Bosaninca cocuguda bosayan es

Doğan çocuğa önerileri yokta suçlusun hurra taslayalim kendimizi üye üzerinden tatmin edelim derdindesiniz.İgrencsiniz.
Ben kendimi suxluyorum ve elimden geleni yapıyorum eee ? Yapılacak öneri yok sadece aşağılama ve tatmin üzerine yorum yapanların kafası ne tiksindim yemin ederim.İnsanliginizdan utanın varsa tabi.
Mune konum kapatilsin konu üzerinden kendini tatmin edenler için açık kalmasına gerek yok

Yaşım geç çocuk sahibi olamam korkusu ile gel gitliydi bı iyi bı kötü uzun uzadıya düşünmem gerekirdi düşünemedim.Senin tek çocuk sahibi olma sansin benim derdi yaştan dolayı onunda korkusu kalmış sanırım.

Dede evi baba evinden daha lüks ama baba ile bir olabilir mi dede ? Kucağına alıp uzunca tasiyamiyor bile,ha babası istemedi hiç ama oda onun kişiliğinden.Onun hadi Baba olayım diye hevesle yapıp sonra sorumluluk almayisi babalığın zor gelişi zoruma gidiyor.
Çocuklarıyla ilgili babalar görünce zoruma gidiyor maddi imkan var ama babası daha iyisini karsilayabilirdi belki evli kalsaydik yine maddi oqlrak çocuğun ihtiyaclarini karşılamamayı sececekti oda var.
Babasizliktan acı cekecekse onda benim gücüm yok.
Yanlış baba secimine ben üzülüyorum zaten böyle çıkacağını bilsem yaşım geciyo olsada yapmazdim

Hem boşanmış olmanın verdiği zorluklarla mücadele eden, hem bebeğine tek başına bakmak zorunda kalan bir anne var karşınızda. Şu an ona sen de suçlusun diyerek aşağı çekmenizin ne faydası var? Tamam en iyi anne sizsiniz, en iyi eşler sizin. Allah daha iyi etsin. Ama mutsuz ve çaresiz bir kadına daha da yüklenmek acımasızca. Sonuçta hiçbirimiz zamanı geri alamıyoruz değil mi?

Bencillik yapmışsın kendi ağzınla söylüyorsun. Adam sizi sevmiyor değer vermiyor bunun çaresi yok ne desteği verecek insanlar? Gerçekler değişmiyor beğenmedim atmakla

Adam çöp, bir şey beklemeyeceksin zaten başından beri böyleymis

Şu an üzülmenin ne çocuğa ne size faydası yok, eşiniz kadar sizde hatalısınız evet ama geçmişe dönmenin de anlamı yok, olan olmuş.
O yüzden siz ekstra eforla hem anne hem baba olacaksınız çalışıp didinip çocuğa maddi manevi verebildiğinizin en iyisini vermek için mücadele edeceksiniz bundan sonra.
Ölmüşte olabilirdi adam sonuç olarak, o zaman ne yapmanız gerekiyorsa şimdi de aynısını yapıp devam edeceksiniz hayatınıza bir şekilde. Burada söylenenlere kızıyorsunuz ama haklılık payları yok mu?

Napalım ne önerelim? Bebeğine bz mi babalık yapalım.

Her zaman söylüyorum bence annelik kutsal değil bu bir. İkincisi de her kadın anne olmak zorunda değil. Düzgün adam bulmadan iş güç ev bark sahibi olmadan sırf hormonların öyle istiyor diye hesapsızca ürersen katlanırsın. Bu hayatın gerçeği. Ah vah yavrum canım vs demem senin dünyaya suçsuz bir insan getirip onu da kendi perişanlığına dahil etmeni değiştirmeyecek.

