulunca tiyatro yapmayı severler.

Siz annesiniz, anneliğiniz evladınız için çok değerli. Evladınız da çok değerli. Baba değilsiniz, baba olmak göreviniz de değil. Başkasının yapmadığını siz telafi edemez, kendinizi de başkası babalık yapmadığı için kahredemezsiniz. Bu kendinize haksızlık. Çocuğunuz annesinin güçlü ve sevgi dolu bir kadin oldugunu bilerek büyüsün, hayatını kendisi gözlemlesin. Siz elinizden geleni yaparak sevginizi verdikten sonra gerisini de umursamamaya çalışın. Kolaylıklar dilerim

Erkeklerin cogu boyle. Onu guzel bi nafakaya baglayacaksin 18 sene totsundan kan alinacak.
Oda her yıl azalıyor bizimki ufeden bağlandı birde çok üzülüyorum kendisi fazladan bir lira vermez.Bosal dediği gün almamız için ekmek parası bırakmamış kişi bosadim seninzaten diyerek.

Eksik kaldığı şeyleri düşünüp kahroluyorum beni sevmediği için cocugunuda sevmediği bana vermediği değerden kaynaklı cocugada vermediği gibi
Tabiki ben veremem ama eksik kalmayı hak etmiyordu diye düşünüyorum enerjim dusuyor sürekli
Ben tek başıma ona aynı imkanları sunamam sunamiyorumda daha bebek anlamiyor tabiki ama ben geleceği düşünüp her gün uzuluyorum

Bu adamdan çocuk yaptığın için sende suçlusun bence. İnsan az çok anlar bu adam iyi baba olur mu diye.
Sucumu hamile kalınca karşındakini öldürerek mi kapamaliydim ? Hani olmuş ya bı kere ? Annelik yapıyorum elimden geldiğince ne yapmalıyım başka ? Ne istersiniz olan canı almak mı ? Şimdi mi alayım yada suçlu suçlu suçlu ? Eee ? Şu an için ne yapılır onu soyle

Sen olabildiğince hem anne hem baba olabilirsin, maddi konulara yapabilirsen daha çok dahil edebilirsin. Ama adamı baba yapamazsın. Eski konulara baktım, adam tam karaktersiz. İnşallah sen ve çocuğun mutlu olursunuz

Adam zaten böyle bi karakterse çocuktan uzak olması daha iyi, en azından çocuğunuz sevgisizliği öğrenmez. Hem anne hem baba olacaksınız mecburen Allah yardımcınız olsun.
Zorla babalık yaptıramazsınız ama haklarınızı alın, inşallah almışsınızdır yani. Paşa paşa ödesin

üzülmekte haklısınız ama bu konuyu düşünmemeye çalışın. babalık görevini yapmaya gönüllü biri yok karşınızda. o yüzden bundan sonra bebeğim için sadece ben varım diyip devam etmeye çalışın. manevi olarak bir şeyden mahrum kalmaz merak etmeyin. yanınızda görünüp yok gibi de davranabilirdi. inanın böylesi daha iyi. bebeğiniz bilmediği bir şeyin özlemini çekemez.

Çocuk ile duzelir diye mi çocuk yaptın ? Samimi bjr şekilde soruyorum çocuktan önce de böyle miydi ? Eğer böyle kötü ise ve siz bile bile çocuk yaptıysanız şimdi üzülmeye hakkınız yok ki adam belliymiş yani

Bu adamın size iyi bir eş çocuğunuza iyi baba olacağını nasıl düşündünüz mesela? Sen layık değilsin ucuzsun ondan yapmadım diyen adamın birden düzeleceğini değişeceğini mi sandınız? İlk günden kendini belli etmiş açık oynamış ama siz her şeyinle kabul ederim demişsiniz. Bahtı güzel olur umarım ama o küçücük çocuğun şu anda yaşadıklarından siz de sorumlusunuz.

Bu da klasik. Aldırıp günaha mı girseydim derler ama doğan çocuğun çektiği bütün sıkıntıların günahının boyunlarında olduğundan habersiz gibiler. İnancınla ters düşüyorsa, bir kere girmiş olursun o günaha. Dünyaya getirdiğin çocuk senin bu kararın sebebiyle her üzüldüğünde, her yokluk çekliğinde, her zarar gördüğünde günahı bakkala mı yazılıyo peki? Acıyı çeken çocuk nasılsa önemi yok herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…