Babası seviyor ya da gelip görüyor diye çocuğunuz değerli olmuyor lütfen bunu kendinize yapmayın. Bencil insan her zaman bencildir çocuğunuz aşırı değerli. Babası konusunda kendinizi yıpratmayın

Aman ne güçlü kadın, kendisine hiç değer vermeyen adamla evlenerek emek verdim zannediyor, hiç değer verilmemesine göz yummak emek değil kendine karşı sorumsuzluk üstüne çocuk yapmış, bile bile hayatı mahvetmek bu ya. Neyine alkış tutalım? He sadece çocuk için evlendiyse otursun çocuğuyla ilgilensin, depresif modunu çocuğuna yansıtmasın. Ah çocuğum değerli değil çünkü babası ilgilenmiyor diyen bir kadın ne kadar yansıtmayacak emin olamıyorum. Silkelenip kendine gelmeli, bir çocuk dünyaya getirmiş oyuncak değil.

eğer baba çocukla düzenli görüşüyorsa, sevgisini ilgisini belli ediyorsa ne ala, asla engellenmemeli. ama yok babanın babalık yapmaya niyeti yoksa, ayda yılda bir görüyorsa o babaya çocuk mock gösterilmez. Bir şeyin arada kalmasındansa hiç olmaması daha iyidir. görmezse unutması ve alışması Daha kolay olur çocuğun. hiç yoktan kafa karışıklığı olmaz. o yüzden adama zorla babalık yaptırmaya çalışma. görmek istemiyorsa görmeyi haketmiyordur. bi tane sağlıklı sevgi dolu ilgili güvenebileceği ebeveyn yeter bir çocuğa. Ben çocuk olsam arada bir ortaya çıkan bir baba istemezdim. sürekli adapte olmak tekrar tekrar terkedilmiş gibi hissetmek tekrar tekrar sevilmiyorum hissi berbat. madem uzak durmak istiyor bırak çocuk yokluğuna alışsın. fotoğrafını da atma çocuğunun. kesip attığın tırnağını bile haketmiyordur o baba müsveddesi.

Birde yorumlara kizip millet kendini tatmin ediyor demeniz komik. Insanlar Ne desinler istiyoruaunuz?
Burayi bir cok kiz/ kadin okuyir. Bazilarina ibret olsun. Milletin gereksizine asigim diye, biyolojik digurma zamanim geldi diye dogurup sonrada o zavalli cocugu zebil ziyan etmesin kimse. Alinacak darilacak bir sey yok.
Hata olmus ama olmasin olmamali.

Belki biyle yorumlar ikinci bir adamla tanisildiginda. cocuk yaparken defalarca daha gözden gecirilip öyle karar alinilmasina yardimci olur .

Karşındaki kişinin seni sevmediğini bile bile böyle bir ilişkiyi zorlamışsın. Çocuğu bir bağ kurar umuduyla dünyaya getirmişsin ama sevgi olmadan kurulan birliktelikler sürdürülebilir olmaz. Bu durumda yaşananların sorumluluğunu da maalesef üstlenmeniz gerekiyor; çünkü çocuğun geleceği sizin seçiminizle şekillendi.

Kendinize ve çocuğunuza sıkı sıkı sarılın başkasına gerek yok 2 kişilik 3 kişilik sevin onu
İstese bile göstermeyin
Onu siz parlatıp değerli kılın
Güçlü bir anne her şeyin üstesinden gelebilir
Bir daha böyle bir konuyu kimseyle konuşmayın
Babasını soranlara öldü deyin

Saçma sapan varsayimda bulunuyorsunuz evlenirken peşimden koştu evlendikten ve ailesi iyice içeri karıştıran sonra bu soylemleri çıktı bunları başta dese ben çocuk yaparmiyim ?

Onlara örnek olması amacı taşıyorsa benim konumu okumaları yeterli olur başka kişilerin buradan kendilerini başkasına hakarete varan aşağılama yorumlarıyla kendinlerini tatmin etmelerinin başkasına örnek olmasıyla alakası yok
Başkalarının üzüntüsünden tatmin olan Sefiller sadece

Bir insan çocuğunu nasıl özlemez cidden aklım almıyor

Olabilir haklısınız ben de olsam yapardım ama adamı damizlik gibi düşünürdüm aramıyor diye üzülüp dusunmeyin oyke bir adam arasa sorsa daha çok sizin moralinizi bozabilir

Beni de 5 yaşından beri babam arayıp sormadı ben de onu düğünüme bile çağırmadım oh boşver bir evladın olmuş sefam olsun sperm bankasından sperm aldım diye düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…